4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ripperg »
Ciekawe ile osób zaliczyłoby zgon po takiej ilosci. Podejrzewan ze calkiem duzy procent
Uwaga! Użytkownik ripperg nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
krukmanek pisze:
Dzisiaj pobiłem nowy rekord - 0,5g mefa dożylnie w pompce 5ml.
Nie żebym się martwił o Ciebie czy coś, ale jak za dwa tygodnie padniesz martwy po gramie dożylnie, to mefa migiem zdelegalizują. Wtedy wielu ludzi będzie zdenerwowanych i niemiłych. Ktoś jeszcze na bombie odkopie Twoje zwłoki, albo zabije rodzinę...
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2497 / 49 / 0
Jak sie nudzicie, to mozecie na mefie rozbudowac art. na polskiej wiki, bo jest strasznie ubogi, zwazywszy na to, jak substancja jest popularna na forum ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 139 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: krukmanek »
Spoko nie bój się, grama nie zamierzam ładować na raz, a ta połówka to był tylko taki jednorazowy eksperyment ;)
No Risk, No Fun :]
  • 4024 / 371 / 951
Jakbyś podał całego, pewnie też by był jednorazowy ;-)
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 1233 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: MaciekB »
Niech ktoś wklei FAQ na wiki ;-)
Uwaga! Użytkownik MaciekB nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 3 / 0
[quote="fouc"]
to potwierdź jutro że było git ]

Najlepsze mefienie jakie mnie spotkało. 1.5g M + godzine po ostatniej kresce 2x zolpidem.
Zrobiłem od razu herbatkę i wyszedłem na klatkę zapalić. Stoję sobie przy oknie mieszając herbę, patrzę w górę, a tu schody ruchome:D Śmiałem się sam do siebie, ale to szczegół. Po powrocie do mieszkania położyłem się w wyrku no i się zaczęło: tańcowanie firanek, szafki niczym wielkie wachlarze. Dochodziło do tego, że momentami się bałem :-D Poranek, wstaję a tu zonk...nie ma zejścia, aż mi sięwierzyć nie chciało :yay: Gorąco Polecam :gun:

Planuje jutro sproszkować 2 pixy zolpidemu i wsypac do samarki z 1g mefa. Wymieszać, rozsypać, uformować i zesniffować. Myślicie, że jest sens?
Ostatnio zmieniony 27 stycznia 2010 przez TetraHydroCannabinozaur, łącznie zmieniany 2 razy.
House Of Pain - Jump Around (Schranz Remix)
  • 246 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fouc »
no, zolpid psychodelizuje fazę :) ale myślę, że nie. po 1 - ryzykujesz zjazda na ktory juz nic ci nie pomoze, nawet dorzucony zolpidem, poza tym stymulant+depresant na raz może się troche znieść, ludzie którzy brali na raz benzo i mefa nie byli zadowoleni. zolpi to nie benzo, a wręcz to niebenzo, ale myślę, że może być analogicznie. poza tym ryzykujesz amnezje nastepcza, ktora serio nie ma zadnego sensu. poza tym taki uklad jest chyba dobry, mefujesz, bierzesz zolpiego na sen, ale powstrzymujesz sen przez jakis czas dla ewentualnych efektów psychodelicznych a potem, ciagle pod wplywem z. spokojnie zasypiasz i nie masz zjazdu. poza tym nie spodziewałbym się żeby się powtórzyło tak fajnie, każdy kto brał mefa dzień po dniu (przyznaje się do tego grzechu) wie, że ten drugi dzień nigdy nie dorówna pierwszemu. więc - jak uważasz, ale ja bym nie psuł dobrego układu, który się sprawdził.

btw, dzisiaj wypróbuję numer z zolpim :)
  • 156 / 3 / 0
Siema. Naszła mnie pewna rozkminka i proszę o małą pomoc. Jeżeli źle podszedłem do sprawy to przepraszam i proszę o delete posta.
Zawsze mefa brałem z dwóch źródeł. Jedno jak i drugie źródło oferuje KRYSZTAŁKI. Poniższe zdjęcia przedstawiają samarki po wysypaniu towaru:

Nr 1
http://img141.yfrog.com/i/20100127030.jpg/

Nr 2
http://img641.yfrog.com/i/20100127029.jpg/

1. Samarka po wysypaniu jest biała - w towarze znajdują się kryształki, ale jest też sporo proszku.
2. Samarka po wysypaniu jest czyściutka. Zero zawartości proszku, ścianki czyste.
3. 100mg towaru nr 2 poskładało mnie lepiej niż 500mg towaru nr 1.
4. Po nr 1 krew z nosa potrafiła polecieć lekko po ok 1g, natomiast po nr 2 poszło od razu :P
5. Do czego dążę? Czy nr 1 może być z czymś "rozcieńczany"? ( mąka itp? )

Nie znam się dobrze na tym dlatego jeżeli to możliwe, proszę o wytłumaczenie powyższego zjawiska. Pozdrawiam
House Of Pain - Jump Around (Schranz Remix)
  • 83 / 2 / 0
snu po zmieszanym zolpim nie trzeba powstrzymywać.
2 tabletki na czysto ledwo usypiają, a jak pomieszać to spać się raczej nie chce.
w ogóle nie wiadomo co się chce.
ale ja się na taki miks przestałem rzucać - w moim przypadku to była naprawdę ciężka bańka.
no i faktycznie amnezja się może przydarzyć, a przynajmniej konkretny blackout.
podobnie w przypadku alpra, tyle że tutaj dochodzi jeszcze zajebista agrecha.
miksy drugów z zolpi/alpra są bardzo złe, bo nieprzewidywalne i nierówne - raz cię klepnie tak, inny razem siak. nie ma reguły.
nie wiem, może tylko ja tak mam, ale wydaje się że tak już z nimi jest.

@Tetra
pisał murti niedawno, że proszki, zależnie od źródła różnią się jakością.
nie ma się co dziwić, w domowych warunkach ciężko to sprawdzić, a kto to zanalizuje oprócz paru pasjonatów?
Uwaga! Użytkownik homopsychosisnarcosis nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Pierwsze takie badania obaliły popularny mit

Mikrodawki LSD zyskały popularność jako potencjalna metoda leczenia ADHD, ale najnowsze badanie kliniczne wykazało, że ich skuteczność nie przewyższa placebo. Choć wiele osób wierzyło w poprawę koncentracji i samopoczucia, naukowcy nie znaleźli na to dowodów.

Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.