4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 73 / 1 / 0
Zalamka! Zarzucacie takie ilosci. Nie majac sprawdzonego dzialania na swoim organizmie, nie majac sprawdzonej jakosc? Cpac trzeba umiec! Przejechac sie nie trudno! A jesli jedna osoba sie przejedzie nawet nie przez M tylko przez mix czegos tam z M to sytuacja bedzie taka jak w Szwecji.
  • 77 / 1 / 0
podpisuje sie pod powyższym...tym bardziej że czystość sortów jest często diametralnie różna i przy każdorazowym zakupie z innego miejsca to jakby rozpoczynanie testów na nowo...niestety..to nie leki produkowane przez wyspecjalizowane laboratoria gdzie muszą być zachowane pewne warunki a i tam niejednokrotnie zdarza się poważna wtopa...więc ćpać jak najbardziej..ale ćpać z głową...
a w najbliższym czasie wytestuje chyba pana szampańskiego bo aktualnie austriacki sklep ponoć dopiero w kwietniu ruszy na nowo...
...
  • 2012 / 83 / 0
Niestety "ćpanie z glową" to moja slaba strona ale wiecej juz raczej nie powtorze takiego wybryku z mephedronem.
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
Mam pytanie do ludzi zamawiających od Krisa. Ile czekacie na przesyłkę od nieg? Moją wysłał w poniedziałek i jeszcze nie doszła.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
Ja od wtorku czekam wiec looz,ostatnio jak sypalo na zachodzie to 2 tyg szlo :rolleyes:
  • 2012 / 83 / 0
Ja zamowilem rano i na nastepny dzien po poludniu juz mialem, jaka opcje wysylki wybraliscie?
The mind is the most dangerous weapon alive
Spin doctors operate behind enemy lines
Mind control, something you could potentially buy
The new holy war has arrived, you ready to DIE?
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
p4 może ty mieszkasz w UK? bo jakoś mi się nie chce wierzyć, że na drugi dzień ci przyszło do Polski.
Wysyłkę mam przez Airmail.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Jakieś lagi są na tej trasie chyba, ostatnio prawie tydzień szło, teraz się zapowiada podobnie, trochę to denerwujące, bo listy z Austri np w max 2 dni były zawsze :/
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
Jezeli jakosc jest faktycznie taka sama jak poprzedni rzut ( a wedlug opinii ludzi tak jest ) to oznacza ze perelki znowu szybko zabraknie ;) Nie wiem o ktorym meph mowisz jezeli chodzi o Austrie - Chris ma teraz bardzo podobny/ ten sam co autriacki krystaliczny jakis czas temu. Wyglada jak ktos wczesniej wspomnial zmielona sól, potencja w stosunku do proszku jak nie trudno sie domyslic wyzsza.
  • 110 / 1 / 0
@ p4g4y0zzz(X) :
no ja pierdolę; z takim podejściem że po 500mg będzie 2 razy fajniej niż po 250mg to długo się w to nie pobawisz... mam nadzieję że razem z kolegą po tym eksperymencie wyciągnięcie jakieś wnioski na przyszłość.
czasem naprawdę niewiele potrzeba by doszło do tragedii; a jak już dojdzie to na pewno nie zrobi to substancji dobrej reklamy. jakieś tam głupie artykuły w prasie to jest chuj dopóki nie mają się czym podeprzeć, jak będą mieć przypadek śmiertelny to na pewno z chęcią to wykorzystają i wtedy taki artykuł może już wzbudzić zainteresowanie ...
a ja od siebie na wszelki wypadek dodam, żeby zapobiec ewentualnemu wypadkowi; że jeśli ktoś planuje zapodać sobie mefedron iv. to dawka jaką należy użyć powinna być o 40% niższa !! jeżeli ktoś używa 300mg oralnie to nie więcej niż 180mg . w każdym razie nie może to być np 250mg bo to zadziała jak 400, a to już zdecydowanie za dużo i wejście będzie tak mocne że po prostu przestanie to już być przyjemne, już nie mówiąc o tym że niezbyt bezpieczne.
więc p4g4y0zzz(X) ; po 500mg iv. nie będzie jeszcze fajniej niż po 500mg oralnie ;-)
Uwaga! Użytkownik violator@85 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.