Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
03 czerwca 2019otwieraczdopiwa pisze:
Zastanawiam się nad kupnem olejku CBD i zalaniem nim epapierosa. Zadziała to? Ktoś próbował w taki sposób zażywać CBD?
Są dostępne płyny CBD do e-papierosów, z tego co mi wiadomo taki zwykły olej się nie nadaje.

Próbowałem kilku różnych brandów dostępnych w UK i działają, chociaż ich smak był jak dla mnie gorszy w porównaniu do płynów z tytoniem.
  • 3180 / 895 / 5
Przyszlo z Niemiec przed chwilą. Nie najtaniej i nie soczyste topy ale 6g za 24€ i zaraz test flight.
Albo i nie, bo nie mam bletek %-D
Kurka znalazłem na ich stronie normalne topy, w innej części niż reszta były %-D Bo tak to minimum 6g (45€ +/-), a te co znalazłem można po 2g (16€). Szkoda
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 12516 / 2427 / 0
Wygląda koszmarnie : D Jak odpadki po uprawie. Działać pewnie działa...
  • 3180 / 895 / 5
Działa vapo całkiem spoko. No wygląda jak wygląda, resztki %-D
Ogólnie mają topki normalne ale drogo, bo nie te sprawdziłem. Jakbym wiedział to bym amnesii jakiejś wziął. Bywa
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
  • 153 / 41 / 0
Konopie to sie nadaja najbardziej do stowania doraznego. Przewlekle przynosi wiecej szkod niz pozytku (mowie o pelnoprawnym ziole). Chcialbym widziec miny tych wszystkich ktorzy teraz beda sie leczyc ziolem (wkoncu jest w aptekach) jak skonczy sie susz w samarce, a przyjmowali codziennie odpowiednio dlugo
  • 12516 / 2427 / 0
Bez przesady... to nie heroina, żeby skręta dostali i biegli robić loda kierownikowi apteki za grama Red 2 : )
Skończy się, to pójdą do lekarza po receptę i nadal będą palić.
  • 153 / 41 / 0
Mowie o sytuacji kiedys ktos nie do konca jest swiadomy objawow odstawiennych od mj tylko mi nie mow ze nie wystepuja :) Juz pomijam różne efekty uboczne podczas ciagow, które mogą wystąpić u niektórych. Poki sie jara dzien w dzien fajnie jest ale przychodzi kiedys taki dzien ze zapasy sie koncza i robi sie nie ciekawie.
  • 12516 / 2427 / 0
Jakie to objawy??? Poza problemem z zaśnięciem nie uświadczyłem żadnych - przerwałem na kilka tygodni kilkuletni ciąg.
Jeśli już jakieś miałem, to pozytywne...
  • 153 / 41 / 0
Otóż to zjebana bezsennosc plus na dokladke rozjebane samopoczucie na maxa oraz nerwowość a bardziej agresja. To główne które dezorganizuja życie. Zanim to sie unormuje ,zejdzie calkowicie THC z organizmu mija 2-3 tygodnie lekko liczac. Jeszcze typowo problemy z pamiecia krótkotrwała. Nie wiem jakich ty pozytwnych efektow doswiadczyles. Jak sobie przypominam to u mnie jednym z takich efektow to odmulenie.

Tak czy owak z ziolem troche spedzilem czasu moze jeszcze, kiedys wroce na stare tory ale poza aspektami pozytywnymi warto też naświatlać negatywy.
  • 12516 / 2427 / 0
Zgadzam się - negatywne objawy są takie, jak wymieniłeś, ale być może to kwestia perspektywy. Przechodziłem odstawienie innych, zdecydowanie bardziej uzależniających substancji i z mojego punktu widzenia fizyczne / psychiczne objawy po ziole są właściwie niczym. Ot taki gorszy dzień (który trwa do tygodnia w moim przypadku).
Z pozytywów to tak jak napisałeś - odmulenie i zastrzyk energii. Do tego bardzo realistyczne i zakręcone sny (nie koszmary).
ODPOWIEDZ
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.