Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
  • 3025 / 645 / 0

2-metylo-2-propyloaminopropylowy ester kwasu benzoesowego
https://en.wikipedia.org/wiki/Meprylcaine

Pojawiło się u jednego z vendorów. Nie mogę znaleźć informacji o stosowaniu rekreacyjnym. Po angielsku meprylcaine, nie znalazłem polskich źródeł i nie jestem pewien czy polska nazwa to meprylokaina czy meprylacyna.
CAS: 956-03-6
meprylkaina – surv

Według Wikipedii: Meprylokaina jest dość silnym inhibitorem wychwytu zwrotnego dopaminy, noradrenaliny i serotoniny.

Niech ktoś spojrzy na strukturę i powie coś więcej. @Hash_Oil
@Stteetart @serotoninowy @surveilled
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Kocham Was Bardzo" — Marek Kotański
https://www.youtube.com/watch?v=jl9_mWvCmi
Artykuły
Newsy
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni

Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.