4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kokomonter »
hmmm... ja kupilem lacznie 5g z kumplem na dwojke mefedronu i nas to wyszlo kolo 60-65zl za gram, jeszcze dobry kumpel polapal ;)

ale znalazlem (coz, pierwsza pozycja na duckduckgo) fajna ale raczej niesprawdzona strone ktora oferuje sprzedaz mefedronu dosc tanio i jak pisza maja 99% mefedronu w mefedronie :D

/cut

nie wiem czy moge wklejac takie strony ale mysle ze tak, raczej nie robie nikomu reklamy, tymbardziej konkurencji ;)

wiec zna ktos ta strone i czy dobry towar maja?

[Jak czegoś nie wiesz to pytaj]
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2010 przez pilleater, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 220 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: stivler »
Karolcia507 weź heparegan na recepte od rodzinnego
Uwaga! Użytkownik stivler nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1169 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: BuddahLova »
Moj 1 raz z mefem wlasnie byl w postaci wielkich krysztalow. Był skurwysyńsko euforyczny i bardzo mocny.
Wjebał mnie tak ze w 36 godzin wyjebałem prawie 5g. Zabawa skończyła się w szpitalu
Uwaga! Użytkownik BuddahLova jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pablos29 »
Nie powinniśmy rozmawiać o sklepach ale według mnie ostatnio pojawiło sie wielu nieuczciwych sprzedawców którzy chcą zarobić wykorzystując rychłe nadejscie delegalizacji tego specyfiku i nie mamy możliwośći ostrzec potencjalych klientów o oszustach dlatego uważam że trzeba ostrzegać użytkowników tego forum a najlepiej w temacie mefedron
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2010 przez pablos29, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 2877 / 266 / 0
Nieprzeczytany post autor: p420 »
Skąd najlepiej zamówić ów specyfik? Żeby było jak najtaniej i najlepsza jakość. ;) Jeżeli przypał tutaj pisać to proszę o prywatną wiadomość, z góry dzięki wielkie.
Opłaca się to brać do nauki? Tak, wiem, feta się opłaca i jest ogólnodostępna, ale właśnie przez to, że jest "od ręki" nie mam zamiaru jej brać, bo się na 90% wkręcę, a pierdolę takie uzależnienie.
Przygoda z mefem ma być jednorazowa, jako poniekąd alternatywa dla wymarzonego koksu. Dzięki z góry za wszelkie odpowiedzi. ;)
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 10 / / 0
kazdy mowi ze tylko jeden raz.... niektorzy sprobowali raz i po kilka miesiecy plyną... eh.
  • 21 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: verken »
Mefedron do nauki zdecydowanie się nie nadaje. Są problemy z koncentracją i delikatnie osłabia podczas działania pamięć krótkotrwałą. Poza tym wywołuje taki stan, że nauka i obowiązki to raczej ostatnie rzeczy o których się myśli ;) Zabawa i przyjemność!

A skoro uważasz, że feta jest dostępna 'od ręki', to nie wiem w takim razie jakie masz określenie na dostępność mefedronu. Ale w tym kontekscie, to mefedron jest dostępny jak gazeta wyborcza w każdym kiosku ;)
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kokomonter »
do nauki mefedron jest dobry ale w malych ilosciach, tak zeby twoj mozg byl pobudzony a nie masz speeda ani nadwyraz checi na rozmowy, czy tez jakakolwiek dyskusje.

jest tylko jedna dosc wazna uwaga, by uczyc sie w ten sam dzien co masz do napisania kolokwium czy sprawdzian (jak zwał tak zwał).

sam w ostatecznosci wstaje o 5 rano (spokojnie, wstaniesz.. po kresce nie zasniesz - bankowo) i kuje na jakies przedmioty do zaliczenia ;)

stopnie sa zazwyczaj dobre, jesli w 30 minut naucze sie 60 stron streszczenia jakiegos materialu i dostaje ocene pozytywna to sam sobie odpowiedz ;)
  • 51 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilotpete »
@kokomonter

Jak tak czytam twoje posty to wydaje mi się, że twoja wiedza o mefedronie jest raczej teoretyczna. Już lepiej wypić z pół litra wódki na raz i się uczyć niż po mefie. No chyba, że walisz ilości rzędu 10 mg i wkręcasz sobie, że twój mózg wskoczył na nadświetlną a masz po prostu łatwy materiał do zaliczenia.
do nauki mefedron jest dobry ale w malych ilosciach, tak zeby twoj mozg byl pobudzony a nie masz speeda ani nadwyraz checi na rozmowy, czy tez jakakolwiek dyskusje.
Tego to już w ogóle nie pojmuję - masło maślane.
"Nie jest miarą zdrowia być dobrze przystosowanym do głęboko chorego społeczeństwa."
  • 17 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Proszek »
Osobiście próbowałem procesu edukacji na mefedronie i do jakiego wniosku doszedłem? - Szkoda marnować na to mefedron. Ocząpląs utrudnia czytanie, gdyż wzrok przeskakuje na drugie słowo w momencie gdy jesteśmy w połowie czytania pierwszego wyrazu. Krótki czas działania mefa uniemożliwia opanowanie dużego materiału, bowiem razem z rozpoczęciem zjazdu, kończą się chęci do nauki. Jedyne co może mef wspomóc jeśli chodzi o naukę to ewentualnie wykonanie jakiejś krótkie pracy domowej - szybka kreseczka albo i kilka i nawet przyjemnie się odrabia ćwiczenie, ale jeśli chodzi o zapamiętywanie informacji albo większe prace, wypracowania itd to stosowanie tego specyfiku mija się z celem (tylko człowiek jest wkurwiony, bo ani dużo się nie nauczył, i faza mu szybko mineła bo w momencie szczytu euforii był zanużony myślami w książeczkach)
Uwaga! Użytkownik Proszek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Prof. Marcin Wojnar o alkoholach 0%: Piwo bezalkoholowe podtrzymuje mechanizmy uzależnienia

Coraz więcej osób sięga po piwo bezalkoholowe, wierząc, że to zdrowy wybór. Czy na pewno? Prof. Marcin Wojnar tłumaczy, dlaczego „zerówki” mogą być poważnym zagrożeniem – zapraszamy do przeczytania wywiadu.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.