Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 823 / 245 / 0
21 grudnia 2020jezus_chytrus pisze:
Dla mnie szczytem marzeń nie jest bynajmniej palenie z Kalifornii 97% THC i 40% CBD
137% kannabinoidów to nie byle co %-D
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 473 / 29 / 0
Ej mordeczki dostałem namiar na zioło z Kalifornii zaraz napiszę jak ona się nazywa jakby Ktoś mądry typu jezus mógłby mi to mniej więcej z obrazować pint sant cali pink sandy cali 10 dni jarania cztery dni przerwy wystarcza a dwa dni przerwy to trochę mało ale już te cztery dni obniża tolerancja zauważalnie o dwa tygodnie chyba całkowicie
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 140 / 0
21 grudnia 2020petitefemme pisze:
Mi się wydaje, że ostatnio kupuję same słabe. Pomyślałabym, że to kwestia przyzwyczajenia, ale robię przerwy...
Zmień źródło bo może dostajesz jakiś słabszy outdoor.
Mnie się też zdawało, że dostaję słabe palenie albo w ogóle niedziałające dopóki nie zobaczyłem kumpla potężnie zjaranego tym samym ziołem. Może poczęstuj kogoś i zapytaj jak ocenia moc.
  • 7 / / 0
[cut] nie cytujemy postów bezpośrednio nad swoimi - delicsajko

Druga osoba mówi to samo, ale to taki sam fan brokułów jak ja i często je "jadamy". Podziela moje zdanie, że to słabizna...

Najlepsze, że tak jest już z drugiego źródła, nie żeby tylko z jednego. Nie wiem czy takie się trafiły zwykłym przypadkiem, ale śmiem twierdzić, że może potrzebna tu jest mega długa przerwa. Może moja krew jest już totalnie zielona :świnia:
  • 12441 / 2419 / 0
Nie myślałem, że ktoś weźmie te 97% THC i 40% CDB na serio.... xD To się nazywa ironizowanie tak by the way.

Jeśli ktoś pali codziennie, to nawet 1 doba przerwy dobrze zrobi.

Z ciekawości - gdzie Ty tą odmianę z Kalifornii namierzyłeś Nerwusek? : ) (tylko nie pisz, że w Kalifornii). Próbowałem wygooglować to "pint sant cali pink sandy", ale nie ma żadnej wzmianki :korposzczur:
Tzn znalazłem Pint (pinta - jednostka objętościowa), sant (środek po katalońsku), Cali (miasto w Kolumbii znane z kartelu kokainowego) oraz sandy (piaszczysty po angielsku).
  • 978 / 121 / 0
Najmocniejsze co można kupić to moonrock, chyba zreszta w Kalifornii to zrobili. Ale tego już się nie da palić, nawet Snoop Dogg urywa mały kawaleczek i rozrabia normalnym ziolem
  • 473 / 29 / 0
Losowo poznana osoba która w tym siedzi… A co to tej odmiany pink candy cali
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 757 / 140 / 0
Pink Candy, Cali to skrót od California. A ile woła za cali tak z ciekawości?
Najmocniejsze co można teraz kupić to ekstrakty Dab/ Honey - żółty, albo olejek RSO - czarny. 60-90% THC.
  • 3141 / 876 / 5
22 grudnia 2020Kochanek Heleny pisze:
Najmocniejsze co można kupić to moonrock, chyba zreszta w Kalifornii to zrobili. Ale tego już się nie da palić, nawet Snoop Dogg urywa mały kawaleczek i rozrabia normalnym ziolem
No ale to już jest produkt, nie zwykłe jaranie.
Ja póki co się dobrze trzymam, nie jarałem już kilka dni %-D napady paniki po jaraniu very słabo na ten moment, zazwyczaj ogarniam :korposzczur:
Poor kids are just as bright and talented as white kids.
  • 473 / 29 / 0
To proszę zobrazować mi tą odmianę bo wysłał mi zdjęcie ale nie umiem wstawić tego zdjęcia nie wiem ile chce pieniędzy za to. Jaka jest przewaga genów jaka jest mniej więcej moc
Zablokowany
Newsy
Ten napój to hit w USA. Sprzedaż rośnie jak szalona, alternatywa dla drinków

Rewolucja na rynku napojów trwa – Amerykanie coraz częściej sięgają po napoje z THC zamiast po alkohol. To już nie nisza, a branża warta setki milionów dolarów, która zmienia oblicze rynku spożywczego i wywołuje poruszenie wśród regulatorów.

"Bardzo lubiłem amfetaminę". Znany muzyk o narkotykach

Kazik Staszewski opowiedział o swoim doświadczeniu z narkotykami. Muzyk sporo eksperymentował z używkami.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.