Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
A ja jeszcze nie zdecydowałem się puknąć tego niebieskiego może odzyskałem mózg bo kiedyś już dawno by siedział w kablu ale coś za coś za ta mefke (Mleko- taki syf nie dało rady z tego uzyskać klarownej substancji bo pewnie jakieś gowno dodane i walnąłem to co było czyli mleczko ze aż igle 0.8 czy 0.9 zapychała lekko jak krwi dostało to zaraz się ścinalo i robiły się skrzepy w pompce / a propo da radę to przegotować i podać jeszcze raz ? Chodzi mi o krew z towarem/. A ja to głupi podawałem jeszcze w pachwinę ale wyjebalo konkretnie niby syf ale klepał kozak.
Teraz siedzę na zejściu i wkręcam sobie ze coś mnie noga boli i ogólnie ta pachwina w która to podałem ze się przypchala czy coś ? Jest to możliwe ? Bo takie uczucie mam ... choć zdaje sobie sprawę ze pewnie jak eMka zejdzie to będzie ok ;) mam nadzieje ;) sorry za historie ale wkrete złapałem na pisanie ;)
[mention]oxy77[/mention]
1.Niebieski również jest 5mg / 1ml tez myślałem ze jest mocniejszy ale na kartce z programu zobaczyłem ze to 5mg.
Ja słyszałem ze podobno jak wprowadzili ten przezroczysty 5mg to dużo ludzi zaczęła walić po kablach i jakiś frajer poszedł do lekarza i powiedział o tym ze ktoś sobie żyły popalil czy coś przez ten syrop i wprowadzili ten niebieski. Ale to tez zasłyszana historia wiec dokładnie nie wiem co i jak ... ale gadałem z gościem co puka to mówi ze luz można podawać .
2. Jesteś na programie gdzieś ? Jak tak to jak ogarneles te całe pozwolenie na wywóz syropu za granice ? Wiem ze to możliwe bo widziałem jak typ miał takie coś i odbierał zapas syropu na miesiąc bodajże ... a sam bym gdzieś na wakacje sobie wyjechał za granie wkoncu to będzie możliwe ;)
Mam wrażenie ze jesteś wjebany w Hel tak ? W syrop tez ? Bo już sam się gubię a nie mam czasu czytać Twoich wcześniejszych postów bo jeśli tylko w Herę to zrób tak żeby popić ten syrop i zejść do zera z syropu wtedty unikniesz skręta mocnego . Chyba ze nie trafiłem napisz z czym masz problem to Ci pomogę rozplanować to ..
Niestety gorzej niż z helem jest z syropem przy odstawce No ale i tak wole pic nawet do końca życia syrop niż wrócić do tamtej wegetacji na towarze (pierwszy raz sam siebie samego nie oszukuje bo tak to zawsze w głębi duszy czułem ze bede walił Hel a innym mowilem czy pisalem ze to koniec i wgl jak sam człowiek sobie w głowie nie poukłada to nic nie pomoże sam wiem po sobie.)
Syrop tez da radę odstawić jak się chce można ściąć do 30 i mniej przejść na bupre czy morfinę (oczywiście od lekarza na programie ) i na tym kończyć żerować się do czystości zupełnej ;) ale z syropu tez da radę wyzerować się jak się chce ;)
Ja sam mam zamiar jeszcze z rok pobyć na programie na tej dawcę co jestem ułożyć zmarnowane życie hehe i zacząć schodzić sobie powoli ... ale co czas przyniesie to się okaże ;)
[mention]Sinner_ [/mention]
Robi bardziej tak bynajmniej mi się wydaje No i czujesz efekt zaraz po podaniu ale koniec końców to się nie opłaca tego pukać (sam waliłem z 2 lata syrop codziennie po kablach ogólnie z 5 lat już pije te scierwo ale zdrowiej niż brąz) bo jak podasz sobie odpowiednia ilość dla siebie to i jakie takie wejście wyczujesz napewno wiadomo ze nie tak jak helupa ale coś tam czuć . Teraz z 3-4 miechy pije i lepiej się czuje dłużej działa i wgl lepiej zdrowiej ;)
Pozdro !!!
Z tego co wiem, to ten niebieski jest jak na razie testowy i nie mam pojęcia na jakiej zasadzie go przydzielają. Kilka metadonowni wróciło na cukier ze względu na walenie po kablach, pompki w kiblach itd. Tak jakby tego starego nie można było walić.
Da się wyzerować na syropie, bo sam się wyzerowałem po 7 latach, tylko problem jest taki, że na programie powolna zerówka może być bolesna. W końcu wejdziesz na takie ilości, że ścinka o 5mg co tydzień będzie ci dawać trochę w dupę, a bujanie się tygodniami na takim dyskomforcie nie jest wcale przyjemne. Jak odbierasz syrop raz na jakiś czas, to przy okienku, jak możesz, to walić ściemę, pić mniej(nie zawsze się da), a ścinać sobie samemu o 10% dziennie.
w syrop nie byłem nigdy wjebany w hel juz tak ale z helu pare dni ijestes czysty a z takiego picia mietka przez np.2miechy tydzien wystarczy zeby skret odpuscił wiadomo ze snem bedzie lipa czy to mietek czy hel ale fizycznie ile bedzie to trwało po syropie
Ale tam wyżej co pisałeś to podałeś najlepszy sposób na zerowanie syropu. Zostaw sobie 40-60 ml, przejdź na 2 tygodnie na hel i potem szybka redukcja syropu. Nasączenie pierwszego dnia i ścinanie po połowie dawki przez następne 4-6 dni. Najlepiej mieć w pogotowiu benzo, jakiś ketonal, mydocalm. Pierwsze dwa dni jak syrop z Ciebie wychodzi, to różnie bywa, bo to jest wyjście z tej strefy komfortu. Czasami boli, czasami nie. Ale następne kilka dni gdzie walisz prochy, to jest nic w porównaniu, jakbyś np z helu się odtruwał. Najważniejsze żebyś sobie na helu tolerancji za bardzo nie rozbujał. Jak zrobisz to z łbem, to nie ma się czego bać, zwłaszcza że nie byłeś nigdy w syrop wjebany.
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/6/63d3fa7f-4d92-4d2f-b3e3-82e5a31f65fb/csi.png?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250506%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250506T043502Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=d68b520c795f4425e838c2a64ff61fce79b1dd3d587eecd7bf4bedd1eb650f25)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zrzut.jpg)
Biały popiół vs. czarny popiół: Prawda o wskaźnikach jakości konopi
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/5514.jpg)
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]
Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/jalowki.jpg)
Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie
Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/robert-rutkowski00.jpg)
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu
Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.