Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
Zablokowany
  • 356 / 7 / 0
tak jak w temacie . od giebla sie troche przytyło i szukam czegoś na zbicie wagi . od razu pisze że nie chce uprawiać sportu ani nic z tych rzeczy . jesteśmy na forum dla ćpunów więc licze na porade w stylu żryj dużo włada lub cos w tym stylu . miałem kiedyś nawet 2,4-dnp ale już cięzko dostać
  • 145 / 1 / 0
myślę że od pseudoefedryny schudniesz... ja często się potym pocę więc jakoś tracę ...
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 504 / 108 / 0
żryj dużo włada

[mention]farawayfromheaven[/mention], WARN. Twój post nic nie wnosi do dyskusji. /neurobiolog
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.