Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Oczywiście wprowadzenie powtarzasz co 3 miesiące, tylko leczenie podstawowe , ciągniesz non stop.
Wielu ludziom pomogło, chyba wejdzie to w procedurę leczenia EE, z tego co mi wiadomo. Problemem nie jest tak deficyt dopaminy, jak niedobór noradrenaliny.
I tu jest pies pogrzebany.
Poszukaj tańszych odpowiedników leków!!!
Trzymaj się i czekam na PW od Ciebie, odnośnie rezultatów.
13 sierpnia 2022Mieciu666 pisze: Bardzo zjebałem ? roztwór był żółtawy. Dopiero po wypiciu zauważyłem ze z drugiej strony strzykawki lekko po filtrze pociekło
"Rutyna to rzecz zgubna "
19 sierpnia 2022hyber123 pisze: jakoś leci, wracam do żywych. Zacząłem wychodzić do centrum, jeździć komunikacją miejską. Nie unikam znajomych. Jeszcze nie jest tak jakbym chciał. ale czuje że zmierza to w dobrym kierunku.
Oczywiście nie dożylnie, preferuje per rectum bo nie czuć tego ohydnego smaku, i wchodzi w 5 minut a nie godzine. Czasem zdarzy się wypić ale to rzadkość.
Przyznaje, że solo nie jest to do końca mój typ, przyjemna substancja i tyle, ale w mixie z kodą mmm.
Jeśli ryzyko manganizmu i tak jest(duże) to będę się bawił w oczyszczanie dcm'em i tak dalej ale jeśli ryzyko jest małe to nie będę się tak bawił bo pewnie straty nie są małe, a i tak kot z jednej paki z przepłuczką działa na mnie tak se xd
Ostatnio w ciągu codziennym. Choć wiesz- może mnie strzelić nagle, kto wie. Zazwyczaj kończę rok z liczbą kotów większą niż liczba dni roku
"Rutyna to rzecz zgubna "
USA może zaoszczędzić 29 miliardów rocznie dzięki legalizacji marihuany medycznej
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Co promieniowanie gamma robi z medyczną marihuaną i jak wpływa na kannabinoidy i terpeny?
Liczba przestępstw związanych z marihuaną spadła od czasu legalizacji w Niemczech
1685 zamiast 5315: od czasu wejścia w życie nowych przepisów w Berlinie zarejestrowano znacznie mniej przestępstw związanych z marihuaną. Legalizacja marihuany w Niemczech odciąża wymiar sprawiedliwości?
Elton John zdecydowanie przeciwny legalności marihuany
Ikona Roku 2024 według magazynu „Time”, Elton John, nie ma wątpliwości co do tego, jakie jest jego zdanie na temat legalności marihuany w Stanach Zjednoczonych i Kanadzie. Gwiazdor estrady, który w swej burzliwej przeszłości ma bogaty rozdział narkotykowy, jest temu całkowicie przeciwny.
Narkotyki wysyłane pocztą na cały świat. Policja zatrzymała Polaka
Portugalska policja zatrzymała obywatela Polski podejrzanego o wytwarzanie na masową skalę różnego rodzaju narkotyków — poinformowało radio publiczne RTP. Organy ścigania skonfiskowały m.in. kilkadziesiąt kilogramów marihuany, ecstasy i LSD, a także grzybów halucynogennych.