4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 591 / 8 / 0
mefedron powoduje także długotrwały jadłowstręt, przez co po dłuższym czasie efekty są bardzo zauważalne.
jeszcze zauważyłem strasznie wysoki wzrost głodu nikotynowego (przez osoby palące)
  • 3 / / 0
Na serce polecam aspargin (bez recepty) + magnez. do 6 tabl każdego dziennie neutralizuje problem do zera. Do tego jakaś multiwitamina bo strasznie wypłukuje wszystko. W przypadku insuflacji koniecznie nebulizator Disne Mar 25ml za 20zl, raz kupujesz i po zużyciu wkładasz w ODPOWIEDNI sposob do wiaderka z wodą i naciskasz aż się napełni, czasem się zatyka od glutów to rekomenduję zdjęcie czubka i przessanie go od drugiej strony. Stosować przed każdym sniffnięciem - uchronisz się od plastikowej przegrody, poza tym nawilżone śluzówki lepiej zatrzymują puder w zatokach i nie ma nieprzyjemnego piaskowania po płucach. koniecznie pić dużą ilość wody, osobiście przywykłem już do trybu kreska-kibel, najlepsze są oczywiście izotoniki, na zwale po dlugim ciągu raz wypiłem 12 poweradów w ciągu dnia. Ogólnie nie zaobserwowalem u siebie długotrwałego zrycia jakie towarzyszyło np fecie, po obojetnie jak długim ciągu wystarcza tydzien na detoksie i moge skladac papiery na Harvard, też macie takie przeświadczenie?

pozdro

Scalono - IGH909

jesli chodzi o antybiotyk to przez ostatni tydzien przyjmowałem augumentin + osłona + ostro mefiłem. Efekt: anginowe gardło wyleczone, na początku obawiałem się że spływy to będzie dla gardła tragedia a okazały się wręcz znieczulające. Morał: mefedron wydaje się nie wpływać w żaden sposób na działanie antybiotyku.
  • 152 / 8 / 0
morehuana pisze:
Morał: mefedron wydaje się nie wpływać w żaden sposób na działanie antybiotyku.
Ale to chodzi o to, ze zarówno mef jak i antybiotyki bardzo osłabiają organanizm, wiec zazywane w tym samym czasie mogą mieć poważne konsekwencje. Zreszta antybiotyku nie bierze sie na ból gardła tylko na jakąs poważną chorobę. Jak mozna być poważnie chorym i brac stymulanty.
  • 3 / / 0
ból gardła -> chodziło mi o anginę :) Osłabia organizm na maxa, to jest fakt.
  • 2814 / 14 / 0
morehuana pisze:
na początku obawiałem się że spływy to będzie dla gardła tragedia a okazały się wręcz znieczulające.
Prawdopodobnie mefedron mógł być zanieczyszczony lidokaina,benzokainą o działaniu znieczulającym stąd takie działanie.Albo skoro to RC to może nowe działanie.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
ja nie mam problemu z oddawaniem moczu po mefie być może dlatego że podczas imprezy z mefem wypijam minimum 5 piwek zero problemu z nerkami i wątrobą no i przy okazji lepsza faza....
poza tym nie mogę brać mefa bez alkoholu bo serce i krążenie odmawia posłuszeństwa do tego stopnia że miałem ochotę dzwonić na pogotowie a nie jestem znowu jakimś wielkim hipochondrykiem. Po alkoholu jest lepiej i tyle
  • 2775 / 39 / 0
Kulochwyt92 pisze:
nie mogę brać mefa bez alkoholu bo serce i krążenie odmawia posłuszeństwa do tego stopnia że miałem ochotę dzwonić na pogotowie
To ciekawe, bo zarówno mefedron jak i alkohol podnoszą ciśnienie tętnicze. Jednoczesne ich podawanie może skutkować większym prawdopodobieństwem wystąpienia problemów ze strony układu krążenia. Poza tym i etanol i 4-mmc są diuretykami. Połączenie ich musi powodować okropne odwodnienie, które ma też nieprzyjemne skutki
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
Koledzy fachowcy mam problem nie wale zbyt duzo mefa i wogule ale wczoraj zaszalalem jak dla mnie 1,5 g mefa na leb to zaduzo dzis uprawiajac sex z moja panna zauwazylem ze muj spust jest przezroczysy jak woda a i pala ma problemy ze stawaniem boje sie i wogule bo jeszcze chcem miec dzieci i chcial bym sie was zapytac czy to nic groznego i chcial bym sie dowiedziec czy da sie jakos zwalczyc zjebe po nim i ile czasu mef utzymuje sie w krwi Sry za bledy nie biore bledow pod uwage bo to bezsensowna strata czasu pisania pomuzcie prosze
Uwaga! Użytkownik proba123456 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 180 / 3 / 0
Ja mam pytanie czy te przygody z sikaniem krwią itp. przydarzały się Wam jak jedliście mefa czy przy snifie ?
  • 60 / 2 / 0
Akurat przy sniffowaniu ale to nie ma żadnego znaczenie to może sie zdarzyć po każdej drodze wejścia
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.