Powiem Ci tak: SSRI i SARI biorę od 2 miesięcy, pierwszy kontakt z mefem miałam przed lekami, ale wtedy to był mix jego, piguły, zioła i alkoholu, także nie wiem w sumie jak na mnie by wpłynął "na czysto". Teraz zdarzy mi się czasem zajebać i czuje się bardzo dobrze. 0 kaca, złego samopoczucia na następny dzień, ZS też. Jest bardzo przyjemne eufo, to uczucie lekkiego ciała, odklejenia, dotyk jest mega miły. Opisuje tu swoje doświadczenie, każdy człowiek może inaczej zareagować, ale jak wiadomo wszyscy biorą na własną odpowiedzialność, ryzyko powikłań zdrowotnych zawsze jest. Mi w takim układzie nic się nie dzieje, te leki to najlepsze co mnie w życiu spotkało, pigułki szczęścia po prostu w moim przypadku, a narko to fajny dodatek do życia, nic więcej ;)
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszym postem. - {owerfull}
przerzuceniem sie na 3cmc?
20 maja 2020Inter trade 2 pisze: mozliwy jest zespol serotoninowy jak rano zabrałem fluoksetyne i po poludniu 2 bombki okolo 0,3 w odstepach kilku h?
Ogolnie chce spytac o mefedron przy ssri i tego typu lekach.
Choruje od 7 lat na depresje i nerwice natrectw, leki ktore przyjmuje to Apra pol tabletki , i sertagen czy jakos tak 1 tabletka, plus 105 mg okolo venilactine.
Nazwy pewnie z bledem, ale raczej skumacie.
Od 1,5 msc wciagam mefedron , praktycznie z 7 dniami tylko przerwy łącznie. Wszystko spoko, ale mam wrazenie ze leki go lekko blokują. Gdy wciagne np 1 g przez godzine to efekty nie sa jakies wyjebiste , a ilosc dosc spora jak na 1 h. Czuje napewno pobudzenie i mam slowotok , jestem ogolnie szczesliwa.
Ale moi znajomi przy mniejszej ilosci czuja 100 razy wiecej. Maja totalny odjazd. I tzw. Euforie , brakuje mi wlasnie poczucia tej Eufori.
Mysle ze problem moze tkwic w lekach , ale moze mam za mocna glowe.
Jak myslicie?
Ps. To nie wina tolerki, bo od pierwszego razu z mef tak mam.
Blagam nie hejtujcie , jak ktos wie co moze byc przyczyną to chetnie przeczytam. Jedyny moj pomysl to wlasnie leki bo kumpel mowi ze ssri blokuje dzialanie np MDMA.
P.s. Zauważyłem, że jestem bardziej twórczy, bo nigdy nie pisałem takich długich postów-to pierwszy raz.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.