4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 642 / 14 / 0
Wszystkich chemików którzy napierdalają Kota bez filtracji lub z słaba filtracją informuje że
Tlenek manganu IV jest zajebiście trujący..ale pewnie ameryki nie odkryłem
ale za to odkryłem Chlorek manganu II który powstaje po styczności T.Manganu z kwasem solnym w żołądku
MnO2 + 4 HCl → MnCl2 + 2 H2O + Cl2
http://pl.wikipedia.org/wiki/Chlorek_manganu(II)
No a skutki działania tego chlorku nie uśmiechają mi się....

Przez co filtrujecie kota....? Ja zawsze przez strzykawe 50ml i ładuje chusteczek tak z 1/4 wielkości
ale i tak pewnie jakieś molekuły sie przedostają(szczegulnie jak sie tabsy rozpuszcza w gorącej wodzie te grudki są zajebiście małe )Piej kotka często i nie mam zamiaru się tym truć i mieć jakiś ataksji czy huj wie co ....Czy można to jakoś lepiej przefiltrować ?
Ostatnio zmieniony 21 lutego 2014 przez Thirteen, łącznie zmieniany 2 razy.
Powód: poprawiono brzmienie tematu, usunięto opis wątku
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 678 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cypress »
Hmm, ja filtruje 2 razy przez husteczkę, nie miałem nigdy takich objawów ale rzadko korzystam z dobroci metkatu. Ale dobrze, że ktoś takie coś znalazł, może wypowie się ktoś z wiedzą medyczną, np oxan.
  • 1069 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: anonimus »
ja zawsze filtruje albo przez chusteczkę albo przez płatki do demakijażu (w pompce 20) to już po zaciśnięciu tłoka z samą chusteczką jest jej na jakies hmm 3-4 ml. zawsze roztwór wychodzi idealnie przezroczysty o zabarwieniu lekko żółtym bez syfu o ile reakcja zaszła odpowiednio
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2009 przez anonimus, łącznie zmieniany 1 raz.
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja filtruje tak samo jak antidol i tak samo wyciskam filtr.
Tylko, że przy metkacie robie to zazwyczaj 2x.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: akoAco »
xxxzzzxxx pisze:
Ja filtruje tak samo jak antidol i tak samo wyciskam filtr.
Tylko, że przy metkacie robie to zazwyczaj 2x.
dokładnie tak samo robie :D przez 2 chusteczki higieniczne walę 2 razy. tak jak przed chwilą ;p bo po pierwszym razie przy wyciskaniu trochę syfu przelazło, było go widaćna filtrze po drugiej filtracji i wyszedł kryształ :D
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 533 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: ArkejD »
ja też tak jak antka, przez dobre chusteczki, 2 razy, wychodzi czyściutki biały płyn. Myślę że dopóki nikt, a chyba takiej osoby nie ma, nie wypije tego całego syfu to nic nie będzie. W końcu są tu ludzie którzy pili, pukali przez wiele tygodni i nic im nie jest.
  • 289 / 1 / 0
już troche kota wycpałem w sumie i nigdy nic nie było, parę razy lekko mętny wyszedł ale nic to :D przedwczoraj kurwa robiłem reakcje w "terenie" i chuj wyszedł mętny ciemnobrązowy :/ przefiltrowałem przez co sie dało, nie było już nic na filtrze, najmniejszego kłaczka nawet i chlusłem w gardło, ściśnieniowany byłem i chuj. wiem, powinienem wylać bo mogłem żałować, ta dycha to dużo nie jest na Acatar...ale nic sie nie działo złego. działanie jak zawsze smak ten sam... następnego dnia też spoko :)
Uwaga! Użytkownik akoAco nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
A dodałeś z 2ml octu ? Czy zapomniałeś?:P
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 289 / 1 / 0
tak kurwa zapomniałem, zapomniałem też akataru wsypać, zamiast tego wsypałem kawę i stąd ten kolor :D
  • 164 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: CTX »
Moje pytanie nie jest z dupy. W środowisku neutralnym i zasadowym przebiega ta reakcja inaczej, powstaje inny niż MnO2 tlenek, powstaje tlenek brązowy, prawie brunatny i zajebiście toksyczny.
Więc nie wyskakuj z ironią jak człowiek chce pomóc.
Uwaga! Użytkownik CTX nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci czekoladkami z marihuaną w parku w Wheeling

Aresztowano kobietę, która częstowała dzieci słodyczami z THC – psychoaktywnym składnikiem marihuany – w niedzielę po południu w parku w Wheeling na północno-zachodnich przedmieściach Chicago. Dzieci trafiły do szpitala.

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.