4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 519 / 2 / 0
:nuts: brak mi słów żeby opisać głupotę ludzką
  • 2775 / 39 / 0
Przekaż koledze, że wódka też bardzo dobrze odwadnia. Niech przed następną kreską wyzeruje 0.7 i napisze TR :nuts:
  • 353 / 1 / 0
najebalem sie i zjaralem, to przyszedl mi pomysl do lba - ktos z tym problemem probowal w trakcie faz(y) pic jakis izotonik?:>
  • 111 / 1 / 0
esioka pisze:
najebalem sie i zjaralem, to przyszedl mi pomysl do lba - ktos z tym problemem probowal w trakcie faz(y) pic jakis izotonik?:>
Hah, jak izotoników nie pijam w ogóle, to jakoś tak się złożyło, że do mefa prawie zawsze kupuję - głównie dlatego, że nie muszę dzięki temu tak często pić i nosić przy sobie 1,5l butelki wody, ale też dlatego, że mi wtedy jakoś tak bardziej smakuje... ;-)
Nie ma to żadnego wpływu na działanie mefedronu (przynajmniej w moich przypadku - ale raczej wyjątkiem nie jestem, niby co miałoby to dawać?), chociaż może nieco redukować negatywne wpływ mefa na zdrowie (ale to tylko takie moje gdybanie).
  • 60 / 2 / 0
Tylko napoje energetyzujące zwiększają stymulacje ciała takie są moje odczucia i kilku kolegów, ale nie polecam mefedron+kofeina to bomba ciśnieniowa a na słońcu to już w ogóle.
  • 353 / 1 / 0
no chodzilo mi o przypadki tych, co nie moga sie odlac lol

a, i izotonik a nie energetyk;)
  • 111 / 1 / 0
KrzychuPL7 pisze:
Tylko napoje energetyzujące zwiększają stymulacje ciała takie są moje odczucia i kilku kolegów, ale nie polecam mefedron+kofeina to bomba ciśnieniowa a na słońcu to już w ogóle.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nap%C3%B3j_izotoniczny
http://pl.wikipedia.org/wiki/Nap%C3%B3j ... uj%C4%85cy

Wbrew pozorom to dwa zupełnie inne rodzaje napojów. :)
esioka pisze:
no chodzilo mi o przypadki tych, co nie moga sie odlac lol
Wybacz, nieporozumienia w takim razie, ale może komuś się info przyda. :-)
  • 481 / 5 / 0
esioka pisze:
a tez przeniosl ci sie ten efekt na fazy na innych substancjach?
nie zaobserwowałem tego przy innych substancjach.

Scalono - IGH909
esioka pisze:
zawsze podczas fazy mefowej pije powerade'y od czasu gdy klikukrotnie przegrzałem się bo po mefie jest tak dobrze że człowiek zapomina o zwykłych potrzebach i dopiero gdy wstaje z krzesła odczuwa że jest ostro nagrzany i mu się robi słabo %-D moczu jak nie było tak nie ma :scared:
  • 60 / 2 / 0
Jak macie mocna faze to nie kucajcie, klękajcie ani nie leżcie bo jeśli po dłuższej chwili wstaniecie to ciśnienie wam do głowy dojcie dość mocno i zajebie wam sie sporo w głowie sam na sobie to sprawdzilem :D
  • 481 / 4 / 0
pijcie wode niegazowana i izotoniki tylko nie na maxa jeden za drugim tylko zawsze miejcie przy sobie i podpijajcie a jak poczuje sie mocne pragnienie to trzeba tyle wypic zeby sobie dogodzic. Ja przestawiłemm sie z 'Powerade'ow' na "Isostar" ktory teraz masowo sie wysypał w paru formach. Polecam granulat do rozrobienia z woda niegazowana(Teraz z fajnymi bidonami w promo w marketach sa :yay:). Najlepszy izotonik z tych szeroko dostepnych,PowerR. ssie ;-)
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".