4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 52 / 8 / 0
Niedawno strzeliłem kota z paki acataru chwile po przerobieniu sporej ilości alfy-pvp i odkryłem, że alfa niesamowicie wzmacnia działanie kota. To był chyba najmocniejszy wjazd jaki miałem w życiu, a do tego był znacznie dłuższy niż normalnie. Strasz pomyśleć jak zadziałałby kot z alfą w jednej pompce :zombie: .
  • 1923 / 440 / 4
do stima, który nie zszedł... dorzuciłeś euforycznego-mocnego stima, który załapał "synergię w działaniu"
eureki nie odkryłeś, ale faktycznie, metkat ogólnie nadaje się do mixów, ale trzeba uważać z dawkami innych stymulantów, które same w sobie już nieźle obciążają układ nerwowy.
Jednym z nich jest właśnie alfa ... tak, że na spokojnie z tym łączeniem ];-]

ciekawostka:
( napij się mocnej Herbaty z cukrem przed i w czasie imprezy z kotem, też będzie lepiej ];-] )
DXM
ODPOWIEDZ
Newsy
Konopie skuteczne w leczeniu migreny – pierwsze badanie kliniczne z placebo!

Według danych z badań klinicznych przedstawionych na dorocznym spotkaniu American Headache Society, inhalacja kwiatów konopi zawierających THC i CBD zapewnia skuteczniejszą ulgę w migrenie w porównaniu z placebo.

Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.