4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1558 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Blefujesz »
A ja pytanie mam... Co z Krukmankiem ? Bardzo się tu udzielał o iv i nagle cisza.

Ps. To nie offtop, po prostu się zastanawiam czy jeszcze coś tu napisze...
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 139 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: krukmanek »
Spoko, żyję ale póki co mam detoks od mefa, dlatego się nie udzielam ;P
Jeszcze będę pisał, nie ma martw się :)
No Risk, No Fun :]
  • 1205 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: BSKY »
widzialem ze wczoraj chyba pisal cos w innym dziale, wiec chyba wszystko ok...

...ale ostatnio wspominal o 500mg iv wiec igra z ogniem chlop...

o wilku mowa :-p
  • 156 / 3 / 0
Bez kitu. Wczoraj się przekonałem, że Mef zabezpieczny to nie jest. Serducho kłuje jak głupie. Koniec! Przerwa! Ostatnia "dwójka" dziś...(mam nadzieję)
Ostatnio zmieniony 04 lutego 2010 przez TetraHydroCannabinozaur, łącznie zmieniany 1 raz.
House Of Pain - Jump Around (Schranz Remix)
  • 150 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: aenedue »
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik aenedue nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 3 / 0
Od miesiąca jakoś 3-4g/tyg. Zero innych używek.
House Of Pain - Jump Around (Schranz Remix)
  • 92 / 1 / 0
Bodzi0 pisze:
NajwyższyCzasNaRejestracje pisze:
a ma ktos wrazenie, ze od pierwszej dawki mefa węch stal sie przeczulony, szczególnie na chemiczne zapachy (płyny do mycia, proszki do prania)?
Coś w tym jest. Ostatnio robiąc zakupy poczułem nagle intensywny zapach mefa. Sekundę później zorientowałem się, że to zapach z działu chemicznego dobiegający ze strony regałów zastawionych proszkami do prania. Kojarzą się chemiczne zapachy nie ma co.

No, ale nic nowego po amfetaminie też tak miałem.
proszek do prania! dokladnie! uff, to dobrze bo juz myslalam, ze jakąs schizofrenie węchową łapię. I wlasnie ten zapach sie z mefem kojarzy
NIe wiem jak jest po fecie, nie uzywalam.
aenedue pisze:
No niestety - wszystko co najlepsze na tym świecie jest albo nielegalne albo niemoralne albo szkodliwe ]

Po zrobieniu grama w jakies 2-3 dni (nie pamietam dokladnie, ale rozsądnie) kłuło jeszcze przez tydzien co jakis czas. To nie jest uciązliwe ale pewnie nie jest tez objawem tego, ze serce dziekuje za dodatkowe obciązenie.

W trakcie mefowania nie kłuje, zaczyna jak juz calość zejdzie, jakos nastepnego dnia.
teraz mam drugi dzien takiego dosc lajtowego wciagania i serca nie czuje, czasami moze w uszach gwiżdze
Mało serdecznie pozdrawiam domorosłych agentów, których misją wydaje się być łażenie za mną po necie ;]
  • 150 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: aenedue »
.
Ostatnio zmieniony 06 marca 2015 przez aenedue, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik aenedue nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
MeneVes skąd info że od mefa można oślepnąć ? visual snow owszem,ja 10g w ciągu potrafiłem wyćpać w 5 dni %-D aczkolwiek kondycja chyba spada,wczoraj poszedł gramik,jak się skończył to miałem haluny przy zamkniętych oczach a jak się obudziłem i wstałem z łóżka to momentalnie mnie zalał gorący pot,zrobiło mi się słabo i miałem straszne problemy z oddychaniem,położyłem się i przeszło :-) dodatkowo w trakcie wciągania gdzieś po 5 kresce zaczeły mnie piec oczy w bardzo podobny sposób do nosa,zrobiły się całe czerwone,waliłem siarczan %-D
  • 2497 / 49 / 0
[quote="aenedue"]
W długi weekend kwietniowo/majowy Asymmetry we Wrocławiu - polecam też takie odurzanie się ]

To chyba kwasa lepiej wrzucic ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.