ODPOWIEDZ
  • 440 / 30 / 0
@Wildzen Prekursory prekursorów są jednak dostępne jak ziemniaki, a rozmyślne zdobycie nawet tych kontrolowanych nie jest zbyt trudne w epoce kuomputerów i jinternetów.
Uwaga! Użytkownik rencznik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1342 / 48 / 0
Ostatnio w książce Grofa ('Kiedy niemożliwe staje się możliwe') przeczytałem opis tripu po 125mg MDA. Bardzo mnie on zaciekawił, bo brzmiał raczej jak opis działania silnego psychodelika, były wizje itd., choć autor zaznaczył, że substancja podziałała na niego mocno jak nigdy dotąd.
Wiedziałem, że MDA ma dość mocne działanie psychodeliczne, ale nie spodziewałem się, że może być aż tak intensywnie.

Może miał ktoś z was jakieś mocne tripy po MDA? Pytam w sumie z ciekawosci. poza tym z lektury wynika, że Stasiek Grof doświadcza wielu interesujach stanów bez zażywania dragów, (a co dopiero z nimi) więc pewnie takie działanie MDA nie jest regułą.
SESH
  • 300 / 2 / 0
hm... nie jest porownywalne z LSD czy grzybocybina ale jest zdecydowanie bardziej halu niz MDMA

w moim odczuciu jest twardsze , bardziej wizualne - niz MDMA.
  • 2334 / 9 / 0
Tak po czasie dochodzę do wniosku, że to najlepszy empatogen jaki jadłem. Przyswajałem chyba maks. 160mg i wizualizacje nie były spektakularne, ale całkiem mocne. Specyficzne swoją drogą, inne niż po wszystkim innym. Niby nic bardzo dziwnego się nie działo, ale cały obraz falował, pulsował, tętnił życiem. Ciężko mi to przedstawić w słowach. Euforia miażdżąca po tym występuje. Żałuję teraz, że gdy miałem okazję, nie połączyłem tego z żadnym psychodelikiem.
  • 1857 / 66 / 80
Re: MDA
Nieprzeczytany post autor: Anon »
No nareszcie, można powiedzieć że po latach udało mi się skołować MDA. Ktoś tutaj w temacie wspominał że ekwiwalent 160mg MDMA to 120mg MDA, więc z prostych wyliczeń wychodzi mi że odpowiednik 180mg MDMA to będzie 135mg MDA. To prawda? Testuje dopiero w poniedziałek, już sie nie mogę doczekać.
  • 79 / / 0
Panie, a gdzie Ty to cudeńko skołowałeś? :)
  • 1857 / 66 / 80
Nieprzeczytany post autor: Anon »
Nie można dyskutować o źródłach więc nie sprecyzuje, ale jest pewien serwis internetowy gdzie można to kupić.

Co ciekawe to w zapachu substancja bardziej przypomina mefedron niż MDMA, mimo że da sie wyczuć aromat podobny do MDMA, zapach też przypomina 5-MAPB. Z wyglądu identyczne jak 5-MAPB tylko śnieżnobiałe.
  • 329 / 5 / 0
5mapb jest śnieżno
białe.
Daj znać jak wychodzi w porównaniu do benzofuranow i MDMA.
Doświadczenie:
https://pastebin.com/zizrTMQq
  • 1456 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: kfs »
Jakiś czas temu jadłem MDA w dawce 135mg, całkiem spoko, ale na mnie zadziałało trochę bardziej spidująco od MDMA (które właśnie uwielbiam za rozleniwienie i brak pobudzenia), w każdym razie czułem wszystkie pozytywne efekty empatogenów, brak psychodelicznych efektów, ale to pewnie przez wyrobioną tolerkę na psychodeliki. Negatywnych efektów w zasadzie brak, niebawem przetestuję jeszcze raz, tym razem bez tolerki.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3898 / 238 / 13
Mi MDA bardzo przypominało 6APB, tylko trochę krócej trwało.
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.