Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 115 / 1 / 0
Nie. Nie mam gastro a piję czasem dla smaku. Ogólnie gastro rzadko u mnie występuje :)
That's sick enough
  • 141 / / 0
Nigdy nie miałem takiego męczącego ;) Odczuwam potrzebe zjedzenia czegos - i jem, smakuje lepiej.. I do tego się zakreśla.
Jaki jest w tym problem? ;)
usunięto - surv
  • 279 / 4 / 0
Gastrofaza męczy mnie za każdym razem gdy się spalę. Próbowałam jeść zdrowy, sycący posiłek przed paleniem, ale to tylko pogarszało sprawę, bo PO i tak musiałam się zapchać, więc po prostu żołądek bolał mnie z przejedzenia. Zdarzało mi się miksować jedzenie, żeby jeść szybciej %-D
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 40 / / 0
Też tak robiłem, tzn probowanie zjedzenia czegoś przed paleniem, ale to kompletnie nie zdaje egzaminu. Już po kilku buchach czuje się taką pustkę w żołądku i trzeba ją czymś zapchać %-D
Ogólnie ja prawie zawsze po paleniu mam mega gastro. Nie żeby mi to specjalnie przeszkadzało, bo ja lubię jeść, a przecież wtedy wszystko smauje wyjątkowo.
  • 279 / 4 / 0
... albo i nie.

http://www.youtube.com/watch?v=Vi76bxT7K6U
  • 1345 / 6 / 0
Generalnie jak się dużo pali to przeca się człowiek przyzwyczaja i już nie ma takiej gastro. I porządny posiłek przed zbakiem pomaga przeca. Najgorzej bywa, gdy czasem się spalisz, jesteś głodny, ale nie chce Ci się jeść. Z takiej sytuacji nie ma wyjścia - i tak źle, i tak niedobrze.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bender

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
  • 1521 / 72 / 0
Jeszcze gorzej gdy wywali bęben jakbyśmy calgonu nie używali, aż chodzić się nie da z przejedzenia a gastro czuć nadal :D
tekst powyżej =/= prawda
  • 6 / / 0
Jakby ktoś był ciekawy, w końcu doszedłem do tego, że mój problem był na tle nerwowym. Ssanie w żołądku jako objaw nieistniejącej choroby wrzodowej.
Can you hear me, that when it rains and shines,
It's just a state of mind?
  • 143 / 21 / 0
Mega gastrofaza? Wciąż nie to, zakładam nowy wątek i proszę o pomoc

Myślę, że pomimo innego nazewnictwa, temat dotyczy tego samego problemu. 3 wątki o gastrofazie - tylko o innym nasileniu - to za dużo. Dołączam tu Twój nowy topic. Nie obraź się, ale to trochę przesada, robi się śmietnik. Zwrócę zam to uwagę, że temat ten dotyczy poważnego problemu.

Übermegahiperultragastrofaza - Jak sobie radzić? Co jeść?
"(...)kto jest zniewolony przez potrzeby fizyczne: Hindus harujący od świtu do zmroku przy zręcznym pługu za miskę ryżu czy Amerykanin jadący na traktorze?"
  • 989 / 76 / 0
Proponuję postrzał w głowę w miejsce, które odpowiada za odczuwanie głodu. Gastro zniknie raz na zawsze i pewnie nie tylko gastro.
Egoista, ale miły.
Narcyz, ale nie ostentacyjny.
Kłamca, ale wrażliwy.
Miło mi Cię poznać.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.