4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 65 / 11 / 0
Chyba też się ku p.o. skłaniam. Mniej roboty, a p.r. chyba daje euforyczne wejście tylko jak się lubi w dupe hehe. Otwór analny zostawię na substancje które faktycznie lepiej się w nim odnajdują
"Dosis facit venenum"
  • 36 / 11 / 0
Miałem dzisiaj plan przyjebać metkata p. o., ale zjebałem reakcję.
Na pakę acataru zamiast 400mg dałem 200mg, pojebało mi się, po chwili dosypałem trochę na oko. Reakcja przebiegła dużo bardziej gwałtownie, w porównaniu do poprzednich syntez w chuj ciepła. Zawsze robię metodą qtacza w 15 minut.
Uznałem że żeby nie zmarnować spróbuję po raz pierwszy p. r.
Kurwa działa w chuj lepiej niż p. o. nawet lepiej niż jak za pierwszym razem piłem.

EDIT
200mg KMnO4.
Nie spodziewałem się aż takiej różnicy w działaniu, zdecydowanie polecam tę metodę
  • 175 / 30 / 0
Ja tylko zostawię to co napisał mi chat GPT. Nie mogę tego potwierdzić ale myślę, że warto wziąść to pod uwagę.
//
Tak, podanie per rectum (doodbytnicze) może potencjalnie zwiększyć ryzyko manganizmu w porównaniu do podania doustnego. Manganizm to choroba spowodowana nadmiernym nagromadzeniem się manganu w organizmie, która może wystąpić przy długotrwałym narażeniu na wysokie dawki manganu.

Podanie manganu doodbytniczo umożliwia bezpośrednie wchłanianie manganu przez tkanki okolic odbytu, omijając częściowo procesy wchłaniania i metabolizmu w przewodzie pokarmowym. Ta bezpośrednia droga wchłaniania doodbytniczego może prowadzić do szybszego i bardziej skoncentrowanego wchłaniania manganu w porównaniu do podania doustnego.

W przypadku manganu istnieje konieczność utrzymania równowagi, ponieważ zarówno niedobór, jak i nadmiar mogą być szkodliwe dla organizmu. Dlatego ważne jest, aby stosować się do zaleceń lekarza lub farmaceuty dotyczących dawkowania manganu i monitorować stężenie manganu we krwi podczas stosowania suplementów lub leków zawierających ten pierwiastek.
//
Uwaga! Użytkownik slodkapszczolka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1344 / 145 / 8
dzisiaj naszła mnie taka ochota na kota że nie wytrzymałem i pojechałem do całodobowej po acatar, kalium w tabletkach, strzykawki, pojemnikina kał. w tym rauszu zapomiałem octu i na mieście w jakimś sklepiku osiedlowym kupiłem butelke plus kubek z lodem, zajebiście się sprawdził do reakcji ale i tak ciśnienie nie pozwoliło mi na czekanie więc do połowy na zimno, później w temp. otoczenia a byłem w aucie cały czas. pierwsza paka poszła w kał, jakiejś sraczki z całego dnia dostałem i jak już się wypróżniłem to kupiłem drugą paczkę akataru (swoją drogą 28zł to drogo jak chuj) zacząłem robić drugiego kotka, też systemem zimno/ciepło. tym razem dupe jeszcze przepłukałem paroma strzykawkami 20ml z wodą. za drugim razem lepiej. nie chciałem się kuć i przeraża mnie fakt bezpośredniego podania manganu w krwiobieg; takie refleksje na starość, weĵście po paru minutach które z czasem potęgowało do ok. 0.5h, działanie lepsze niż w przypadku picia, krócej się czeka i nie ma odruchu wymiotnego przez smak, czuć w nosie słodki zapach katynonu, trochę zgryz chodzi jak zawsze i nagminne przełykanie śliny, u mnie typowe objawy po zarzyciu.
zjazd nie ma znaczenia od drogi podania, czuje że zaczyna schodzić i przychodzi stymulacja od pefki, lekkie rozdrażnienie, później przyjdą wyrzuty sumienia, jak to po metkacie.
12 tabl acataru bez filtrowania, rozkruszone i wsypane do 15ml płynu, do tego 4 tabl. kmno4, myślę że 3.5 by wystarczyło, spróbuje jeszcze z 3 tabl.
rozpisałem się ale wiecie jak jest, lece spać.
Używaj @cbsz jeżeli chcesz bym odpisał

"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
  • 3536 / 577 / 1
Podobno wapń zmniejsza wchłanianie mn, nie chce mi się sprawdzać weryfikować Ale kiedyś ktoś tutaj tak pisał.
W każdym razie nie zaszkodzi wypić kefiru przed lub \i po;)
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Newsy
Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".