4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
12 kwietnia 2017rozgar pisze:
Wizualnie, niby jak? Jaki to miało zapach?
Dostałem to białym pudrze, zapach delikatnego ogóra i tym się zasugerowałem że to może być to czego szukam.
Dideon GGAlina.
  • 1141 / 116 / 0
"Zapach delikatnego ogóra" :D :D :D

Wiem mordo o co Ci chodzi, ale mocno śmiechłem. Gadaliśmy o tym już prywatnie [mention]KoldiAlc[/mention] - moim zdaniem to nie był mefedron, bo miałeś wątpliwości.

Prawdziwy mefedron idzie poznać przede wszystkim po działaniu, które byłoby dla Ciebie niezapomniane.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 692 / 70 / 0
Czysty mef nie ma żadnego zapachu, poznać go można już po spływie, który ma bardzo charakterystyczny, lekko znieczulający smak.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 477 / 54 / 0
"lekko znieczulający smak"? Przecież czysty mefedron jest tylko gorzkawy i na pewno nie powoduje takiego efektu.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 100 / / 0
Chyba przydało by sie napisać gdzieś jak wygląda i smakuje legit mef, taką biblie mefedronu:)
  • 692 / 70 / 0
13 kwietnia 2017rozgar pisze:
"lekko znieczulający smak"? Przecież czysty mefedron jest tylko gorzkawy i na pewno nie powoduje takiego efektu.
Może z deka chujowo to określiłem... Ale jak ktoś żarł 3MMC to napewno wie o co chodzi, spływy po 4,3 i 2 MMC mają w zasadzie taki sam smak i jak dla mnie słowo gorzki średnio tu pasuje :cheesy: , gorzki to jest spływ po klefie xD
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 12 / 3 / 0
Jak się ma sprawa we Wro, bardzo trzeba się nagimnastykować i trafić jak piątkę w totka?
  • 1 / / 0
W pomorskim cos znajdę? :)
  • 45 / 2 / 0
W hurcie jest od ręki prawie wszędzie to w detalu też musi być :P tylko nie liczcie na ceny mniejsze niż 60 PLN przy 10 g.
  • 477 / 54 / 0
04 maja 2017EKSUDIPRODZEKTU pisze:
13 kwietnia 2017rozgar pisze:
Może z deka chujowo to określiłem... Ale jak ktoś żarł 3MMC to napewno wie o co chodzi, spływy po 4,3 i 2 MMC mają w zasadzie taki sam smak i jak dla mnie słowo gorzki średnio tu pasuje :cheesy: , gorzki to jest spływ po klefie xD
Słony/znieczulający spływ = zanieczyszczenia metyloaminą. W sumie najpopularniejsze i najgorsze skurwysyństwo jakie może być.
Uwaga! Użytkownik rozgar nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

Kandydaci na prezydenta powinni zostać zbadani na obecność narkotyków?

Prezydenckie debaty rozgrzały jeszcze bardziej emocje związane z prezydenckim wyścigiem. W czasie trwającej walki o wyborcze poparcie coraz donośniejsze stają się głosy domagające się testów na alkohol i narkotyki od osób ubiegających się o prezydencką elekcję. Telewizja wPolsce24 postanowiła zwrócić się do wszystkich ubiegających się o urząd o poddanie się testowi na obecność narkotyków w organizmie.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.