Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
Zablokowany
  • 356 / 7 / 0
tak jak w temacie . od giebla sie troche przytyło i szukam czegoś na zbicie wagi . od razu pisze że nie chce uprawiać sportu ani nic z tych rzeczy . jesteśmy na forum dla ćpunów więc licze na porade w stylu żryj dużo włada lub cos w tym stylu . miałem kiedyś nawet 2,4-dnp ale już cięzko dostać
  • 145 / 1 / 0
myślę że od pseudoefedryny schudniesz... ja często się potym pocę więc jakoś tracę ...
terapia dla dorosłych gdańsk wrzeszcz
  • 504 / 108 / 0
żryj dużo włada

[mention]farawayfromheaven[/mention], WARN. Twój post nic nie wnosi do dyskusji. /neurobiolog
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ryszard Petru ma już projekt depenalizacji marihuany. Znamy szczegóły

Dopuszczenie posiadania do 15 gramów suszu lub jednego krzaka konopi na własny użytek – to propozycja, którą przedstawi zespół parlamentarny tworzony przez posłów koalicji. Dotarliśmy do szczegółów projektu, które potwierdzają nasze wcześniejsze ustalenia.

1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.