Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 2 / / 0
Wiele czytałem o braniu MDMA i internet i moi znajomymi ktorzy juz próbowali i wiem ze na pierwszy raz najlepsza jest pomiedzy 100-160mg jednak przez to ze załatwiałem sobie z grupa innych osob, dostałem 260 mg co na pierwszy raz nie jest dobrym pomysłem. A wiec pytanie czy jesli podzielę ją na pol i wezme tylko połówkę to bedzie to działało jak 130mg? 260:2=130
  • 2873 / 298 / 0
Jest już taki temat w odpowiednim dziale, zamykam temat, a Ciebie [mention]MooDY5_2[/mention]
odsyłam do: mdma-dawkowanie-t42811.html

Temat zamykam.
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
„Co potrzeba?” - zapytał 16-latek policjantów, których następnie próbował przekupić

„Co potrzeba?” - takimi słowami zwrócił się 16-latek do policjantów ze stołecznego Wydziału Wywiadowczo-Patrolowego. Wtedy jeszcze nie wiedział, że mówi do nieumundurowanych policjantów. Okazało się, że miał przy sobie kilka porcji narkotyków.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Tona kokainy przechwycona. Gangsterzy wpadli, bo kupili łódź za gotówkę

Z łodzi u wybrzeży Australii skonfiskowano ponad tonę kokainy wartej niemal pół miliarda dolarów amerykańskich. Policja zatrzymała pięć osób.