Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
4-ho-met-white.png
3-{2-[etylo(metylo)amino]etylo}-1H-indol-4-ol; 4-hydroksy-N,N-dimetylotryptamina
https://pl.wikipedia.org/wiki/Metocyna

Zauważyłem, że wątek 4-ho-met i 4-aco-dmt został zablokowany, więc tutaj chyba będzie najlepsze miejsce na moje pytanie.
Czy jeśli całą noc z piątku na sobotę jechałem na mefedronie (mniej więcej 8 godzin między pierwszą i ostatnią kreską), to mogę bez obaw wrzucić 50mg 4-ho-met w niedzielę po południu?
Pytam, ponieważ kiedyś po kilkudniowym ciągu na ethcacie zdecydowałem się na 4-aco-dmt. Trip szybko zmienił się wtedy koszmar i chcę wiedzieć czy w obecnej sytuacji też mi to grozi.

dodano strukturę w kolorze białym /d5
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2016 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3898 / 238 / 13
Pomyśl, kto ci może na to pytanie odpowiedzieć? Poki nie weźmiesz, póty się nie przekonasz - teoretycznie nie ma przeciwwskazań.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 3898 / 238 / 13
Można tu pisać o 4-HO-MET, proszę nie pytać po co dzielę wątek etc. proszę też nie śmiecić tutaj postami o:

[list][*]dzieleniu substancji
[*]miksowaniu
[*]sprawach światopoglądowych/religijnych/filozoficznych
[*]innym offtopie[/list]

Temat zbiorczy jest w tej chwili dzielony, a trochę to potrwa ponieważ zawiera ponad 6800 postów. Proszę też nie zadawać tutaj pytań technicznych - jeżeli kogoś sprawy w około tego rozdzielenia interesują, niech napiszę do mnie na PW.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 31 / / 0
Dzięki, nie szukam odpowiedzi na sens życia i wszechświata. Wolę być jednak ostrożny i w miarę możliwości dowiedzieć się co mądrzejsi ode mnie mają do powiedzenia w temacie.
  • 2775 / 39 / 0
śmiało, ja psychodeliki często jadłem na zjazdach i zazwyczaj było fajnie :-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 38 / 1 / 0
Cerny pisze:
Zauważyłem, że wątek 4-ho-met i 4-aco-dmt został zablokowany, więc tutaj chyba będzie najlepsze miejsce na moje pytanie.
Czy jeśli całą noc z piątku na sobotę jechałem na mefedronie (mniej więcej 8 godzin między pierwszą i ostatnią kreską), to mogę bez obaw wrzucić 50mg 4-ho-met w niedzielę po południu?
Pytam, ponieważ kiedyś po kilkudniowym ciągu na ethcacie zdecydowałem się na 4-aco-dmt. Trip szybko zmienił się wtedy koszmar i chcę wiedzieć czy w obecnej sytuacji też mi to grozi.
Odradzam,

po podobnej zabawie 4 lata temu miałem jeden z najgorszych zjazdów w moim życiu.
Od dzisiaj wszystko oprócz narkotyków.
  • 5299 / 104 / 0
Po tej mefce odpocznij sobie, nie ma co na zwale walić tryptaminy bądź lizergamidu czy fenylki. Prędzej kolejność: psychodelik -> mefedron = ok. Na zjeździe po stymulantach, ketonach, przdupcenie psychodeliku na wymęczonej psyche to raczej męczarnia niźli zabawa. Warto się przespać, najeść, wzmocnić energię witalną i dopiero psychodelizować. Najlepsza opcja na candyflip to pierwszo psychodelik a następnie empatogem, fenylka, keton, mdxx, inne. Odwrotna kolejność jest po prostemu męcząca. Osoby, które chcą polemizować - to tylko moje zdanie poparte własnym doświadczeniem. Co kto lubi - ja wolę tak, jak opisałem
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 31 / / 0
Dzięki, homet tymczasowo zostaje zamknięty w drugpudełeczku.
Na zjeździe pomefowym nigdy nie odważyłbym się wskakiwać w psychodelę, nawet by mi do głowy to nie przyszło. Rzecz ma się dzisiaj trochę inaczej. W piątku na sobotę był mef. Z soboty na niedzielę było 12 godzin snu, a rano porządne śniadanie.
Osobiście czuję się dobrze, wiem jednak, że subiektywne odczucia bywają zdradliwe i chemia w moim mózgu mogła się jeszcze nie ustabilizować.
Ile powinienem jeszcze odczekać, żeby było ok?
  • 20 / / 0
dokładnie: najpierw psychodeliki, potem stymulanty/euforyki. jak masz znajdz po stymulantach, to lepiej sie zjaraj a psychodeliki zostaw na oddzielną zabawę : )
  • 348 / 9 / 0
Takie pytanko do bardziej obeznanych w temacie - planuje zjeść z koleżanką 4-HO-METa, czy to w ogóle ma sens i nie będzie niebezpieczne, jeśli kolezanka ok 160cm, 50-60kg, ma żółtaczkę i jakieś lekkie problemy z sercem, co np nie przeszkadza jej w szamaniu np dxm w ilościach 150-600mg, najczęściej 225-300mg.

Planuje wrzucić p.o. w ilości rzędu 20-33mg

Edit:
Dodam, ze to zarówno mój jak i jej pierwszy kontakt z prorokiem, u niej wcześniej sporo razy DXM i dosłownie kilka razy z marihuaną, a u mnie doświadczenie z innymi stanami świadomości sporo większe.
Sam przyjąłbym 30mg, a biorąc pod uwagę jej przypadłości nie wiem czy jest bezpiecznie choćby ze względu na komfort psychiczny dać jej więcej niż 20mg. I jeszcze kwestia tego na ile nasze doznania będą podobne/będziemy się potrafili zrozumieć i dogadać w trakcie trwania tripu.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.