4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 9298 / 1807 / 2
14 listopada 2021faltaderespeto pisze:
Nawet tutaj na forum są takie ananasy co idą w zaparte, że 4cmc podobnie sieka, bo im tak wychodzi ze schematów uwalniania neuroprzekaźników. Posłuchaj mnie chłopcze jeden z drugim. Jak zajebiesz oryginalnego 4mmc to od razu poznasz różnicę i tu nie chodzi o wypalone receptory, idealizowanie związku czy afrykańską rzeżączkę a prosty i nie podważalny fakt, że mef klepie unikalnie i bardziej euforycznie.
Hahahaha 🤣 chuj w naukę, chuj w naukowców ważne, że Ty subiektywnie czujesz tak wielka różnicę 🤣

Pewnie, że jest różnica ale w czasach w których 1 sort na 100 jest mefedronem to lepiej zainwestować w inne, pewniejsze substancje.
14 listopada 2021faltaderespeto pisze:
razy już miałem taką sytuację a zamawiane od top notch sprzedawców. Tylko, że jak ludzie nie jedli mefedronu pre ban to nawet nie wiedzą, co jest mefem
To tacy jak Ty jeszcze niedawno się upierali, że kupili med od topowego sprzedawcy i to nie mef. Próbka poszła do labu i lab ocenil, że to mef o czystości 80procent 🤣

No ale to nie wina popalonych styków a czego kurwa ?
Nie miałeś Ty może nicku @Razel89 ? Tylko on takie bzdury pisał, mówił o wyrzucaniu książek do kosza itd 😁😁😁
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 513 / 109 / 7
4mmc recenzja:
Pozytywne:
Euforia : 7/10
Pobudzenie : 3/10
Dobre samopoczucie : 7.5/10
Długość działania: 3/10

Negatywne:
Niepokój : 3.5/10
Pieczenie/spływ: 4/10
Zjazd: 1.5/10 - prawie wcale!
Jadłowstręt : 4/10
Ogolna ocenka to 6.5/10
Substancja ok ale sort byl średni co nawet widać po kolorze
Przyjęta dawka: około 350mg rozłożone w ciągu ponad godziny
  • 175 / 25 / 0
Ja na ten pierwszy raz z tym"legendarnym" mefem czekałem długo. Stało się to dłuuuugo po delegalu, gdzieś w 2019.
Wiem,ze to był on, bo chłopak dilki sam go syntezytowal czy tam robił.
I czajcie, że mi jego działanie przypominało.. Opio.
Przynamnjiej tak sobie zawsze wyobrażałem działanie jakiejś heroiny, przez popkulturę.
Mianowicie zalała mnie taka fala euforii, że po małym pasku, jak usiadłem to siedziałem zgięty prawie w pół z półprzymkniętymi oczami i było tak euforycznie, że się nie mogłem ruszyć, bo każdy minimalny ruch to jeszcze wzmagał. Każdy szelst liścia powodował kurewska eufo. Nie miałem więc żadnego spida czy chęci na działanie typu memlanie gębą.
No chyba że to była jakaś hera a nie mef xdd
Uwaga! Użytkownik cancelotti nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
Czysty mefedron powtarzam ma taki specyficzny zapach, którego ciężko jest pomylić z innymi ketonami. Oczywiście zdarzają się produkty bezwonne lub słabo pachnące. Czysty mef jebie po otwarciu paczuszki na cały DOM samochód. Jak nie znacie tego zapachu to albo mieliście przed oczami cały czas bezwonny mef albo ktoś kręci Wam wała. Niesposób pomylić zapachu mefa legitnego z czymkolwiek. Ma swój specyficzny zapach tak jak amfa ma swój specyficzny.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 1 / 0
Tak zgadzam sie z kolega zapach i wyglad proszek zawsze mozna z czyms zmieszac z krysztalami co z sola chyba ze ale to zaraz szlo by wyczuc
Uwaga! Użytkownik Hugoboss2020 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 923 / 165 / 0
Jaka wiadomośc dezinformacyjna? xD admini to serio przeginają z tą cenzurą.
Taka jest prawda, że jak ktoś nie próbował 4 mmc lub 3 mmc z przed kilku lat jak wszedł na rynek to go nie rozpozna wśród tego co teraz oferują no może jak zrobi odpowiednie na to testy. Jak czytam że ktoś ma 4 mmc lub 3 mmc i musi zjeść 300 mg donosowo bez większej tolerancji to mi się po prostu śmiać chce.
Przez to cholerne forum boję się wypić piwo, walnąć kreskę i zwalić konia xD
  • 31 / 1 / 0
Duzo ludzi samemu gdzies po gararzach robi w nl tez duzo polakow wiec co idzie z nl tez jest jakosciowo roznie. Jezeli ktos ma w formie igielek lub paleczek wie ze ma pewnosc ze to 4mmc tak ze zapachu tez nie da sie podrobic . 3mmc tez sa mega rozne sorty wiec dobry znalesc tez ciezko
Zdjecie dla podgladu 4mmc jak mialo by wygladac
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik Hugoboss2020 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 158 / 5 / 0
11 listopada 2021Hugoboss2020 pisze:
Po co robić takie mixy jedno wykluczać może drugie. A pozatym każdy ma inny organizm wiec może inaczej zadzialać. Pozatym 4mmc skąd z indi ?? Bo napewno tu w europie nie znajdziesz dobrego tak samo 3mmc to rzadkość dobre znaleść na rynku
i ty sie mylisz kolego moje szczury maja czyste i dobre jak 2010
  • 3455 / 555 / 2
21 listopada 2021Hugoboss2020 pisze:
Tak zgadzam sie z kolega zapach i wyglad proszek zawsze mozna z czyms zmieszac z krysztalami co z sola chyba ze ale to zaraz szlo by wyczuc
Z kryształami soli do kąpieli mieszają, aż łezka w oku się pojawia podczas sniffa.

Zdarza się legitny 3mmc i 4mmc w Polsce. Z 3mmc najlepsze są małe całe białe kryształki, przezroczyste też mocno klepią ale białe nieprzezroczyste cuchnące chemią na kilometr są najlepsze.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 575 / 35 / 0
Siemano. Dawno mnie na forum nie było heh.
Kuźwa, wytłumaczy mi to ktoś. Byłem ostatnio u ziomka, wzięliśmy sobie 4g mefki, tym razem pierwszy raz zajebałem po kanale, On już tam parę razy miał styczność. Więc tak, zajebałem longa i poleciałem do apteki po sprzęty, wróciłem i zaczynamy. Co najlepsze pierwsze wkucie, wjebał mi pyta czy czuję a ja nic, wbił całą ja dalej nic On sobie zapierdolił i widzę po nim ze bomba zanim zdarzył dawkę do końca wjebac. Ja zawiedziony ze nic nie łapie więc zajebałem w kinol ale kinol zapchany po wcześniejszych dniach i mówię przy kolejnej kolejeczce ze tez się wbijam tylko niech dawkę podniesie, zrobił więcej zajebalismy On fajnie, ja nic. ( Parę wkuć później..) już tam 5 czy 6 kolejeczka i.v ( w między czasie kinol) zrobiłem już dawkę z 0.4g i.v i pyk w kanałek, nagle czuję ten ogień z brzucha i moment tej zajebiooozy ale on normalnie tylko był i się zmył. To trwało dosłownie 1-2sekundy, wkurwiłem się, poszedłem spać bo to już była jakaś 9.00 rano.
Powie mi ktoś czemu tak mi to nie działało? Przecież to dziwne ze w kanał tylko taki przebłysk rozkoszy był... Owszem zajebałem tamtego dnia 615mg kodeiny, 1g pregabaliny ale to rozłożona wciągu dnia a na wieczór już nic z tego nie czułem. Poza tym biorę jeszcze 100mg sertraliny. Wiem ze mefka działa słabiej przy SSRI tak samo jak kodeina, dlatego wzmacniam ja pregabalina. Zniechęca mnie ten mefedron, bo i tak na tej Sertraline czuję tylko brak snu przez 1h później mogę iść spać, szybsze bicie serca i szlugow chce mi się jarać, zero Euforii czy zadowolenia. Myślałem już ze i.v lepiej podjedzie i inna bomba jest.
Wytłumaczy mi to ktoś? 😅
ODPOWIEDZ
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Nowa nadzieja dla pacjentów ze schizofrenią. Opracowano przełomowy lek inspirowany LSD

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis stworzyli nową cząsteczkę o nazwie JRT, która może zrewolucjonizować leczenie schizofrenii i innych chorób mózgu. Lek działa podobnie do LSD, ale nie wywołuje halucynacji. Dodatkowo, wykazuje silniejsze działanie niż stosowana obecnie ketamina.