Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 2362 / 28 / 0
Odparuj wodę jak najszybciej
BS
  • 353 / 5 / 0
derb pisze:
Odparuj wodę jak najszybciej
Wlałem wode do kieliszka i dałem na kaloryfer, jest ciepło ale nie gorąco więc powinno się odparować. Jakie mogą być przy tym straty tak na oko? O ile w ogóle jakies(?).
  • 183 / 4 / 0
Nie będzie strat. A takie substancje najlepiej przechowywać w woreczku, bez dostępu światła.
  • 353 / 5 / 0
Ooo to świetnie, wiem jak trzymać ale rozpuszczałem w wodzie żeby 3 osoby miały równe dawki i zbliżone efekty do tego wszystko na szybko przy takim średnim s&s. Dzięki za poratowanie w sprawie odparowania. W ogóle bardzo zaskoczyło mnie 4-aco-dmt nasyceniem barw i tym że tak po prostu zchodzi jakby nigdy nic zero zejścia problemu ze szczękościskiem lub jakimkolwiek dyskomfortem. Po dawce spodziewałem się średnich efektów a były bardzo okej w sam raz jak dla mnie. Magiczne OEV i smak czekolady niezapomniany %-D
  • 989 / 35 / 0
MAKbet pisze:
~17 mg - miła psychodela ale da sie ogarnac:).
17mg 4-aco-dmt? Oralnie czy sniff? Bo oralnie 17mg to chyba niezbyt można poczuć działanie.
  • 183 / 4 / 0
MAKbet pisze:
Magiczne OEV i smak czekolady niezapomniany %-D
Taaa, właśnie mnie to ciekawi, bo my jakoś nigdy nie mięliśmy na 4-ACO-DMT OEVów (a próbowało parę osób), co najwyżej poczucie że świat się składał z prostokątnych pasków.

Trefny sort, czy jak? :-/
  • 989 / 35 / 0
Ja z partnerką miałem zajebiste OEV'y. Mieliśmy jednego wspólnego tripa - te same oev'y, te same myśli, byliśmy jednością. Po 40mg oral dziabneliśmy.
  • 3206 / 175 / 0
Kwestia profilu doświadczenia :)
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
Warszawski Cpun pisze:
MAKbet pisze:
~17 mg - miła psychodela ale da sie ogarnac:).
17mg 4-aco-dmt? Oralnie czy sniff? Bo oralnie 17mg to chyba niezbyt można poczuć działanie.
Można, czasem nawet bardzo. Oral czy sniff to nie ma znaczenia
BS
  • 353 / 5 / 0
Było oralnie, rozpuszczone w wodzie i jak dobrze wyszły mi obliczenia to 16,6 około na łebka poszło (rozpuszczone w 9 ml, wiec 4,5 ml do użycia co równa się 1,5 ml na głowe +/- ewentualne straty). Mało jedliśmy bo jedynie skromne śniadanie i kebab nie wiem czy to od tego zależy ale miło poskładało 3 osoby dla mojej dziewczyny nawet troche za mocno z tego co mówi. Tak jak pisałem wyżej wlałem wszystko do kieliszka dałem na kaloryfer dopiero teraz odparowała cała woda i wygląda to dosyć dziwnie... spodziewałem się szczerze mówiąc proszku a tutaj sa jakby takie szklane igiełki (przypomina mi to lód) i brązowo-czarne zabrudzenia. Wszystko poszło okej czy coś spieprzyłem? Da się z tym coś jeszcze zrobic? Wysyłam zdjęcie niżej.

http://i41.tinypic.com/50i9lj.jpg
http://i39.tinypic.com/25irza8.jpg

BTW. było na tyle mocno ,że wszystko się świeciło, wyginało, cały czas jakieś cienie. Z ludzi mi wychodziły pół-przezroczyste postacie coś jakby ich dusze, które chcą się wyrwać z ciała, ruch ręką pozostawiał smugi (takie ala klatkowanie). Raz jakiś człowiek rozpłynął się w kolorowy dym (kojarzycie tą teleportacje z harrego pottera? coś w ten deseń). Trzeźwość umysłu była okej nawet bo potrafiłem składać normalne zdania bez ubogiej składni czasami tylko jak się zamyśliłem to odlatywałem widziałem każdy skutek swojej decyzji tego co powiem, taka analiza sprawiała dużo frajdy tylko ,że wyglądałem na nieźle zawieszonego. Sporo opisywania, aż zastanawiam się czy nie machnąć TR. Niestety czasem zachaczało o BT gdy zaczął padać deszcz i trawa wyglądała jak wielkie pore robali, syrena karetki przypominała tą z Sillent Hilla. Nie chodziło mi o 'mocno' typu "ooo ale haloOony za zamkniętymi oczami widze krzesło" :-p. Amatorami też nie jesteśmy w sumie więc nie wiem dlaczego tak pokopało skoro niektórzy piszą tu o dawkach typu 40 mg zresztą tym lepiej dla nas ,że taka dawka tak pięknie działa.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.