Zarzucałem dwukrotnie 25mg hometa lekko szarawego sortu, i pamiętam jak za pierwszym razem podczas BL (bodyload + strach przed bl, nie polecam) wydawało się że będzie w chuj za mocno, ale jak skończyłem rzygać, wstałem, to okazało się że jest zadziwiająco normalnie i przyjemnie :) Najlepszy trip w życiu
Przez resztę czasu homet leżał w szufladzie i w dużej mierze w lodówce.
Kolor nie zmienił się na tyle, żeby to zauważyć. Co do smaku... znajomy skarżył się na mocniej odczuwalny indol (w faq opisywany jako fekalia, czy smród z japy), ale może nie zwracał na to uwagi, gdy sort był prosto od vendora. Konsystencja, taki jakby tynk, a nie całkiem sypki proch, ale to wszystko bardzo delikatnie zauważalne i ciężko ocenić, jak mocno różni się od sortu prosto z labu.
Najważniejsze, czyli działanie. Znajomy ma problem z oceną, bo trochę dużo tego przerabiał swojego czasu i nieco zatracił magię psychodelików, więc odczuwa działanie relatywnie słabiej. Niemniej body load wydawał się mu nieco bardziej męczący, niż wtedy gdy tryptamina była świeża, ale nie jakoś masakrycznie.
Inny znajomy, totalna dziewica w psychodelikach, podkradł mu kiedyś 20mg i miał mega pozytywnego tripa włącznie z transformacją otaczającej rzeczywistości na Bahamy, jeziora, lasy itd. Chociaż body load na początku jakiś tam był, ale raczej na akceptowalnym dla tryptaminy poziomie.
Podsumowując, jakbym gdzieś zobaczył worek z takim towarem, który nie jest wyraźnie pociemniały, czy wręcz czarny, nie śmierdzi, a jedynie lekko daje indolem i jest gorzki, to bym się nie zastanawiał, tylko wrzucił do szklanki z wodą i wypił ;)
lolipop999 pisze:^ To zależy jaki masz sort. Spróbuj najpierw te 15 mg, a jeśli będzie kiepskawo (a stawiam że będzie) to wrzucaj następnym razem 25.
Zarzucałem dwukrotnie 25mg hometa lekko szarawego sortu, i pamiętam jak za pierwszym razem podczas BL (bodyload + strach przed bl, nie polecam) wydawało się że będzie w chuj za mocno, ale jak skończyłem rzygać, wstałem, to okazało się że jest zadziwiająco normalnie i przyjemnie :) Najlepszy trip w życiu![]()
![]()
Szkoda, że ceny są lekko zaporowe, do tego wysyłka, ale przynajmniej dostajesz czyściocha i tracking kurierem :)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.