4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3449 / 121 / 8
drugsenthusiast pisze:
Mój rekord w ciągu to 16g na dwóch.
:nuts:
Trzęsą ci się już ręce?
  • 1558 / 18 / 0
Podpadały hehe
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 174 / / 0
cotologin2 pisze:
probowaliscie ten mef podwojnie modyfikowany?
dziala to?
rozwiń
pierwsze słyszę
  • 3206 / 175 / 0
O boże jak śmiecham %-D Podwójnie modyfikowany :D

Poczwórnie do potęgi. Łykajcie śmiało.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3449 / 121 / 8
Nazwa jak chuj %-D Ale pod nią można ukryć wszystko co legalne, nawet świńską kupę
  • 1558 / 18 / 0
Co sądzicie 0,5g przeźroczysto białego kryształu po sytym spaghetti? Nie chcę mi się do nosa walić takiej ilości, rozdzielać też nie, a boje się że dłuugo się będzie ładować i falowo-co osłabi cały całokształt ;p

ps podwójnie modyfikowany to Ty masz mózg.

dla niedofiarkuf
[ external image ]
trochę mi się w portfelu pogniótł;p
ps2 dobra pierdole to, idę zjeść
ps3 to jest gram ważony.
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2011 przez Blefujesz, łącznie zmieniany 4 razy.
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 984 / 5 / 0
nakurwiaj po nosie.

i nie chwal się tak skurwielu %-D
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2011 przez toshiro mifune, łącznie zmieniany 1 raz.
głupio wyszło...
  • 416 / 18 / 0
a mnie nasuwa się takie pytanie:

Gdzie mefedron jest NA PEWNO legalny ?(bardziej chodzi mi o kraje europy wschodniej, tudzież Azję mniejszą)

nie chce mi się wierzyć, że cały świat go zbanował ;)
  • 140 / 4 / 0
cotologin2 pisze:
probowaliscie ten mef podwojnie modyfikowany?
dziala to?
Kto ci tego newsa sprzedał? Heh ta modyfikacja polega na rozrobieniu z kwaskiem cytrynowym? Mocny wjazd w takim razie. Ja nie próbowałem w każdym bądź razie.
Czeslaw pisze:
drugsenthusiast pisze:
Mój rekord w ciągu to 16g na dwóch.
:nuts:
Trzęsą ci się już ręce?
Nie trzęsą się, ale wystąpiły inne mało przyjemne objawy. Jak się bawić to się bawić.
  • 2428 / 90 / 0
Ten podwójnie modyfikowany mefedron to chuj wie co tak właściwie , jeden ze sklepów sprzedaje to jako legalny 4-MEC
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.