Dawkowanie 200mg w górę.
To był mój pierwszy w życiu keton serotoninergiczny (a nawet pierwszy SRA w ogóle) i japierdole jaka to była faza. Po 250mg poczułem się wtedy tak, jak dziś idealizuję sobie fazę serotoninergiczną. Potem to brałem, to już z mniejszym wykopem. Fajnie by to było znowu mieć, do miksów. Ogólnie, jako jego substytut wskazałbym MDAI.
surveilled pisze:Działanie: czysty rozlew serotoninowy, zero stymulacji. Bez SRI trwa to maks 2h.
2h to rzeczywiście bardzo mało. Znane są jakieś miksy metedronu z SRI? Jakim SRI? Wspominasz o MDAI, nie interesowałem się MDAI do tej pory, a jeśli tak, to do teraz byłem pewny że to właśnie SRI. Ale nie.
MeOPP
Co do MDAI, wiki twierdzi, że to SRA. To ja już nie wiem.
Ciekawe czy idąc tropem wymyślenia 3-MMC jako udanego legalnego substytutu 4-MMC coś na podobnej zasadzie zostanie stworzone również dla tego ketona.. z grupą metoksy w pozycji 3, a nie 4.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze
Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.