4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Mam takie pytanko , może już ono padło ale niechce mi sie szukać ...
Jak uważacie co sie bardziej oplaca 3 g fetki czy 1 gramulec mefa ? mniej wiecej cenowo by sie zgadzalo ...

i jeszcze co bardziej kopie pachulec antka czy mefa ?
  • 2775 / 39 / 0
proszek pisze:
jak jest z śmiertelną dawka mefedronu, ktos napisał w siecie zę 4 gramy ale nie jest to zadne sprawdzone zrodlo
Tutaj jest opisamy przypadek przyjęcia 3.8 grama mefedronu na raz domięśniowo. Dawka śmiertelna będzie inna dla osoby z tolerancja, inna dla osoby bez. Gram w 5 minut? Albo masz bardzo chrzczony mefedron, albo niedługo będziesz miał szansę na jej odkrycie.

EDIT: Poza tym to czyste marnotrastwo, z nosa imo nie wchłonie się więcej niż 200- 250mg
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2010 przez BS, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / / 0
Kozaczello pisze:
Mam takie pytanko , może już ono padło ale niechce mi sie szukać ...
Jak uważacie co sie bardziej oplaca 3 g fetki czy 1 gramulec mefa ? mniej wiecej cenowo by sie zgadzalo ...

i jeszcze co bardziej kopie pachulec antka czy mefa ?
Zależy do jakiej fety masz dostęp. Ja za czyściutką siupe mógłbym dać spokojnie 50zł (a nawet więcej) za gram i na pewno wyrzutów sumienia bym nie miał, ale jak kupujesz grama, który zawiera 100-200mg fety to wolałbym jednak mefedron. W działaniu chyba wolę fete.... dłużej trzyma, dłużej wytrzymuje w kieszenie (nie muszę co pól godziny wyciągać worka- kiedyś miewałem taką że 300 na całą noc wystarczało) i czuje się po niej bardziej zrelaksowany. Tylko to fetowe zejście :/. Z mefem nie mam jakiegoś dużego doświadczenia (6g z dwóch źródeł), więc jakiś zajebiście miarodajny to też nie jestem.
  • 55 / 1 / 0
BrightestStar pisze:
Poza tym to czyste marnotrastwo, z nosa imo nie wchłonie się więcej niż 200- 250mg
Więc na zdrowy rozum, to reszta powinna spłynąć do gardła i nic się nie powinno zmarnować. No bo niby gdzie ta strata? W zatokach się odkłada? :-D
"Dlatego ranisz mnie
nie wiedząc o tym, nie
nie wiedząc, nie
jak mocno ja
jak mocno ja kocham Cię"
  • 481 / 4 / 0
wogole jaki masochizm tyle mefa w nos to prtzeciez piekło w bólu %-D Ale ciekawi mnie w ilu ml.ten Deathcorowiec rozpuscil i przyjol w miesnia 3.8mg bo nie moglo to byc mało kurwa jak go stezyl powiedzmy nawet w strzykawce 10ml to byla mef'lasa masakryczna, Wpuscic do miesnia 10 ml roztworu to bol przez samo rozparcie cieczy pomiedzy włoknami miesni i trzeba to robic bardzo wolno gdzies 1ml na 5s. a do tego mef jest kurewsko drazniacy wiec w takim stezeniu hipotetycznie to wygladało by tak ze bol byłby tak potworny jakby wpierdalał sobie zracy kwas. Ha a jeszce w udo?! Smiem sadzic ze tkanki musiuały sie momentalnie scinac a koles zwariowal 8-( to nie za bardzo mi ta chistoria jakos sie wydaje prawdopodobna albo klient byl znieczulony czyms jeszcze wczesniej ale pisza ze nie i cos tu nie gra do konca :nuts:
Kurde teraz przeciez przypomniałem sobie jak znajomy mi opowiadal ze jego kumplowi laska robiła z mefa własnie zastrzyk w tyłek,niby 100mg rozcienczyli w 5 ml i koles zwariowal prawie z bolu bo niunia na dodatek jak zaczol wyc ze boli i ze szybciej szybciej wpierdzieliła to z całej siły i wtedy taki zastrzyk pod wpływem cisnienia rozporowego cieczy rozwarstwia włokna miesniowe i jest kompletna masakra a do tego lek ktory pali i szczypie.. dwa tygodnie chodził jak paralita. Jakas pojebana historia jak dla mnie bzdet %-D
  • 2775 / 39 / 0
Z mefedronem wstrzykiwanem w pośladki trzeba zachować podwójną ostrożność.
Primo: źle dobrane miejsce wkłucia może uszkodzić nerw kulszowy i spowodować kalectwo
Secundo: sam mefedron z powodu swoich żrących właściwości może spowodować to samo
Gdybym miał podać mefa i.m. to tylko w udo. Ale pewnie zesrałbym się z bólu %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 4 / 0
juz widze jak podajesz cztery gramy w udo,dobra bede itosciwy w 20tce nie w dziesiatce powoli w połowie zmiana kąta aspiracja i druga dycha rozpiera i gotuje miesko to tak z trzy minuty całosc w wirtuozerskiej wersji a tak sredno ponad 5iec
Mdlejesz z bólu w pierwsze 30 sekund a odzyskujac przytomnosc i jest juz po wszystkim :-p Tylko na miejscu uda parujaca kosc udowa i ..
ZERO FAZY!!! %-D %-D %-D %-D %-D %-D :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :gun: :kotz: :moody:
  • 2775 / 39 / 0
Myślę, że sam ból spowodowałby dużą stymulację %-D
Abstrahując już od tego jestem ciekaw intensywności wejścia po przyjęciu takiej dawki. To musi naprawdę ścinać z nóg %-D
  • 809 / 15 / 0
gram mefedronu w 5 minut to chyba nic wielkiego, sniff 2x 500mg nic mnie nie robi już jak kiedyś
  • 2775 / 39 / 0
Zamiast tyle wciągać podaj to per rectum. Z nosa wchłania sie okolo 200 mg a reszta spływa do żołądka
ODPOWIEDZ
Newsy
1,3 tony kokainy przejęte dzięki współpracy służb z Polski, Hiszpanii i Francji

Efektem działań CBŚP, francuskiej Służby Celnej i hiszpańskiej Policji Narodowej, we współpracy z Europolem, było przejęcie ogromnej ilości kokainy na terenie Francji i Hiszpanii, która docelowo miała trafić na czarny rynek Niemiec, Polski, Niderlandów i Wielkiej Brytanii. W ramach działań skontrolowano dwie ciężarówki z Polski i zatrzymano polskiego obywatela.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.