Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
prawie_martwy pisze: A napiszm i jeszcze jak z Twoimi zylami ? nie masz np czasem jak stoisz lub siedzisz dlugo uczucia takich ciezkich nog ?
Troche pomagaja leki a biore: bisocard 10mg. tertensif sr -dziala cos na zasadzie furosemidu,i co-prestarium na znacznie przerosnieta lewą komore.Lekarz powiedzial że ten lek sam zrobi za mnie wszystko.tylko zero stymulantów.Leki biore od 2 tygodni i juz zauwazam poprawe puls sie zmniejsza,i wstaje w dobrym stanie fizycznym.wczesniej to był koszmar.Prawie martwy zrób cos.Bo chyba to nie przelewki:)choc te leki miesiecznie kosztuja mnie 120zł to wkoncu dostalem cos co pomaga.
Po metkacie 90-120, zależy od ilości.
Jeszcze jedna rzecz; postoj z 5 min i obejrzyj swoje nogi. Czy widac na wierzchu zyly ? Odczuwasz czasem takie jakby pulsowanie w ciele ? Jezeli tak, to choroba juz postepuje.
Ja niestety trafiam zawsze na lekrzy konowalow. Chirurg po uslyszeniu mojej historii(tetno, cisnienie, o nogach) podsumowal ze wszystko jest w porzadku i nie ma co sie martwic -_-. Jak zdobede kase, zrobie prywatnie USG dwoch zyl glownych i wsadze w ryj temu lekarzowi wyniki bo wiem ze nie jest dobrze.
co do tego pulsowania odczuwam je....jednak zyły dosgłeboko sie pochowały.
prawie_martwy pisze: 200 to prawie atak serca :-(
a jednak kurwa żyję :finger:
Marihuana a rak głowy i szyi: Czy używanie marihuany może zwiększać szanse na raka?
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Była wzorową uczennicą. Zrobiła coś strasznego. Jej rodzina jest załamana
Już nigdy nie zobaczy błękitu nieba, twarzy bliskich ani własnego odbicia w lustrze. To, co zrobiła 25-letnia Kaylee Muthart, na zawsze zmieniło jej życie. Pod wpływem halucynacji, które wywołały narkotyki, dokonała samookaleczenia w przerażający sposób, pozbawiając się wzroku. W tamtej chwili nie była sobą. Głos, który kazał jej działać, był wytworem urojeń. Teraz, choć żyje z konsekwencjami tej tragedii, walczy o jedno – aby jej historia była przestrogą dla innych.
Legalna marihuana tylko w 10 holenderskich miastach od kwietnia 2025
Holandia, znana z liberalnego podejścia do marihuany, wkracza w nową erę regulacji. Już od kwietnia 2025 r. w 10 holenderskich miastach coffeeshopy będą mogły sprzedawać wyłącznie marihuanę pochodzącą od licencjonowanych producentów. To część szeroko zakrojonego eksperymentu, który ma przetestować możliwości stworzenia w pełni legalnego łańcucha produkcji i dystrybucji marihuany. Czy Holandia zakończy epokę polityki tolerancji i otworzy drzwi do pełnej legalizacji? Przyjrzyjmy się szczegółom.