4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: telos »
mam pytanko i dzieki za podpowiedz.. to bedzie moj 1 szy raz z mefem i mam pomysl na mix na noc z kobieta:

mefedron+libido forte+poppers

co myslicie? moze libido forte zamienic zu na dovesa?

dzieki za podpowiedzi
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
Proponuję wymienić rozsądek na działający. Wszystko razem brzmi jak cholerne przeciążenie układu krwionośnego. Wylewu chcesz dostać? W ogóle mef do seksu słabo pasuje. Usiądźcie sobie z laską, puśćie muzykę, mc zaaplikujcie doustnie, obserwujcie reakcje organizmów a resztę chemii zostawcie na zejście, seks też.
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2010 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Mefedron - wątek ogólny
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 481 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: śpiący »
Panie kup Pan lepiej dobre wino,kwiaty i zadbaj o atmosfere bo te śmieci to w niczym nie pomogą a zaszkodzić mogą :rolleyes:
Ostatnio zmieniony 26 lutego 2010 przez pokolenie Ł.K., łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Mefedron - wątek ogólny
  • 54 / 3 / 0
Ktoś Kto Nie Jest Mną po niuchnięciu poppersa na fazie metylonowo-gblowej (podejrzewam, że z mefem byłoby podobnie, a gbl to stały składnik sesji u tego osobnika) miał dziwny efekt niemalże otrzeźwienia na czas działania poppka - takie zejście euforii i zdanie sobie sprawy "ależ jestem upierdolony". Dziwne uczucie. W dodatku po paru (no, może parunastu... wiadomo - gblowa beztroska) takich próbach pierwszy raz w życiu zaliczył methemoglobinę.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: telos »
pytanko: czy na maratonik seksualny lepszy mefedron czy jax/doves?

dzieki za odp
  • 809 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: eis »
DobryBart pisze:
Podawanie czegoś komuś nieświadomie - to kawał skurwysyństwa.
Podbijam. Lepiej się zapytać uprzejmie, przedstawić plusy i minusy, po czym poczekać na decyzję, dziękuje, dobranoc.
ja bym nie narzekał jakby ktoś mi w szklance z wodą gratis dodał mefa
na nic nie narzekam,
mam w kieszeni klonazepam.
  • 161 / 2 / 0
bralem jax i doves ale oddzielnie, co do doves to luz , napr dobrze bylo , proporcje speed/euforia akurat ale zjazd mnie meczyl i dalem spoköj, jaxy sä naprawde miodzio duuuzo euforii i przyjemnosci , zero zjazdu, ale rozleniwiaja a to w praktyce oznacza ze wazniejsza jest twoja przyjemnosc niz partnerki i koncentrujesz sie na sobie zamiast na niej.Brzmi moze dziwnie ale tak jest oboje tak mielismy a wiec mix jax/doves moze byc zlotym srodkiem . Oczywiscie cokolwiek bys nie wziäl musisz sie liczyc z problemami z erekcja.Na dovsach pierwsze 1 do 1,5godz bylo jeszcze ok, tzn dalo rade cos zrobic potem juz nie. Po jaxach bylo mi latwiej , jesli dobrze pamietam w ciägu 4 godz 3 razy doszedlem a wiec miöd malina. Co do mefa nie moge nic powiedziec nie bylo mi dane wypröbowac, a szkoda...
  • 347 / 6 / 0
Dość dużo ludzi pisze, że na mefie są problemy z "opadem po czasie". Nie próbowałem i prawdę mówiąc mnie to się na mefie... aha, już to pisałem ;) No, bardziej mizianie, przytulanki itp.
Wiadomo co te tabsy zawierają?
  • 3 / / 0
mef w soczku jest ok ale tylko pod warunkiem ze nie bedzie to duza dawka max do 100g. :)
Uwaga! Użytkownik pothead1980 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 104 / 4 / 0
100g? :D
Uwaga! Użytkownik Pandemonium nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana a prawo jazdy: Pacjenci w pułapce przepisów

Pacjenci stosujący konopie medyczne wciąż narażeni są na poważne konsekwencje prawne, mimo że działają zgodnie z zaleceniami lekarzy. Brak przepisów rozróżniających marihuanę medyczną od rekreacyjnej oraz niejasne regulacje dotyczące dopuszczalnych poziomów THC we krwi mogą skutkować postawieniem zarzutów karnych czy utratą prawa jazdy. Czy Ministerstwo Zdrowia planuje jakieś zmiany w tym zakresie?

Strzelanina w ośrodku leczenia narkomanii. Są ofiary

Grupa uzbrojonych ludzi zaatakowała ośrodek rehabilitacji narkomanów w Meksyku - podały miejscowe władze. Zginęło co najmniej dziewięć osób, a pięć zostało rannych. Do zdarzenia doszło w poniedziałek w stanie Sinaloa na północnym zachodzie kraju.

Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.