4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Elo, durnowate pytanie czysto z ciekawosci. Jak po zarwanej nocce material juz srednio dziala, to jezeli taki przykladowy ziutek bedzie dorzucal do skutku, az podziala - predzej jebnie w kalendarz nie czujac zadnych efektow, czy podziala cos?
  • 5073 / 869 / 0
Niech zmieni roa. Oralnie na bombki tudzież per rectum . Zmiana metody podania można coś jeszcze wykrzesać.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 1 / / 0
Wie ktoś może dlaczego juz po 1 kresce mam takie silne skurcze że się nie da wytrzymać?
  • 1048 / 298 / 2
@Waifu podstawowa zasada harm reduction przy przyjmowaniu stymulantów: cytrynian magnezu i wit.b6 najlepiej w postaci leku z apteki, bo leki podlegają rygorystycznym kontrolom, nie to co suplementy, od siebie mogę polecić najtańszy magnefar b6 forte, jako iż na stałe przyjmuję MPH to biorę do 4 tab. na dobę i radziłbym tej ilości nie przekraczać.

PS. to tylko podstawa podstaw.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1 / / 0
Siemka, parę dni brałam kryształ. Podczas oddawania moczu wypadają dziwne śluzy. Spotkał się ktoś z czymś takim co to może być?
  • 12 / / 0
Piszę ten post, ponieważ dręczy mnie jedna kwestia... Jestem osobą uzależnioną od mefedronu. Podawałam go sobie dożylnie, jednak na ten moment jestem już 15 miesięcy czysta. Trzy dni temu jednak miałam robiony rezonans magnetyczny (przez problemy zdrowotne niezwiązane z uzależnieniem). Podali mi dożylnie kontrast. To był mój pierwszy zastrzyk od momentu odstawienia mefedronu iv. Od tamtej pory cały czas mam natrętne myśli, żeby znowu tak jak kiedyś przyjebać w instalację. Bardzo nie chcę przekreślić tak długiego czasu trzeźwości jednak czuję, że to ciśnienie na strzała staje się coraz silniejsze. Myślałam, żeby podać sobie dożylnie wodę, ale obawiam się, że zamiast pomóc mogło by to jeszcze bardziej mi zaszkodzić. Macie jakieś porady jak sobie poradzić z myślami o powrocie do uzależnienia?

teleport do ogólnego /Mx
  • 29 / 5 / 0
Proszę o wytlumacznie jednej rzeczy.

Jak to możliwe, że mefedron 4mmc 99% czystości nie daje żadnego efektu?
Za pierwszym razem jak spróbowałem mefedronu 85% też nic nie czułem. W tatym czasie myślałem , że zostałem oszukany ale patrzac z perspektywy czasu moze coś ze mną jest nie tak.
Próbowałem 85%,98% i 99% czystości.

Po każdym zero fazy tylko cięzka głowa.

Nie ćpam za czesto, a ostatni raz było ponad miesiąc temu.

Nawet jakby oszukali to by nie sprzedawali czegoś co nie daje żadnej fazy.

Zapraszam do dyskusji
  • 1048 / 298 / 2
@dokosa9570 jesteś pewny, że dostajesz to o czym piszesz? nie chodzi mi o kwestie zaufania do źródła, ale po coś powstały testy kolometryczne np. żeby sprawdzić, czy substancja x jest faktycznie substancją x.
Nawet jakby oszukali to by nie sprzedawali czegoś co nie daje żadnej fazy.

tsaaa sugerowanie
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 5073 / 869 / 0
@dokosa9570
Nie bierzesz jakichś leków?
Neuroleptyków, antydepresantantow
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 29 / 5 / 0
@Merx to już 4 czy 5 źródło gdzie tak się dzieje. Nie wiem o co chodzi. Jakbym robil to codziennie ale przykladowo mialem 2 miesiace przerwy i nic, a i wczeniej to też nie biorę tego jakoś długo.

@ledzeppelin2 nie biorę żadnych leków
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Nowy gatunek grzyba produkującego alkaloidy sporyszu zidentyfikowany na WVU

Studentka mikrobiologii z Uniwersytetu Zachodniej Wirginii (WVU) dokonała przełomowego odkrycia, które może zrewolucjonizować rozwój farmaceutyków. Corinne Hazel, stypendystka programu Goldwater i specjalistka mikrobiologii środowiskowej, zidentyfikowała nieznany wcześniej gatunek grzyba, który produkuje związki chemiczne o działaniu zbliżonym do LSD – substancji wykorzystywanej w terapii depresji, zespołu stresu pourazowego (PTSD) i uzależnień.

Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.