4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / 5 / 0
Hej. Czy w 2025 roku można w Polsce znaleźć jeszcze oryginalne 4MMC lub ewentualnie 3MMC, zamiast chloru? Od wielu lat wszystko nazywane jest "kryształem", ale zazwyczaj to jakaś wersja CMC :/
Born to lose - live to win! Motorhead!
  • 507 / 195 / 1
Można. Miałem to (nie)szczęście żreć w tym...poprzednim roku. Jednak wiem, że paru PL vendorów ma ten środek. Na darku czy nawet clear necie znajdziesz tylko potrzebne są chęci.
Chyba, że pytasz o ulicę to nie wiem.
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / 5 / 0
@SerioSergio
To, że napiszą w ogłoszeniu 4mmc to nic nie znaczy. Nie wiem czy chociaż jeden ma prawdziwy mef.
Ostatnio ktoś wrzucał posta z działaniem 3mmc/4mmc więc napewno gdzies powinno być dostępne.
  • 1891 / 425 / 4
05 stycznia 2025Billy66 pisze:
Hej. Czy w 2025 roku można w Polsce znaleźć jeszcze oryginalne 4MMC lub ewentualnie 3MMC, zamiast chloru? Od wielu lat wszystko nazywane jest "kryształem", ale zazwyczaj to jakaś wersja CMC :/
tak, można, zarówno w darknecie jak i clearnecie.
DXM
  • 56 / 5 / 0
Dzięki za odpowiedź. Od dłuższego czasu nie miałem kontaktu. Coś tam szukałem, ale dostałem chlor, którego nie lubię. Z dark netem to mam złe doświadczenia też, łącznie z przesłuchaniem w urzędzie celno-skarbowym, adres mam oflagowany już.
W clear necie to nawet nie wiem gdzie, bo telegram padł, a ogłoszenia to już od dawna przecież nie teges.
  • 13 / 4 / 0
Jak najbardziej 4MMC można znaleźć na rynku. Wystarczy omijać ulicznych Sebków i Telegramowych cwaniaków. Polecam się zaopatrzyć w testy jeśli nie jesteś pewny co zostało ci sprzedane. Zamawiaj na żółtego przewoźnika do paczkomatu, a nie na adres przez Pocztę czy kuriera. Ostatnio pustka na rynku została wypełniona i to dosyć solidnie.
  • 56 / 5 / 0
Dzięki za wskazówki. Sporo się zmieniło, nawet krypto już tak nie kupisz jak w 2017 z tego co widzę. Bk, bo na giełdzie miałem BTC o ówczesnej wartości 100 zł, a dziś warte prawie 9000 zł, a to niespodzianka z przeszłości.
  • 13 / 4 / 0
U mnie na dniach było trochę zabawy z czwórką, co dobre wszystko się kończy. Dobry sorcik który zadowoli nawet wyjadaczy, bez pierdolenia o tolerce - rytuał sniffów to już u mnie będzie ok. 15 lat, z czego większość na 3/4mmc. Kulturalnie 100-200mg dobrze wchodzi. Nie potrzeba tu magicznych dawek rzędu 300-400mg "żeby coś poczuć". Chyba że ćpacie codziennie na umór to inna sprawa. Sort bezwonny, łatwo się kruszy, dla nosa delikatny i w formie kryształków/kryształu kolor biało-przezroczysty. Pół sukcesu to jedzenie i picie w trakcie, żeby nie odsypiać 2 dni z "otwartym oknem".
  • 16 / 3 / 0
Dwie sprawy, ostatnio próbowałem amf i myślałem że po tym mnie wywali z kapci czy coś, a moc w porównaniu do mef.. Coz prawie jakby jej nie było. I teraz pytanie czy tak normalnie jest? Czy dostałem lipny towar
Później troszkę mef sobie wziąłem, a dalej to już.. był mega błogostan jakiego dawno nie mialem, jak to zeszło to chciało mi się strasznie gadać

Inna sprawa, generalnie w życiu sobie radzę, zdarzało mi się jakaś tam pierdole zapomnieć już dawniej nawet jak nic nie brałem, ale ostatnio zauważyłem że ciężko mi sobie przypomnieć imiona nazwiska osób z którymi nie mam kontaktu, ale jednak powinienem je znać.
Przykładowo nie mogłem sobie przypomnieć jak dyrektorka szkoły się nazywa do której chodziłem 15 lat temu, albo jakiś koleś z pracy z którym nie rozmawiam i ogólnie to typa znam tylko z widzenia, ale raczej powinienem wiedzieć jak się nazywa

Nie wiem czy się ryje za bardzo, ale chyba jednak delikatny problem z pamięcią mam, da się coś z tym zrobić? Czy to po prostu efekt uboczny który znika po czasie wywołany przez otępienie
  • 29 / 2 / 0
Panie i Panowie dostałem info dzisiaj że wjechał 4mmc (zobaczymy czy faktycznie, jestem w nl i jest szansa że legit, gość ma kilka sortów)
Jutro jadę odebrać, ogólnie do wyboru jest 2 i 3cmc (3 mówi że szkło), 2 i 4mmc i bardzo możliwe że 3mmc ale dowiem się później.

Ogólnie zbiegło się to z odwiedzinami mojej panny, za tydzień przyjeżdża do mnie na parę dni i w weekend chcemy się zabawić.
Co najlepiej wybrać do łóżkowych wygibasów?
Chcemy zacząć w piątek pod wieczór powieśmy 17 i najlepiej już z soboty na niedzielę spać.
Co najlepiej wybrać i jak to ogarnąć żeby wykorzystać ten czas do soboty wieczór.
W skrócie mówiąc chcemy się jebać jak najwięcej i jak najdłużej %-D

3mmc dowiem się czy jest jutro, ale jeśli nie ma to najlepszy będzie 4mmc?
Jak to rozdysponować, jest sens się zdrzemnąć powiedzmy w sobotę nad ranem?

No i jeśli jutro przetestuje sort to będzie działał tak samo za tydzień?

Ostani raz jadłem bardzo bardzo dawno temu 3mmc i cmc, tolerki nie ma na pewno. Jem zdorowo, trenuje 5 razy w tyg, ogólnie dobrze się prowadzę.
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2025 przez kawadrat, łącznie zmieniany 1 raz.
WolneGrzyby !
ODPOWIEDZ
Newsy
Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Fabryka narkotyków zlikwidowana

Policjanci Zarządu w Poznaniu Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości wspólnie z Zarządem w Łodzi Centralnego Biura Śledczego Policji, przy współpracy z prokuratorami wielkopolskiego pionu Przestępczości Zorganizowanej Prokuratury Krajowej, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, której członkowie wytwarzali środki psychotropowe. W działaniach polegających na likwidacji laboratorium narkotykowego udział brali także funkcjonariusze KAS i pracownicy Wydziału Zwalczania Przestępczości Środowiskowej WIOŚ w Olsztynie.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.