4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 320 / 6 / 0
Jaki najwyższy mieliście? u mnie 180 na minute gdy jechałem na rowerze(pewnie przez zaniedbanie kondycji).Średnia 140.

Jak macie faze i jesteście tutaj to możecie sprawdzić wystarczy 30 sekund.
Link do stopera http://www.online-stopwatch.com/large-stopwatch/
przytrzymaj reke przy szyji,policz ''uderzenia'' i pomnóż 2X i wpisz tutaj wynik.
-----
Jaki puls można uznać już za chory i wziąć np. benzo albo beta bloker?
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 136 / 3 / 0
Teraz mam 136, a właśnie kilka minut temu puknołem kota.
Ogólnie to nigdy nie miałem problemów z nadciśnieniem czy wysokim pulsem, ale po tym gównie wydaje mi się, że zaniedługo dostane jakiegoś pierdolonego kołatania.
Trzeba będzie wkońcu się zabrać do napisania od podstaw nowego przepisu na metkat bo te co teraz są faktycznie za dużo pseudoefki mogą przepuszczać i stąd ten pierdolny puls, w synergii z metkatem.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2009 przez chojrak, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1213 / 18 / 0
J miałem raz ciśnienie 180/120 i jeszcze puknąłem paczke acataru. Ciemno przed oczyma mi sie zrobiło.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2012 / 83 / 0
Tez mialem cos okolo 200 ale to jest zdecydowanie za duzo, palce dretwieja, mrowienie na ryju itp. ciezko tak funkcjonowac.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 136 / 3 / 0
Właśnie około minute po puknięciu kota z 5 tabletek sudafedu, dla dobra nauki zmierzyłem ciśnienie / puls, a tak w ogóle mam ciśnieniomierz z firmy Braun %-D .
128/92 puls 113, nie czuje żeby serducho mi napierdalało jak wcześniej dodam, że nie brałem aspiryny a tak zawsze jak kociłem to conajmniej 2 tabletki rano zarzucałem a i tak serducho napierdalało jak pojebane, teraz to chyba już niepotrzebne :).
Sam metkat jak widać wcale tak bardzo nie nadwyręża serca, jedynie ten ze starych przepisów robił taki kosmos.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2009 przez chojrak, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 320 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: befree »
ktory przepis moglby pozbawic metkat objawu podwyzszonego pulsu? mnie to tylko rozprasza i wkurwia a przy 180/min bylem juz oslabiony,chociaz przy sprawdzianie mialem wiecej sily to jednak czulem sie slabo...
Uwaga! Użytkownik befree jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Xinill »
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=23431 - przepis jona na czysty metkat, bez pseudoefedryny - to ona nie wiadomo po co podnosi puls i ciśnienie.
Your parents don't like me, they say i'm too po-o-or!
They say i'm not worthy to enter your door!
  • 1199 / 7 / 0
Sam metkat rowniez podnosi puls i cisnienie, efka to tylko potęgowała. Trwale zwiększone cisnienieoznacza ze cos jest na pewno uszkodzone na stale. Zwiekszony puls moze oznaczac mały skrzep w zylach plucnych.
  • 62 / 3 / 0
jebaŁEM metkat dlugo.laickie filtracje i sposoby podawania.Nabawiłem sie nadcisnienia.z tachykaria.Puls w granicach 140/150 nie przejmowałem sie tym.Teraz duzy przerost lewej komory i wszystko postępuje w dosc szybkim tempie.przejebane.Leki jem.uwazajcie
Uwaga! Użytkownik bezczelnyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 7 / 0
Jak dlugo ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".