4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / 3 / 0
Nie tylko kreski xd ale kreski nas połączyły :)

Przeniesiono do odpowiedniego tematu - tur3k
  • 7 / / 0
Oby to się jeszcze nie skończyło tak że zamiast go z tego wyciągniesz to on wciągnie w to Ciebie

• 1121 / 153 / 0
@amfa
Albo może się skończyć na innych narkotykach a wtedy już tak łatwo o "połączenie" może nie być. Dwóch ćpających ludzi w związku to nie ciekawe opcja..

"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 46 / 2 / 0
Dokładnie, jedna osoba cpajaca w związku to o jedna za dużo.

No ale jeśli jakoś chcesz mu pomóc to NIGDY nie pozwalaj mu cpac. Musisz być twarda, albo Ty albo cpanie.
Niech skasuje numery wszystkich ludzi z którymi ćpa, dilerów. Niech odbije od tego środowiska. Na mnie to podzialalo. Przez pewien czas, później znów raz, drugi i wszystko poszło się jebac... No ale może jemu/wam się uda. Życzę jak najlepiej, ale nie wierzę jeśli mam być szczery.

• 2873 / 298 / 0
No, ludzie niestety długo po fakcie uświadamiają sobie że miłość jest najlepszym narkotykiem, a reszta tych proszków to tylko marny dopalacz. Niestety po ten drugi o wiele łątwiej się sięga.

Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 20 / 2 / 0
Mój chłopak twierdzi że on nie potrafi kochać..

• 1322 / 18 / 0
Widzisz... Nawet on chce Cię uchronić przed sobą.

Jego przyjaciel miał ksywe "Diabeł".
  • 46 / 2 / 0
Widzisz, a wcześniej pisałaś, że on Cię kocha. Pamiętaj, że każdy cpun to mistrz w oklamywaniu...

• 1628 / 196 / 0
amfakitana pisze:
A ja z moją ukochaną jesteśmy razem od ponad roku i to wspólne walenie kresek nas połączyło i dalej tak jest :) więc chuja prawda ze dla narkomana najważniejsze dragstery :)
Żeby potem nie było:

"Z prochu powstałeś, w proch się obrócisz."

Ale życzę szczęścia. Nie mogę powiedzieć, że się nie uda. :old:

• 20 / 2 / 0
Bo mnie kocha, tyko że on mówi różne rzeczy, to zależy od jego stanu.. i nie wiem już sama kiedy mówi prawdę a kiedy nie.

ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.