Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 1854 / 215 / 37
Daj jakieś foto.
  • 7 / 1 / 0
@wildwolf wrzuce jak bede mial kolejny zakup zostal jeden duzy ale skubniety top.
  • 47 / 5 / 0
08 lipca 2021aspirantkoziol pisze:
08 lipca 2021crazyppl pisze:
Prawdziwy susz CBD smakuje sianem, raczej bez wyjątku. Działanie to subtelne wyciszenie. Nie spodziewaj się za wiele po samym CBD, zwłaszcza gdy palisz zwykłą z THC. Kombinat robi na outdoorze i sprzedają można by pomyśleć po cenie hurtowej, ale w rzeczywistości to reszta trzepie hajc na marketingu i hypie CBD.
Glupoty pierdolisz, bo wlasnie spalilem takiego kocura cbd ze slinka leci. Prawdziwy rasowy indoor cbd, zywica na palcach itp.
Tak? Gorilla Widow Amnesia Lemon Diesel 53,83% CBD? I co, jeszcze pewnie klepie?
Weź ją teraz, idź na policję i pochwal się jaki fajny masz susz CBD.
Uwaga! Użytkownik crazyppl jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 349 / 102 / 0
07 lipca 2021IamYourFather pisze:
Po ile średnio chodzi obecnie 5g albo 10g palenia w aptekach? Mam na myśli te apteki z niższymi marżami bo wiadomo wszędzie "widełki" a 65zł/g to nadal absurd nie warty uwagi szczególnie, że +300 zł wizyta po receptę. Pobierznie zgooglowna kwestia pokazuje widełki 40-65 ziko czy ciężko wyrwać za 4-0? Rozumiem że to w przypadku ilości od 10g a poniżej drożej? Kliniki też 300PLN przy 1 wizycie w dalszym ciągu?
U mnie 53-55g red, aurora prawie 60 bo to hurt narzuca takie ceny.

scalono + ostrzeżenie za nieedytowanie posta/wildwolf
07 lipca 2021DexPL pisze:
Jak znajdziesz aptekę, która Ci sprzeda 0,1 grama to szacun. Lol. Na lufki nie sprzedają w Twojej okolicy? To byłby biznes...Szkło i kula! W pakiecie! Haha
Ja bym sprzedał ale marze bym dużą naliczył za takie pierdolenie. Raczej jestem jedyna apteka która coś takiego zrobić. I za pudełko z 3 zł. Jedyna dlatego że sobie ogarnę receptę, a w innych 0.9g będą musieli komisyjnie zaplombować i zapłacić za utylizacje.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 149 / 5 / 0
08 lipca 2021aspirantkoziol pisze:
08 lipca 2021michalkarol998 pisze:
Próbowałem już różnych odmian kupionych a to w sklepie w CBD, a to w zwykłym nocnym, ale wszystkie miały paskudny smak i 0 działania.
Dlatego proszę o polecenie :)
Ale w sumie w międzyczasie już znalazłem konopną ferajnę - wydają się uczciwi i cena 20 zł za 1g 5% CBD.
Ale teraz spojrzałem na ceny kombinatu i rzeczywiście za 30 zł jest 50 g wow . Myślałem że literówkę walnąłeś i że powinno być 5 g:)
to sie nie nadaje do palenia, to jest biomasa, natomiast ich produkty są OK, ja brałem pigułki (5 dziennie) i są paskudne w smaku ale działanie było spoko. Za dobry cbd w detalu 15-30zł. dobre opinie mają: spoko cbd, dr ziółko (stacjonarne), lokalny zielarz, cbd-natural, freedom farms, jeśli chodzi o tańsze to flowrolls wygląda ciekawie outdoow 15pln indoor 30pln Ja po kilku słabych zakupach wybieram coś z firm które podają publicznie wynik badań na każdą partie, jak się trochę pokręcisz w temacie to zobaczysz że sporo sklepów nie wie skąd jest susz.

Sporo gości też przez face'a sprzedaję wtedy 15pln/g w detalu ale może znajdziesz rolnika który niedaleko uprawia i da ci pojechać kupic gram i sprawdzić co to jest, jak nie ma badań to ja omijam.
To w końcu to palenie od kombinatu jest dobre czy nie ? :) bo jedni piszą że tak, drudzy nie. Ale cena 30 zł za 50g wydaje się nierealna za coś dobrego do palenia, może to jest bardziej żeby robić sobie masła jakieś, czy makumbe.
  • 47 / 5 / 0
Jak szukasz suplementacji CBD to kombinat jest dobry. Tylko waporyzator sobie kup. Jeśli zaś szukasz rekreacji to raczej CBD jest ślepą drogą, bo nie ma prawie żadnego rekreacyjnego potencjału. Wtedy najlepiej iść do apteki po medyczna, albo do dilera po uliczna. Gdyż palenie CBD, żeby się najarać THC to dla mnie taka trochę mentalna bieda. Te pseudo CBD nie umywają się do zwykłej gandzi.
Uwaga! Użytkownik crazyppl jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / 5 / 0
Ja chcę iśc po medyczną, ale chciałbym mieszać z suszem CBD , stąd moje pytanie czy jest sens od nich brac. Tak, waporyzator mam na oku, wiem że to podstawa :)
  • 349 / 102 / 0
Zapomniałem dopisać, że w Aurorze 22% często jest nadwyżka 0.5 g czasem mniej, ale niedowagi jeszcze nie widziałem. Topki nie są zbite bo to w końcu ghost train haze wygląd jest taki sobie. Co innego red no2 i aurora 20 - ładne zbite topki, aktualna partia red No 2 jest bez jakiejś dużej ilości łodyg. Porobię wam zdjęcia jak będę odważał dla pacjentów.
Moi drodzy hyperrealowicze, proszę o nie składanie mi ofert sprzedaży, ani zakupu leków, ani innych środków, szczególnie tych nielegalnych. Jeżeli macie jakieś pytanie dotyczące leków - piszcie śmiało, w tym mogę pomóc.
  • 20 / 1 / 0
Nie wiem czy to zbite topki... 525 za 10g, 0.2 palone z X max Ace 180 stopni poprawia koncentrację i poprawia humor redukuje lęki. Jak z jakością hmm spodziewałem się czegoś lepszego wygląda to jak dobry "polak" ni to zbite ni to oblane trichomami. Słaba 3 na 5.
  • 920 / 162 / 0
15 lipca 2021qustavoq pisze:
Nie wiem czy to zbite topki... 3/5
O ktorym produkcie piszesz?
ODPOWIEDZ
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Narcos Holandia. Rekordowa liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych

O ponad 10 proc. wzrosła liczba zlikwidowanych laboratoriów narkotykowych – informuje holenderska policja. W 2024 r. wyeliminowano aż 167 takich przybytków. Dla porównania w Polsce w tym samym roku odkryto 85 przestępczych laboratoriów. Wzrasta też liczba składowisk nielegalnych odpadów po produkcji narkotyków, zagrażających środowisku.