4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / 5 / 0
Hej. Czy w 2025 roku można w Polsce znaleźć jeszcze oryginalne 4MMC lub ewentualnie 3MMC, zamiast chloru? Od wielu lat wszystko nazywane jest "kryształem", ale zazwyczaj to jakaś wersja CMC :/
Born to lose - live to win! Motorhead!
  • 507 / 191 / 1
Można. Miałem to (nie)szczęście żreć w tym...poprzednim roku. Jednak wiem, że paru PL vendorów ma ten środek. Na darku czy nawet clear necie znajdziesz tylko potrzebne są chęci.
Chyba, że pytasz o ulicę to nie wiem.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / 5 / 0
@SerioSergio
To, że napiszą w ogłoszeniu 4mmc to nic nie znaczy. Nie wiem czy chociaż jeden ma prawdziwy mef.
Ostatnio ktoś wrzucał posta z działaniem 3mmc/4mmc więc napewno gdzies powinno być dostępne.
  • 1861 / 411 / 4
05 stycznia 2025Billy66 pisze:
Hej. Czy w 2025 roku można w Polsce znaleźć jeszcze oryginalne 4MMC lub ewentualnie 3MMC, zamiast chloru? Od wielu lat wszystko nazywane jest "kryształem", ale zazwyczaj to jakaś wersja CMC :/
tak, można, zarówno w darknecie jak i clearnecie.
DXM
  • 56 / 5 / 0
Dzięki za odpowiedź. Od dłuższego czasu nie miałem kontaktu. Coś tam szukałem, ale dostałem chlor, którego nie lubię. Z dark netem to mam złe doświadczenia też, łącznie z przesłuchaniem w urzędzie celno-skarbowym, adres mam oflagowany już.
W clear necie to nawet nie wiem gdzie, bo telegram padł, a ogłoszenia to już od dawna przecież nie teges.
  • 6 / 2 / 0
Jak najbardziej 4MMC można znaleźć na rynku. Wystarczy omijać ulicznych Sebków i Telegramowych cwaniaków. Polecam się zaopatrzyć w testy jeśli nie jesteś pewny co zostało ci sprzedane. Zamawiaj na żółtego przewoźnika do paczkomatu, a nie na adres przez Pocztę czy kuriera. Ostatnio pustka na rynku została wypełniona i to dosyć solidnie.
  • 56 / 5 / 0
Dzięki za wskazówki. Sporo się zmieniło, nawet krypto już tak nie kupisz jak w 2017 z tego co widzę. Bk, bo na giełdzie miałem BTC o ówczesnej wartości 100 zł, a dziś warte prawie 9000 zł, a to niespodzianka z przeszłości.
  • 6 / 2 / 0
U mnie na dniach było trochę zabawy z czwórką, co dobre wszystko się kończy. Dobry sorcik który zadowoli nawet wyjadaczy, bez pierdolenia o tolerce - rytuał sniffów to już u mnie będzie ok. 15 lat, z czego większość na 3/4mmc. Kulturalnie 100-200mg dobrze wchodzi. Nie potrzeba tu magicznych dawek rzędu 300-400mg "żeby coś poczuć". Chyba że ćpacie codziennie na umór to inna sprawa. Sort bezwonny, łatwo się kruszy, dla nosa delikatny i w formie kryształków/kryształu kolor biało-przezroczysty. Pół sukcesu to jedzenie i picie w trakcie, żeby nie odsypiać 2 dni z "otwartym oknem".
  • 16 / 3 / 0
Dwie sprawy, ostatnio próbowałem amf i myślałem że po tym mnie wywali z kapci czy coś, a moc w porównaniu do mef.. Coz prawie jakby jej nie było. I teraz pytanie czy tak normalnie jest? Czy dostałem lipny towar
Później troszkę mef sobie wziąłem, a dalej to już.. był mega błogostan jakiego dawno nie mialem, jak to zeszło to chciało mi się strasznie gadać

Inna sprawa, generalnie w życiu sobie radzę, zdarzało mi się jakaś tam pierdole zapomnieć już dawniej nawet jak nic nie brałem, ale ostatnio zauważyłem że ciężko mi sobie przypomnieć imiona nazwiska osób z którymi nie mam kontaktu, ale jednak powinienem je znać.
Przykładowo nie mogłem sobie przypomnieć jak dyrektorka szkoły się nazywa do której chodziłem 15 lat temu, albo jakiś koleś z pracy z którym nie rozmawiam i ogólnie to typa znam tylko z widzenia, ale raczej powinienem wiedzieć jak się nazywa

Nie wiem czy się ryje za bardzo, ale chyba jednak delikatny problem z pamięcią mam, da się coś z tym zrobić? Czy to po prostu efekt uboczny który znika po czasie wywołany przez otępienie
  • 22 / 2 / 0
Panie i Panowie dostałem info dzisiaj że wjechał 4mmc (zobaczymy czy faktycznie, jestem w nl i jest szansa że legit, gość ma kilka sortów)
Jutro jadę odebrać, ogólnie do wyboru jest 2 i 3cmc (3 mówi że szkło), 2 i 4mmc i bardzo możliwe że 3mmc ale dowiem się później.

Ogólnie zbiegło się to z odwiedzinami mojej panny, za tydzień przyjeżdża do mnie na parę dni i w weekend chcemy się zabawić.
Co najlepiej wybrać do łóżkowych wygibasów?
Chcemy zacząć w piątek pod wieczór powieśmy 17 i najlepiej już z soboty na niedzielę spać.
Co najlepiej wybrać i jak to ogarnąć żeby wykorzystać ten czas do soboty wieczór.
W skrócie mówiąc chcemy się jebać jak najwięcej i jak najdłużej %-D

3mmc dowiem się czy jest jutro, ale jeśli nie ma to najlepszy będzie 4mmc?
Jak to rozdysponować, jest sens się zdrzemnąć powiedzmy w sobotę nad ranem?

No i jeśli jutro przetestuje sort to będzie działał tak samo za tydzień?

Ostani raz jadłem bardzo bardzo dawno temu 3mmc i cmc, tolerki nie ma na pewno. Jem zdorowo, trenuje 5 razy w tyg, ogólnie dobrze się prowadzę.
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2025 przez kawadrat, łącznie zmieniany 1 raz.
WolneGrzyby !
ODPOWIEDZ
Newsy
Handlował narkotykami na bazarze. Diler działał pod przykrywką stoiska z akcesoriami do telefonów

Policjanci z Wydziału Operacyjno-Rozpoznawczego Komendy Rejonowej Policji Warszawa VI zorganizowali akcję, podczas której zabezpieczyli znaczną ilość środków odurzających. Przejęli heroinę, mefedron, kokainę, tabletki clonazepamu oraz egzysty. Łącznie mundurowi zabezpieczyli blisko 119,84 gramów zabronionych prawem środków odurzających. Policjanci zatrzymali również 60-latka, do którego należały narkotyki.

Największa na świecie firma tytoniowa po cichu wchodzi na rynek marihuany

Philip Morris International (PMI), znany gigant tytoniowy, konsekwentnie rozszerza swoje działania poza tradycyjny rynek tytoniowy. Ostatnie kroki firmy wskazują na rosnące zaangażowanie w medyczną marihuanę. Dzięki współpracy z kanadyjską firmą Avicanna, specjalizującą się w terapii kannabinoidowej, PMI rozwija swoją strategię dywersyfikacji. Ale dlaczego największa firma tytoniowa świata inwestuje w medyczną marihuanę? Co odróżnia ją od konkurencji i jakie są jej długoterminowe plany? Sprawdźmy.

Szczury plądrują policyjne magazyny z zarekwirowaną marihuaną i innymi substancjami

Policyjne magazyny dowodowe w Houston w Teksasie stały się miejscem niecodziennego problemu. Jak donosi lokalna prasa, szczury „uzależnione od marihuany” niszczą zapasy dowodów, konsumując przechowywane tam rośliny konopi.