Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 297 / 30 / 0
Testował ktoś miks mdai+ 4cmc?
Myślałem o wrzuceniu mdai orał przed wyjściem w miasto a potem dociagac 4cmc juz na właściwych baletach? %-D
Spoiler:
  • 76 / / 0
Warto miksować MDAI i 4FMA czy lepiej bawić się osobno nimi?
  • 17 / / 0
A możecie mi coś powiedzieć Panowie o porównaniu MDAI do 4FMA? Interesuje mnie bardziej euforiant, może troszeczkę stymulacji, ale tylko tyle, by nie zasnąć na imprezie, tak jak zdarzało mi się po 5mapb :P Z tego co przeczytałam w obu wątkach wnioskuję, że 4FMA będzie działało bardziej podobnie do amfetaminy, a nie chciałabym tego uczucia jak to ktoś gdzieś napisał "ale ja MUSZE wam coś jeszcze powiedzieć!!" :)

EDIT :> Architect, skontaktuj się ze mną proszę, nie mogę wysłać do Ciebie wiadomości ^_^
  • 297 / 30 / 0
Raczej osobno, ZS wydaje się mocno prawdopodobny.
Spoiler:
  • 5121 / 887 / 0
nie znalazlem w szukajce. Czy hexen w niewielkich dawkach sprawdza sie jako stymulacja do leniwego mdai ?? bez teoryzowania proszę.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 9 / / 0
Miks Mdai z fetą w jakich dawkach żeby nie przesadzić na sylwestra ? :D
  • 1329 / 58 / 0
Rozumiem, że miks grzybów z MDAI to dobre połączenie. Czytałem, że mdai trzyma dosyć krótko, więc chciałem się upewnić: można dorzucać bez większych efektów ubocznych, czy lepiej raz ale porządnie? Tzn. czy można wrzucić grzyby i mdai jednocześnie, a potem dorzucać empatogen, czy lepiej będzie poczekać na zejście grzybów i dopiero wtedy zażyć porządną dawkę emdeajj?
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 2874 / 299 / 0
jarekjurek pisze:
...
jadłeś te shrumsy do mdai w końcu?

ile czego do ile czego w jakich odstępach czasowy i jaki wynik?
ja planuję sobie podbić fazę na mdai kilkunastoma grzybkami tylko mało można opinii znaleźć
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 1329 / 58 / 0
Jeszcze nie, na razie cienko z kasą + wpadło mi w ręce 2C-B, więc moja potrzeba euforycznej fazy została chwilowo zaspokojona. Kilkanaście łysic wrzuconych tak, żeby ich działanie pokryło się z peakiem euforyka, powinno być si. Dwa dni temu tak robiłem z 2cb i poletzam.
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 720 / 12 / 0
Jurek wyslij troche 2C-B.. %-D

A zeby nie było offtopu, jadlem dobry sort 3mmc + dobry sort MPA.. kurwa chyba lepsze niz mefedron. Mysle ze MDAI 300mg + 100mg MPA i byłoby miazga w chuj. Rowniez jadlem 5mapb z MPA i euforia była olbrzymio podbita, dodatkowo fajna stymulacja. Polecam. Robert Makłowicz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Trzech mężczyzn oskarżonych o przemyt kokainy promem Norræna

Trzej mężczyźni w wieku 60–70 lat zostali oskarżeni o próbę przemytu ponad trzech kilogramów kokainy z Hiszpanii do Islandii promem Norræna. Grozi im do 12 lat więzienia.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.