Metadon to najprostszy chemicznie opioid – 6-(dimetyloamino)-4,4-difenyloheptan-3-on.
Więcej informacji: Metadon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1678 / 265 / 0
Panowie - umówmy się, skręt po metadonie nie jest intensywny, jak po fencie czy helu, ale za to trwa kurewsko długo, kilka tygodni a nawet miesięcy. Bez środków nasennych i uspokajaczy nawet bym nie podchodził. Najgorsze jest też to, że chyba ten jebany metadon zepsuł mi tolerancję na wszelakie opio. Poszedłem na ten detoks, tam dostawałem 7 dni niskie dawki bupry. Potem 2 dni na trzeźwo aż przyjebałem majkę. No i dalej 200mg ledwo czuć. Owszem skręta nie ma, ale to tyle.
NO JAK TO JEST MOŻLIWE ŻEBY PO DETOKSIE JESZCZE 2 DNI NA SKRĘCIE PRZECZEKAĆ, HUKNĄĆ 200mg i LEDWO CO POCZUĆ?
Największy przegryw na forum
  • 858 / 18 / 0
ja traktowalem metke jako kurwa ot taki se syrop co ladnie komponuje sie z benzo i stimami i jest tani

nie wiedzialem jak bardzo sie kurwa mylilem
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 137 / 1 / 0
Skret sie objawia w nastepujacy sposob: bol kosci i miesni, bezsennosc, dreszcze, poty, zimno- goraco, sraczka... Nie wyobrazam sobie takiego samopoczucia jeszcze nastepne 2 tyg.
A co do intensywnosci absty, to jest juz troszke lepiej niz na poczatku, pierwsze 3 tyg to byla masakra. Ja zawsze uzywalem duzo metadonu, a na dawke 140mg podwyzszylem sobie jakies 6 miesiecy temu, wczesniej pilem 120 kilka lat... Dzieki za odp.
Wczoraj bylem u lekarza swojego i chcialem zeby mi wypisal bunondol, ale niestety mi nie dal bibuly, za to wypisal mi Poltram i musze powiedziec, że po ~250mg bol stal sie znosny i nie ma dreszczy...
  • 858 / 18 / 0
ja to sobie spirytus popijalem nawet metadonem %-D spalem 48h wypilem z 1litra i 2 niecale flaszki po 70ml metki

roznie bylo raz dziennie flaszka jako dodatek raz wiecej raz w ogole

czyli z tego copiszesz to lekkiego skreta mam...

dreszcze i gesia skorke mam ale po benzo i mocnej kawie sa nawet przyjemne

kosci najbardziej to biudra uda i piszczele bola chodze jak robot
never more kurva ... d;
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 137 / 1 / 0
Najbardziej bolą nogi i kregoslup. Do tego niedawno doszla jakas dziwna depresja, 0 ochoty na cokolwiek, jadłowstret, wodowstręt itp. Jasne, że absta skręt jest słabszy niż po H, ale za to trwa dużo dłuzej i jest bardziej męczący. Przejebane...
  • 858 / 18 / 0
no dokladnie kurwa a taki niewinny syropek a tak mi go brakuje

zwazywszy na to ze alfa-pvp idzie do mnie xd

chociaz dolargan lepszy :huh:
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 1709 / 11 / 0
sprawdzone_info pisze:
Panowie - umówmy się, skręt po metadonie nie jest intensywny, jak po fencie czy helu
Umówmy się, że nie wiesz co prawisz. Kompociarze po 30-latach starzu mówią, że odstawka metki to piekło.

@Tsar
objawy to: nagłe zmiany nastroju (przejebane), bezsenność, problemy z koncentracją, nerwowość, drżenie, BÓLE MIĘŚNI I STAWÓW (:emo:), kołatanie serca, POCENIE (przejdziesz 50 metrów i mokry jak świnia i brak oddechu), nudności, WYMIOTY, BIEGUNKA, zero apetytu (zaryzykowałem 5 dni na sucho odstawke to 6 dni nie jadłem - dzięki Darek, że mnie na program doprowadziłeś bo bym zdechnął).
  • 858 / 18 / 0
ja odnosze wrazenie ze mi przechodzi (moze lekko/krotko) bo w sumi nie chlalem tego miesicami ale nauczka jest wiecej nie chce eksperymentowac

traktujje to jako ostrzezenie ze zabawy z opio to nie to samo co chwilowe psychozy po stimach czy delira po wodzie

ogolnie przebywajac w towarzystwie opio-users to ani muza im nie pasi ani tematy ani chec latania tu i tam
odzywalo troche towarzystwo po kilku szotach stimow
ba jeden gosciu dostawal lekow po i.v alfy i muzie typu schranz %-D
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

• 137 / 1 / 0
kurwa jak juz uzywac opio to tylko jak sie ma b. dobry dostep i nie powodowac absty... w przeciwnym razie wrzucanie opio jest kompletnie bez sensu. Ja zaleczam tego skreta po metadonie tramadolem w wysokich dawkach i musze przyznac, że absta mi przechodzi, ale boje sie ze juz sie wjebalem, bo jak sie rano budze, to skreta ciag dalszy i MUSZE zjesc dobrych kilka sztuk... Masakra
  • 858 / 18 / 0
ja juz zakonczylem (mam nadzieje) przygode z opio choc jakbym mial teraz przed soba... wiadomo
nie jakies syfiaste antidole tylko normalne
dzis rano wstalem coprawda drzacy (benzo pewnie) ale bez bolu nog i krzyza
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia

ODPOWIEDZ
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.