ODPOWIEDZ
  • 3129 / 26 / 0
Re: Metylon
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Licytował się nie będę, ale zapewniam Cię, że kosztowałem MDMA z najczystszych dostępnych sortów. Po prostu na mnie M1 działał ciekawiej. Bardziej stymulująco i dopaminowo. MDMA to u mnie głównie serotoninowy leń i euforyczne spazmy. A mnie ogólnie euforia jakoś mocno nie kręci.
High, how are you?
  • 4807 / 268 / 0
Nieprzeczytany post autor: TheLight »
też stawiam M1 ponad MDMA, poza tym metylon genialny jest do seksu, czego raczej nie da się powiedzieć o XTC.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
W moim mniemaniu metylon także jest ciekawszy nizli MDMA.
  • 349 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: sieciarz »
Mi sie tez tak wydawało, metylon fajniejszy niz MDMA (jest jeszcze jedna substancja jak dla mnie fajniejsza ale to w innym wątku juz mnie zakrzyczeli, że chyba mnie pojebalo i że sie "nie umywa", do MDMA. :) (ach mit MDMA, wieeeeecznie żywy) ;)
  • 4807 / 268 / 0
Nieprzeczytany post autor: TheLight »
MDMA było pierwszym świetnym specyfikiem o takim profilu (poprawcie mnie jeśli się mylę) więc wszystko następne jest skazane na porównania i ocenianie...

...a metallica skończyła się na kill'em all ;-)
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 353 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: mar74 »
metylon jest zajebisty, ale wydaje mi się że MDMA jednak daje więcej eufori i empati(miłości), ale też bardziej zamula. No ale od czego są substancje dające spida.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
MDMA przede wszystkim dziala o wiele dluzej. Ot co...
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 1180 / 5 / 0
Wie ktoś czy metylon jest legalny w Belgii, albo Czechach?
  • 827 / 3 / 0
Mi tam metylon MDMA nie przypomina, a bardziej mefedron, 3-4 dmmc. :-)
Miej dystans
  • 142 / 1 / 0
Dostałem sampla M11-ktoś to próbował-jakie dozowanie i forma przyjęcia ? Mało o tym w necie zaledwie pare postów na blu..
Doświadczenie powiększa naszą mądrość, nie zmniejsza jednak naszej głupoty.
Uwaga! Z decyzją poczekaj na radę bardziej doświadczonych.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.

Marihuana może być substytutem alkoholu – wyniki nowego badania

Nowe badanie opublikowane w czasopiśmie "Drug and Alcohol Dependence" (2025) dostarcza pierwszych w historii laboratoryjnych dowodów na to, że używanie marihuany może zmniejszać spożycie alkoholu.

Rzeszów: policjant zawiódł zaufanie dilera, który proponował mu zioło i zwyczajnie go aresztował

Strzyżowski funkcjonariusz w czasie wolnym od służby ujął 18-letniego dilera, który zaoferował mu marihuanę w zamian za sprawdzenie, czy w pobliżu nie ma policji. Do zdarzenia w Rzeszowie, gdzie policjant przebywał wraz ze swoim krewnym.