Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 43 / 1 / 0
Re: MDMB-CHMINACA
Post autor: Kkaczuszka »
To dodam coś od siebie na temat tego kanasia.
5f amb vapo na oko sprawiło że przez minute mialem w glowie myśl: dlaczego moja świadomość oddzieliła się od ciała i dlaczego nie wraca. Co jeśli tak już zostanie?
ale to nic w porównaniu mdmb.
ktoregos razu zapalilem to z vapo. 3 buchy. Pamietam urywki że bedac nachylony nad lozkiem nie bylem w stanie sie położyć. Potem że żygam na podloge. Potem duża dziura. Potem że leże na ziemi( musialem posprzątać żygi bo koszulka byla czysta). Obudzilem sie w łóżku rozebrany. W pokoju kołchoz. Szafka nocna leżała na boku obok mnie na lozku. Musialem ja jakos położyć kolo siebie. Stół z monitorem od kompa wy**bany jak po włamaniu monitor przygnieciony stołem komp tez gdzieś w drugim końcu pokoju. Warga spuchnieta. Do dzisiaj nie wiem czy miałem jakiś atak padaki czy co. Działa z opóźnieniem jak cholera
  • 114 / 4 / 0
Post autor: LimiT »
To jeszcze legalne jest? Nigdzie nie mogę tego dostać ;D
  • 1169 / 52 / 0
Post autor: Marlboro_Red »
@up Wciąż legal. Szczerze mówiąc, nie dziwię się, że nigdzie tego nie chcą sprzedawać.
Toż to jawne zagrożenie dla zdrowia, nawet w rękach osoby obeznanej w temacie.
Za słabo szukałeś. 5 minut i znalazłem. Dam Ci namiar w odpowiednim dziale.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 114 / 2 / 0
Post autor: Jeep »
Miałem paczkę papierosów, z czego 3 papierosy miały tytoń zmieszany z małą ilością prochu. Kolejno 5f amb,mdmb chminaca i ab pinaca. Ładnie oznaczone,cobym nie pomylił. Znajomy tylko lekko zaznajomiony z tematem spalił połowę tego z mdmb. Zaczeło się z opóźnieniem, później 5 godzin rzygania,urywania świadomości i chorych jazd. Gdyby nie ja to by się udusił wymiocinami. Jak się ogarnął to stwierdził, że mało pamięta, ale było zajebiście. Ah,nie polecam nawet największym wyjadaczom.
  • 5783 / 1185 / 43
Post autor: london5 »
To czasami nie siedziało w "Kosiorze" ?
1;100, to chyba dobre proporcje.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1169 / 52 / 0
Najprawdopodobniej w mocarzu siedziało.
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 680 / 43 / 0
Jesli mam zrobic maczanke (dla kolegi xd) a'la mocarz to jakie proporcje dac na 100g podkladu?
I have only two emotions
careful fear and dead devotion
I can't get the balance right
with all my marbles in the fight
I see all the ones I went for
all the things I had it in for
I won't cry until I hear
because I was not supposed to be here.
  • 36 / 3 / 0
Post autor: 5adam »
Na maczankach sie nie znam (siedzialem do tej pory w stymulantach) wiec proporcji nie podpwiem ale ja wapuje w ilosci od 5-8mg i jest zakur*wajebiste:D

Fatk zepierwszego dnia wyjebalo mnie naorbite na 3g, tak ze nie potrafilem nawet odebrac telefonu (albo mi sie tak nie chcialo:D) a jak jdebralem to nie moglem siedogadac na zaden temat dogadac i nic nie rozumialem :D

A po trzech dniach tolerka skoczyla tak ze 10mg prochu nie robilo:D

Ale jest bajecznie, w pisdu pozytywnie choc wejscie jest konkretnie mocne.
Mnie bierze od okolo 5 min.

I wazo mam spore ale moze to byc po iph bo szlo przed mdmb, choc nie powinno to byc tak nasilone.

Muzyka wchodzi kozak:D
  • 120 / 3 / 0
Post autor: adzik74 »
Czyli faza nie jest całkiem "pusta"?
  • 36 / 3 / 0
Post autor: 5adam »
Prosze o scalenie.
Dzialanie odczuwalne do 3 godz, ladowanie (tak, dobrze widzicie) z peekiem to cos ponad godzine.
Dziala palone codziennie przez pare dni z rzedu -wiecej nie probowalem.
PRzy dawce wapo wiekszej niz 10mg siada na glowe na jakies 4-5h
Bardzo mocne wazo na wejsciu, ootem organizm rozgrzany ponad norme.
Oczy jak 5zl (serotonina rozpierdala)

Nie wiem czy to nie pomylka wendora ale jak przy kolejnym zamowieniu jakosc i dzialanie prochu beda powtarzalne to bedzie nowy HIT! I to Jak cholera!

Ps. Fani psychodelikow beda usatysfakcjonowani;)

Edyta:
To wciaz kannabinoid ale o niespotykanym dotad, typowo psychodelicznym profilu dzialania:)
Po standardowej dawce po 3 godz ciagnie do lozka i spie jak niemowle, budze sie wyspany.
Na nastepny dzien wystepuje przyjemny afterglow do godzin popoludniowych.
ODPOWIEDZ
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.