4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
@gulhul: nigdy na oko nie odmierzaj substancji, bo mozna sie mocno przeliczyc...

jezeli masz 1g substancji to latwo podzielic to na np 10 czesci za pomoca linijki - jednolita kreska, odmierzasz dlugosc i dzielisz na 10... proste i skuteczne

lub

np rozpuscic 1g w 100ml wody i odmierzajac po 10ml dodawac do soku/napoju ( snort odpada )

lub

dzielic kupke na dwa, znowu na dwa i jeszcze raz na dwa - 125mg

sposoby te nie daja miarodajnych 100mg ale lepsze takie cos niz odsypywanie na oko bo czesto sort sie rozni na tyle ze mozna pomylic 50mg z 200mg
  • 60 / / 0
Nieprzeczytany post autor: gulhul »
No w końcu listonosz przyniósł. Jutro próba 100mg do połknięcia i ew. później jeszcze następne 50 lub 100 wciągnięte. wiecie może jaką dokładność mają wagi elektroniczne i czy można nimi odmierzać dawki? :)
  • 66 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mauzer »
a to juz zalezy tylko od wagi
Uwaga! Użytkownik Mauzer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1205 / 10 / 0
allegro + 50zł i masz wystarczajaca wage do odmierzania gramatury 100mg z dokladnoscia 10mg - czyt. starczy ;)

slyszalem ze 150mg + 50mg snort po 30 min jest spoko na poczatek :P
Ostatnio zmieniony 22 października 2009 przez BSKY, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 113 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Cichy Bob »
Gulhul, o tak... Jutro inauguracja z mefem. :D
Pytanie do tych, co trochę już w temacie siedzą, jak wypada łączenie mefa z:

- DXM

- MJ

- Mieszankami "Ziołowymi"

- Metkatem

- Yerbą Mate

Pytam dlatego, iż nie chcę się przekręcić z własnej głupoty... ;)
I taka smutna informacja: wraz z gulhulem dostaliśmy dziś chyba ostatnią paczuszkę od pewnego Doktora, który zakończył dziś swą działalność... A szkoda :(
Uwaga! Użytkownik Cichy Bob nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: equipo777 »
Co do tego dawkowania to ja nigdy nie byłem taki szczegółowy. Mam spore doświadczenie, z amf największe i szczerze powiem, że nigdy nie myślałem o wadze i wielkości przyjmowanych dawek z uwagi na to, że każdy materiał jest inny - różni się jakością w szczególności. Nawet jak zaczynałem, to sypałem sobie najpierw po mniej (wiadomo lepiej za mało jak przedobrzyć), i jeśli uważałem , że już jest OK, no to starczy, a jak nie to jeszcze sie dosypywało. Z czasem nabierasz wyczucia. Poza tym to jest trochę podobnie jak z jedzeniem, można to poniekąd tak porównać. Jeden zje dwie kanapki i mu starczy, inny musi zjeść obiad z dwóch dań, żeby być w pełni zaspokojonym... Co do tego odmierzania 100mg,125mg,200mg.. to nie ma sensu bo nawet dwie takie same wagowo kreski mogą być jak niebo i piekło. W mefedronie na rynku nie ma chyba takich różnic jak z amf na rynku, ale też są i to nie małe. Np. 100mg czystego 100% amf to kop na najwyższych obrotach na 12h, a niekiedy trzeba wciągnąć 10 razy tyle a i tak nie bedzie tego efektu...
  • 1205 / 10 / 0
racja ze dawkowanie to sprawa bardzo indywidualna, temat mepha mysle ze dosc mocno wybadalem bo i poczatek siega grudnia 2007, ilosc sub-100 i dawkowanie przerozne ale jak czytam o zaleceniach na poczatek typu 200mg snort, 300mg oral to mnie krew zalewa - a slysze/czytam takie cos nie raz...

dlatego mysle ze poprzedni moj post jest jak najbardziej aktualny dla oob ktore nie mialy stycznosci wczesniej z mephem, a chca poczuc ocb... 150mg krzywdy nie zrobi nawet przy nadwrazliwosci, a zabawe moze sprawic...

kwestia odmierzania... najlepsza oczywiscie waga ale do jutra wagi nie kupi ( no chyba ze sie postara ;) ) wiec niech chociaz nie liczy na wzrok bo ten zawodzi...

nie poruszam kwestii czystosci bo sprawdzone i pewne zrodlo ten problem rozwiazuje :)
  • 72 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: marian485 »
panowie slyszeliscie o nowym wynalazku "Excite" ?? podobno zawiera 150mg mephedrone (4 MMC). Miał już ktoś z tym doświadczenia???swoją drogą ciekawe czy to tam siedzi w rzeczywistości
Wszystko co powiedziałem na tym forum jest wyłącznie wynikiem mojej chorej i bujnej wyobraźni oraz tego co mi się przyśniło. Nigdy nie używałem oraz nie zamierzam używać nielegalnych substancjii..!!!
  • 75 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Yto »
na początku przyjeliśmy z kumplem 150mg rozpuszczone w wodzie- bez rewelacji. po około godzinie żadnych interesujących efektów może odrobinę zwiększona gadatliwość. spróbowałem kolejne 150mg donosowo i tutaj powiem, że miło mnie zaskoczył mef. muzyczka brzmi pięknie, interesujące i przyjemne myśli tłoczą się w głowie:) polecam soundtrack z Berlin Calling cudne dźwięki!
Ostatnio zmieniony 23 października 2009 przez MaciekB, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
A jak u was z efektami ubocznymi po mefie ? ja w miesiąc wywąchałem 23g,od niedzieli nic nie waliłem,mam totalne doły,chodze ledwo żywy,spałem od poniedziałku po ponad 15 h,budziłem się na 2h i z powrotem szedłem spać,mam nieustający od tygodnia pisk w uszach,jak zatykam uszy to mam wrażenie że piszczy mi w głowie,przed oczami latają mi ciemne kropeczki,potrafiłem spać około 20h i rodzina nie była w stanie mnie dobudzić,podobno majaczyłem,oj gruuubo popłynołem...

Czuje się odrobine lepiej :D przykirałbym coś %-D ale doctor już zamknięty :wall:
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 18 Jun 2025 17:35:01 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750268052'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...