4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9 / / 0
Bardzo zjebałem ? roztwór był żółtawy. Dopiero po wypiciu zauważyłem ze z drugiej strony strzykawki lekko po filtrze pociekło
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 3428 / 712 / 9
Ta ta taa taaaaki też można walić.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 4894 / 828 / 0
O jak tam hyber 123. Zawsze Ci kibicowalem
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 610 / 133 / 0
jakoś leci, wracam do żywych. Zacząłem wychodzić do centrum, jeździć komunikacją miejską. Nie unikam znajomych. Jeszcze nie jest tak jakbym chciał. ale czuje że zmierza to w dobrym kierunku.
  • 26 / 15 / 0
No i tak trzymać! Spróbuj tego co Ci wysłałam. Odżyjesz!
Oczywiście wprowadzenie powtarzasz co 3 miesiące, tylko leczenie podstawowe , ciągniesz non stop.
Wielu ludziom pomogło, chyba wejdzie to w procedurę leczenia EE, z tego co mi wiadomo. Problemem nie jest tak deficyt dopaminy, jak niedobór noradrenaliny.
I tu jest pies pogrzebany.
Poszukaj tańszych odpowiedników leków!!!

Trzymaj się i czekam na PW od Ciebie, odnośnie rezultatów.
  • 3465 / 572 / 1
13 sierpnia 2022Mieciu666 pisze:
Bardzo zjebałem ? roztwór był żółtawy. Dopiero po wypiciu zauważyłem ze z drugiej strony strzykawki lekko po filtrze pociekło
O ile nie dożylnie to all gut
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 1865 / 304 / 0
19 sierpnia 2022hyber123 pisze:
jakoś leci, wracam do żywych. Zacząłem wychodzić do centrum, jeździć komunikacją miejską. Nie unikam znajomych. Jeszcze nie jest tak jakbym chciał. ale czuje że zmierza to w dobrym kierunku.
Z czystej ciekawości, czy zdarzyło Ci się kota zażyć po tamtej sytuacji jak zachorowałeś? W ogóle jakieś używki obecnie stosujesz czy jesteś trzeźwy? Mam nadzieję, że z postępami jest dobrze pozdrawiam
konto od 2011 roku (ban kiedyś, totalnie nieważne)
  • 175 / 30 / 0
Bardzo grozi mi manganizm na starość przy waleniu w miare dobrego kocura z przepisów jona raz na ~miesiąc?
Oczywiście nie dożylnie, preferuje per rectum bo nie czuć tego ohydnego smaku, i wchodzi w 5 minut a nie godzine. Czasem zdarzy się wypić ale to rzadkość.
Przyznaje, że solo nie jest to do końca mój typ, przyjemna substancja i tyle, ale w mixie z kodą mmm.
Jeśli ryzyko manganizmu i tak jest(duże) to będę się bawił w oczyszczanie dcm'em i tak dalej ale jeśli ryzyko jest małe to nie będę się tak bawił bo pewnie straty nie są małe, a i tak kot z jednej paki z przepłuczką działa na mnie tak se xd
Uwaga! Użytkownik slodkapszczolka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 610 / 133 / 0
@aurora20 ostatni raz kota brałem w 2017 roku. Fajki rzuciłem w kwietniu 2018. alkohol jedynie pije 1-2 razy w tygodniu po 2-3 piwka. chociaz od 1 stycznia nowego roku nie wypiłem ani kropli alko. 27 dni już i jakoś mnie specjalnie nie ciągnie. Kilka razy mnie korciło zrobić kota. w końcu nie dostane manganizmu po raz drugi XD ale jak sobie przypomniałem jakie problemy miałem ze znalezieniem żyły to powiedziałem że pierdole. Po drugie matka by mnie chyba zapierdoliła ;)
  • 3465 / 572 / 1
Ja piję ósmy rok i nie mam manganizmu.
Ostatnio w ciągu codziennym. Choć wiesz- może mnie strzelić nagle, kto wie. Zazwyczaj kończę rok z liczbą kotów większą niż liczba dni roku
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
ODPOWIEDZ
Newsy
Łykają jak cukierki. Młodzież nie kupi energetyków i piwa, więc odurza się lekami bez recepty

Kryzys zdrowia psychicznego wśród dzieci i młodzieży narasta. Młodzi ludzie mogą uciekać od problemów, odurzając się lekami, które w sklepach są dostępne bez żadnych ograniczeń. Środki te uważane są za nieszkodliwe, tymczasem ich nadużywanie wzmaga ryzykowne zachowania seksualne, przemoc, a nawet grozi śmiercią.

Rekordowa konfiskata narkotyków: Straż Przybrzeżna USA przechwyciła kokainę wartą 141 mln USD

Straż Przybrzeżna USA poinformowała, że ponad tuzin osób stanie przed sądem federalnym po przechwyceniu kokainy o łącznej wartości ponad 141 milionów dolarów. Narkotyki skonfiskowano w ramach sześciu operacji na Morzu Karaibskim w lutym i na początku marca.

Przemyt narkotyków z Peru: 3,5 kg kokainy zabezpieczone przez służby w Warszawie

Funkcjonariusze Zarządu w Kielcach CBŚP wspólnie z funkcjonariuszami z Placówki Straży Granicznej Warszawa — Okęcie przechwycili na warszawskim lotnisku Okęcie ponad 3,5 kilograma kokainy. Śledztwo nadzoruje Prokuratura Rejonowa Warszawa Ochota w Warszawie.