Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 771 / 105 / 0
Heh @Nerwuseq jestem pacjentem medycznej trawki, ale to prawda, czasem zdarza mi sie ze nie mam przy sobie a chcemy ze znajomymi zajarać tak dla posiedzenia z chlopakami, pogadania zamiast chlania łychy i wtedy wkręty i niepokój. Nie kitram sie gdzies w kątach jak gimbus i nie jaram z rury, ale sam fakt takiej swiadomosci ze roslinka jest w naszym kraju nielegalna ryje czerep. Co innego jak juz pisalem wyzej, siedze spokojnie w domu i pale swoje palenie z apteki, bo wtedy jest wszystko git:)
Mimo ze nie jestem jakims mega fanem marihuany i palę ją w głownej mierze w celu medycznym to i tak mam nadzieje, ze jeszcze za mego życia prawo w tym pojebanym kraju sie zmieni.
  • 473 / 29 / 0
Ja z Medyczna marihuana i tak latam w sprzęcie po mieście ale zazwyczaj wtedy gdy jest ciemno a niebieskie Gliniarz i tak tylko może sobie wąchać sprzęt bo mam papiery przy sobie i opakowaniu i faktury :liść: Chyba przed Medyczna marihuana byliśmy najmniej cywilizowanym krajem na świecie teraz się trochę to podniosło ale i tak mam jeszcze dużo brakuje do cywilizowanych krajów i nasza Polska jest takim Odpad kiem na świecie hahaha
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 473 / 29 / 0
Zjadłam sporą pizzę na gastro a niby się najadłem porządnie a zaraz mi się znowu chce jeść dlaczego tak się dzieje czy po prostu iść spać ale jak się położę spać z pustym brzuchem to budzę się i mnie skręca z głodu a i tak dopiero zaczynam jeść o godzinie piętnastej bo nie mam czasu na śniadania
Uwaga! Użytkownik Nerwuseq nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1532 / 196 / 0
no tak działa gastrówa co się dziwisz ze ciagle glodny jestes, ja juz gastra po paleniu nie mam ale to przez dlugoletnie ciągi ;p a kiedys o 2 w nocy jajecznice z 6 jajek na boczku smazylem i 5 zapiekanek do tego a rano i tak jadlem sniadanko
  • 498 / 271 / 0
Takie nocne gastro rozpieprza metabolizm, cały układ trawienny i żołądek też chcą sobie odpocząć w nocy i się regenerować, ale kiedy mają to zrobić, jak na noc mandżur zapakowany jest w opór i więcej.
I tak się potem je dopiero koło południa następnego dnia, potem znów tama pęka, jak tylko się przysmaży.
Tutaj trzeba albo się przejarać, jak kolega @Brutalny, albo wynaleźć jakiś patent na samego siebie. U mnie działa, jak zjem tuż przed smażonkiem, nawet jak niekoniecznie czuję taką potrzebę, ale to pomaga mi potem się powstrzymać.
Doznania smakowe po jaranku są doskonałe, sami wiecie, parówka smakuje jak najbardziej wykwintny obiad z Wierzynka, a co dopiero coś na prawdę dobrego. Jednak po pierwszym takim posiłku na fazie szybko kończy się etap delektowania, w jego miejsce następuje niemożliwy do opanowania kompuls wpierdolenia wszystkiego, co leży w zasięgu wzroku. Można się zaopatrzyć w jakieś lekkie zapychacze np. mega pakę Flipsów, co nie siądzie tak bardzo na układ. Przejadanie jest też fatalne dla wątroby, a lepiej ją oszczędzać na bardziej "efektowne" przyjemności.
  • 1532 / 196 / 0
@Melodyne chcialem tylko nawiązać do twojego pierwszego zdania które napisałaś , apropo jedzenia w nocy i metabolizm , a co z ludzmi którzy pracują na nocne zmiany jak np ja , i wtedy czlowiek musi cos zjesc np kolo 3 w nocy bo sniadanie je wtedy o 16/17 jak wstanie , i to mozna rozwalic metabolizm , a jak ktos pali to chociaz ma brzuch przystosowany hehe :skret:
  • 498 / 271 / 0
@Brutalny dlatego uważam, że praca w nocy powinna być zakazana, chyba, że ktoś pracuje na same noce, to wtedy zegar biologiczny jakoś się do tego ustosunkuje. Ogólnie praca zmianowa jest ciężka już przez samą tą zmianowość. A dodatki za pracę w nocy są żenująco niskie (w PL na pewno).
Jak pracowałam w takim trybie, to wychodząc na nockę starałam się nażreć przyzwoicie i potem ewentualnie koło północy jakąś lekką kaszkę wrzucałam. Rano po powrocie starałam się jeść coś lekkiego, bo i tak szlam odsypiać.
Nie pracowałam tak długo, bo jakieś 4 miesiące, ale pamiętam, że drugie tyle zajęło mi doprowadzenie do względnej równowagi tak rozregulowanego organizmu.

A, i chyba na nocce w pracy nie ma możliwości tak się rozpasać, jak przy ucztowaniu w domu, przerwa nie trwa niewiadomo ile no i całej lodówki też nie da się zabrać na plecy :świnia:
  • 473 / 29 / 0
No dobra tylko że ja zjadłam tą pizzę i właśnie skończyłem biegać 6 km ale musiałem robić przerwy i jeszcze deszcz mocno padał i głowa mnie przestała boleć bo za dużo miałem pracy na komputerze trzeba dwunastą oczy widziałem cokolwiek jeść mi się chce ale postaram się przespać to jutro zjesz śniadanie o normalnej porze bo ostatnio się kładę spać późno czasami trzecia czasami czwartaJak za dużo gram albo za dużo pracuję na komputerze to czasami boli głowa i bieganie pomaga i potem trochę zapalenia przedtem Wiem że teraz pieprzę metabolizm a nie jestem na tyle głupi żeby polecieć w ścierwo w ciągu dnia do nocy bo wtedy to popłynę już całkowicie… Życzę wam wesołych świąt jak mój Kochany lekarz he he gdyby nie on to pewnie bym poleciał w jakieś Opioidy tramal i inne takie tam
  • 1 / / 0
[post][post][/post][/post] witam. Mam w posiadaniu dwie fiolki olejków Z ZIOŁA :liść: które zostały zakuione w Holandii jedna jest z etykieta opisana CBD. Druga zaś nie jest opisana tzn po prostu fiolka z jakimś olejkiem pochodzenia konopnego RSO, HEMP OIL, Łzy Feniksa spotkałem się z takimi określeniami. Od osoby sprzedającej mi to dowiedziałem się że ta nie opisana fiolka jest z czymś w Holandii NIE legalnym ale pochodzenia konopnego. Czy może to być olejek THC :liść:
? Jeśli tak jak sprawdzić czy to działa? Zjeść? Spalić? Wypić? Dać pod język? I jak to najlepiej wykorzystać żeby dawało jak najlepsze efekty czyli po prostu jak się tym upalić :liść: :korposzczur:
1608254908935514359529241682196.jpg
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
  • 1455 / 592 / 0
Wczoraj przez awarie mojego vapka (chyba cos z bateria) musialem ratowac sie sklecona ad hoc lufka - uzylem metalowej slomki do picia sklejonej tasma z ustnikiem z vapo %-D

Oprocz gorszego smaku i gryzacego nieco dymu wydajnosc byla tez ewidentnie mniejsza przez straty przy paleniu ale udalo sie zjarac misja zakonczona sukcesem .
Z jakiego najdziwniejszego urzadzenia wy jaraliscie ?
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Szympansy biesiadują? Sfilmowano je, gdy dzieliły się owocami zawierającymi alkohol

Ludzie od dawna spożywają alkohol i od tysiącleci odgrywa on rolę we wzmacnianiu więzi społecznych. Nowe badania wskazują, że nasi najbliżsi krewni – szympansy – mogą wykorzystywać alkohol w podobnym celu. Po raz pierwszy udało się sfilmować szympansy, które dzielą się sfermentowanymi owocami, w których stwierdzono obecność alkoholu.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Przemytnicy kokainy z Kolumbii skazani. Pachnące mentolem narkotyki przylatywały na Śląsk

Gliwicki sąd skazał sześciu członków grupy przestępczej, która drogą lotniczą przemyciła na Śląsk kilkadziesiąt kilogramów kokainy. Przewożona ją w paczkach z napisem "Rolls Royce".