Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 336 / / 0
Ja przy tryptaminach zero bl lekki nieogar, przy 2c-x dreszcze, pocenie się dłoni, ale krótko i delikatnie. Najgorzej po 2c-e najlepiej po 2c-c.
Gdyby życie było filmem, byłbym twoim zajebistym czarnym kumplem. Yo!
  • 4024 / 371 / 951
Podobnie, po tryptaminach z reguły doskonałe samopoczucie, po fenetylo (san pedro, 2c-p, doc, doi, bdf) prawie zawsze wymiotowałem.
  • 397 / / 0
Fenetylo nigdy nie próbowałem (chyba że stymulanty :F) ale np po homecie ostatnio ciągle mam mały bl. Głównie nudności, niepokój i potworne zmęczenie (takie, że prawie zasypiam), mija z reguły po 15-20 minutach. Po innych tryptaminach jakoś nie miałem (4-aco-dmt, 5-meo-amt)
"Ten, kto staje się potworem, zrzuca z siebie ciężar bycia człowiekiem." - Samuel Johnson
  • 576 / 11 / 0
Mam pytanko mianowicie jak zamienić 4-OH-MET na 4-AcO-MET? No i ile można przechowywać roztwór 4-OH-MET w roztworze etanolu 70%(krople walerianowe)?
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 28 / 0
krótko, jak przechowywać to w spirytusie bez dostępu światła i najlepiej z zamrażarce
BS
  • 266 / / 0
Zamiana o ile dobrze się orientuję następuje w wątrobie, jeśli chcesz to zrobić bez użycia wątroby radzę iść do działu syntez.
Na drugie pytanie odpowiedź jest gdzieś w tym wątku radze użyć wyszukiwarki.
ZA MOICH CZASÓW BYŁO LEPIEJ!!!!11!1!!!111oneoneone
  • 2814 / 14 / 0
kokosino pisze:
Zamiana o ile dobrze się orientuję następuje w wątrobie
4-HO-MET-->4-AcO-DMT

Nie zachodzi taka reakcja w wątrobie.
Uwaga! Użytkownik PcP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 266 / / 0
Tu bylo chyba pytanie o
4-ho-met ---> 4aco-MET

Jak już jesteśmy przy chemii to mam pytanie czy jest jakiś kierunek studiów, na politechnice po którym można się zajmować takimi rzeczami? Własnie chodzi mi o politechnikę bo napisać dobrze maturę z chemii byloby dla mnie ciężko a z fizyki i matmy dam radę.
Takimi rzeczami czyli produkcją dragów a nie przerabianiem w wątrobie bo to może każdy. Sory za offtop ale nie wiem gdzie można takie pytanie zadać na tym forum.
Ostatnio zmieniony 04 grudnia 2011 przez kokosino, łącznie zmieniany 2 razy.
ZA MOICH CZASÓW BYŁO LEPIEJ!!!!11!1!!!111oneoneone
  • 1053 / 75 / 0
no chyba chemia -----> specjalizacja - chemia organiczna.
  • 77 / 1 / 0
Czy wiecie może co to jest Fumarate? Chciałem zamówić 4-aco-dmt ale dokładna nazwa to "4-Aco-DMT Fumarate". Czy to normalne 4-aco-dmt?
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.