4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 462 / 24 / 0
Nieprzeczytany post autor: humite »
Chyba mamy inne wyobrażenie o tym co to jest krystaliczna postać, posklejane kryształy mówisz ;-) Ten mef o którym mowa, nigdy nie był krystaliczny i w temacie nic się nie zmieniło póki co. Tylko kris i eul mieli typowy krystaliczny rzut mefedronu jaki kupowałem w eu.
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
sue pisze:
Normalnie wsypałem do soku i wypiłem. Do rana zebrało się jakieś pół kubka wycharchanej, spienionej śliną krwi a nad ranem ból w gardle jakbym byl mocno przeziębiony.
Krwią nie plułem, ale gardło mnie napierdalało ostro. Smarkałem chyba na drugi dzień zaschniętą krwią.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 2179 / 30 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blepharospasm »
musze przyznać że dobry ten mefedron, spożyty podczas cięzkich psychodelicznych dark-psytranców spowodował zajebiste wkręcenie w muze i taki dziwny naturalny haj. Nie wiem jak to jest po koksie ale wnioskuje że mef kieruje bardziej w jego strone niż innych stymulantów. Trzeba bedzie zakupić troszku i potestować.
Hidden mefedron User
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
Gadałem z jednym dostawcą (tym z GB) kryształkowego tematu i powiedział mi że ma różne rodzaje ale wszystko jest to samo jakościowo, tylko różnią sie wielkością kryształków. Ma normalne i zmielone bo te większe i tak sie rozwalają jak leżą w jednym worze a małe opadają na dół a to o czym mowa, jest poprostu bardziej zmielone co ułatwia też ważenie no i tańsze te pare euro od tych większych.
Choć pewny niejestem czy od niego to ma, może też mieć od kogoś co ma tylko taką mielonke bo nie wychodzą komuś kryształy tylko nitki.
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Valarson »
Ktoś kiedyś wspominał, że piracetam mógłby podbić faze z mefa. Mógłby się ktoś wypowiedzieć na ten temat? Jeżeli tak to jaka dawka i na ile przed zażyciem przyjęta? Czy ma to również zastosowanie do methylonu ?
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
U mnie była długa (od marca) przerwa w mef, postanowiłem odświeżyć wspomnienia. Myślałem, że raz dwa go zdelegalizują po tym szumie medialnym z przed paru miesięcy, a tu miła niespodzianka. Widzę, że sklep co z niego korzystałem już nie działa, ale dzięki życzliwości użytkowników mam już namiar na nowy i złożone zamówienie. Ciekawe czy będzie taki fajny jak go pamiętam, po waszych recenzjach tego źródła nastawiam się pozytywnie :D
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 164 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: sue »
Co myślicie o wypiciu giebla na zjazd z mefa? Nie lubię tego uczucia niepokoju i że coś jest nie tak, myślicie że jakbym walnął sobie 2ml. to bym się uspokoił?
Uwaga! Użytkownik sue jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 61 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: tatapykpyk »
tak warto i trzeba robić, poza uspokojeniem można też zaoszczedzic resztke prochu na rano (o ile jakimś cudem ocalał)
Uwaga! Użytkownik tatapykpyk nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
ja bardzo czesto lacze meph z GBL - bardzo fajny mix

a na zjazd to jedyny w sumie ratunek dla mnie by usnac...

"jakims cudem"? ost niestety rzadko jestem swiadkiem tych cudow :D
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
Humite- to ja nie mam pojęcia co ty w takim razie uważasz za kryształy jeśli polski sort za kryształy nie uważasz. Gdybym postawił koło siebie wszystkie 3 sorty (od Krisa, EUL i polski) to właśnie ten polski na zdrowy rozum jest najbardziej kryształowy (duże przezroczyste kryształy przypominające sól).
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.