takze CANTOURAGE to słaby medyk i jebać ich dwa razy.
one by one we will take you
one by one we will take you
trafić na wczutego farmaceutę który prawdopodobnie sam lubi smażyć topy, to złoto. a samo black jelly po dorzuceniu Integry dostało terpenów i można ochujeć wąchając, genialna odmiana. zamówiłem jeszcze dwie odmiany których nie próbowałem, nie mogę się doczekać!
ehd - zajebisty zapach, bardzo słodki i owocowy (mandarynkowy?), topy lekkie i objetosciowo sporo tego wyszlo, po dorzuceniu integry odzyskaly sprezystosc i zapach jeszcze bardziej oniesmiela
black jelly - bardziej zbite, zapach ciezszy, a dzialanie bardziej hybrydowe (mocniej siada na banie, gdy schodzi mozna usnac)
sourdough - ziemisty fetor, ciezkie i ciemne topy, w dzialaniu petarda (czego nie moge powiedziec o BOK ktory psychodelicznie dzialal jak papieros bez filtra)
farm gas - tu rowniez uklon w strone apteki, wyszlo mi chyba po 15-17zl za gieta, mniejsze i ciemne topki ale bardzo przyjemne euforyczne dzialanie. sporo smiechu na poczatku, przyjemna hybryda
ciesze sie ze doczekalem takich czasow w Polsce :)
Przynajmniej z mojego doświadczenie wynika, że na takiej "wizycie" nie trzeba wiele mówić. Nie możesz spać, coś Cię boli, a dalej to już co wypisujemy i ile. Jak masz jakieś "papiery", to możesz zabrać, ale jak nie masz / nie zabierzesz, to też dostaniesz - zakładając że masz przynajmniej powyżej 20 lat.
Tylko ja nigdy nie byłem stacjonarnie, ale obstawiam, że to działa tak samo.
26 sierpnia 2026wolnaprzestrzen pisze: @awonor serwus, przeszedlem pare stron do tylu, widze ze udalo sie dostac na 1 wizycie sensowna recke, sam sie do tego zbieralem ale obecnie bede zmuszony, wyprowadzam sie z duzego miasta gdzie nie bylo z tym problemu, ale czas isc na medyka :D Sam troche nie wiem co i jak mowic na takiej wizycie, podpowiedzialbys gdzie byles i co mowic aby wyjsc zadowolony jak ty? Pale okolo grama dziennie, czasem nawet ciut mniej, ale gdybym dostal 20+ na 1. miesiac byloby dobrze :D Czy wspominales o obecnym uzytkowaniu i ilosci? Mam gigantyczne podejrzenia o ADHD uzywam jako "self regulation" za dnia i wieczorem (nie jestem osoba ktora by sie z czyms diagnozowala) natomiast nie mam pieniedzy na droga diagnoze ADHD i nie chce byc na tabletkach dzien w dzien. Za wszelka pomoc bylbym bardzo wdzieczny! Pozdrawiam! :)
ja mowilem ze probowalem za granica i wiem jakie odmiany bym chcial - lekarz byl zadowolony bo pewnie odeszła mu spora część roboty z dobieraniem pod pacjenta
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Utylizacja medycznej marihuany w Krakowie. Urzędowe plomby i specjalny nadzór
Medyczna marihuana oraz leki zawierające środki odurzające i substancje psychotropowe nie mogą po prostu trafić do zwykłego kosza na śmieci.
Gang opioidowy rozbity. Cztery młode kobiety nie żyją, 17 zatrzymanych
Policja rozbiła grupę przestępczą handlującą opioidami w całej Polsce. Śledczy łączą jej działalność ze śmiercią co najmniej czterech młodych kobiet w Krakowie. W sprawie zatrzymano 17 osób, w tym lekarza anestezjologa, który wystawiał recepty za pieniądze.
Nastolatki po konopiach wolniej rozwijają pamięć. Wyniki z kohorty ABCD
Amerykańscy badacze śledzili ponad jedenaście tysięcy dzieci od dziewiątego roku życia aż do siedemnastego. Ci, którzy w międzyczasie zaczęli używać konopi, wolniej rozwijali pamięć, uwagę i szybkość przetwarzania. Różnice narastały z czasem, ale badanie nie dowodzi związku przyczynowego.