ODPOWIEDZ
  • 350 / 4 / 0
Mały Ot. co do fety.
Radzę uważać ,ostatnio ziomek z osiedla na R'ce wyladowal ,wali fett jakis czas.
Dil mowil ze git towar ,a pomyslal ze przecietniaj jak zawsze ,zapierdolil 0.5 na raz i dziekuje bardzo ,przewracal sie jak najebany alkoholem i majaczyl :)
  • 2775 / 39 / 0
Ja po doświadczeniach z RC czuję obawy przed ulicznymi narkotykami. Nie z powodu ich działania czy tego, że ich posiadanie jest nielegalne. Po prostu chuj wie co jest w środku i jak to dawkować, żeby pierwszym uderzeniem mocno się porobić. Wiadomo, że dorzucanie nie daje już tak dobrych efektów. RC są sprzedawane o dość dużej czystości więc ten problem nie występuje
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 90 / 1 / 0
Flashback pisze:
Mały Ot. co do fety.
Radzę uważać ,ostatnio ziomek z osiedla na R'ce wyladowal ,wali fett jakis czas.
Dil mowil ze git towar ,a pomyslal ze przecietniaj jak zawsze ,zapierdolil 0.5 na raz i dziekuje bardzo ,przewracal sie jak najebany alkoholem i majaczyl :)
zajebał pół grama? co za kretyniuzm.
amfa - 50 max 100 mg.
  • 1179 / 9 / 0
odwykowiec pisze:
Flashback pisze:
Mały Ot. co do fety.
zajebał pół grama? co za kretyniuzm.
amfa - 50 max 100 mg.
Dla czystej... tu mowa o ulicznej.
BrightestStar pisze:
Ja po doświadczeniach z RC czuję obawy przed ulicznymi narkotykami. Nie z powodu ich działania czy tego, że ich posiadanie jest nielegalne. Po prostu chuj wie co jest w środku i jak to dawkować, żeby pierwszym uderzeniem mocno się porobić. Wiadomo, że dorzucanie nie daje już tak dobrych efektów. RC są sprzedawane o dość dużej czystości więc ten problem nie występuje
Dlatego właśnie wolę RC i aptekę ^^
  • 83 / 2 / 0
Zrobiłem sobie bombkę 200mg, ale przy próbie połknięcia rozwaliła mi się w ustach :-p jeśli nic nie wyplułem to nie miało to żadnego znaczenia na działanie?
Po 1,5h zarzuciłem drugą bombkę 350mg, ale bez efektów.
Z prochu powstałeś, proch wąchałeś, w proch się obrócisz...
  • 3 / / 0
ja od siebie dodam ze wcZoraj zezarlem przez cala noc 0.65 metylonu w pudrze i wcale kosmicznie porobiony nie bylem , konkluzja jest taka ze trzeba przypierdolic conajmniej 150 mg na raz a ja maczalem paluch i doczytwalem stopniowo błąd!
  • 13 / / 0
chce nabyc wieksza ilosc metylonu. jak go przechowywac zeby nie stracil wlasciwosci? prosze o porade
  • 1931 / 316 / 0
BrightestStar pisze:
Za to RC nie są w pełni przebadane. Coś za coś
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2814 / 14 / 0
hpr1 pisze:
chce nabyc wieksza ilosc metylonu. jak go przechowywac zeby nie stracil wlasciwosci? prosze o porade
Zajrzyj do FAQ Research chemicals.
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 134 / / 0
maciek33301 pisze:
ja od siebie dodam ze wcZoraj zezarlem przez cala noc 0.65 metylonu w pudrze i wcale kosmicznie porobiony nie bylem , konkluzja jest taka ze trzeba przypierdolic conajmniej 150 mg na raz a ja maczalem paluch i doczytwalem stopniowo błąd!
Wystarczyło minimalnie zainteresować się tematem, by wiedzieć że robienie czegoś takiego to głupota.
Uwaga! Użytkownik Dead Kennedys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.

Alkohol a rak: Każdy łyk może zwiększać ryzyko nowotworów

Alkohol jest jednym z najczęstszych czynników ryzyka rozwoju raka, odpowiedzialnym za około 100 tys. przypadków rocznie w USA. Naukowcy odkrywają coraz więcej mechanizmów, przez które alkohol uszkadza komórki i przyczynia się do powstawania guzów. Choć spożycie alkoholu jest powszechne, niewielu z nas zdaje sobie sprawę z powiązania między alkoholem a rakiem.

Kanada wprowadza przezroczyste opakowania na marihuanę

W marcu 2025 roku Health Canada, czyli kanadyjski odpowiednik Głównego Inspektoratu Sanitarnego, ogłosił nowy pakiet zmian dla producentów konopi. Najważniejsza? Zgoda na przezroczyste okienka w opakowaniach suszu. Od teraz konsument może zobaczyć zioło jeszcze przed zakupem. To pierwsza taka zmiana od czasu legalizacji marihuany w Kanadzie. Ale to nie wszystko.