Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 40 / / 0
Siemanko,

Mam do dyspozycji 0.5g 5mapb, 0.5g 6apb, 1g 2-FMA i 150mg 2-FA. Myślałem o miksie 5mapb + troche 6apb + 2fma tylko niestety nie wiem jakie proporcje i czy wrzucać wszystko w tym samym czasie. Jak to się ma sprawa z ewentualnymi dorzutkami. Chciałbym podkreślić że zazwyczaj przyjmuje 130-150 mapb i 150-180 6apb.

Z góry dzieki za pomoc :)
  • 15 / / 0
Co sądzicie o miksie 5 mapb i 5-meo-mipt ? Jak tak to jakie dawki.
  • 1628 / 196 / 0
Zjedz 100mg 6-APB razem z 80mg 5-MAPB, do tego 50mg 2-FMA i masz max mix. :-p
  • 43 / / 0
Kilka dni temu z okazji wyjazdu nad morze z przyjaciółmi, testowałem miks homet + 5-MAPB i muszę powiedzieć że było naprawdę grubo (zarówno jednej jak i drugiej substancji próbowałem już wcześniej solo). Od razu mówie że wszystkie wymieniane tu ilości są przybliżone bo substancje dzieliliśmy na oko. Będąc w domku zjadłem bombę z ok. 25 mg hometa. W tym samym czasie znajomi jedli bomby po 20 mg hometa a Ci którzy nie mieli ochoty na psychodelę po 120mg MAPB. Wyszliśmy na plażę z własnym głośnikiem i po jakichś 40 minutach bylismy na miejscu. Ci co jedli benzofuran byli już wyjebani i zaczynali tańczyć, natomiast ja oglądałem wspaniałe falujące kolorki zachodzącego słońca. Wtedy zdecydowałem że czas na bombę i przyjąłem ok. 160 mg 5-MAPB. Po około pół godzinie byłem tak wypierdolony jak jeszcze nigdy w życiu. Peak fazy wyglądał tak że przez dwadzieścia minut tarzałem się w piasku w totalnej ekstazie, przy nieziemskich wizualach. Po jakimś czasie już mniej więcej ogarniałem i reszta nocy i ranka minęła na tańcach na beach barze i rozmowach na plaży. Warto dodać że zarówno cały dzień przed jak i noc po dociągałem umiarkowane ilości metoksetaminy (ostatnia kreska jakieś 3h przed hometem) co mogło mieć jakiś wpływ na przebieg tego tripa. Reszta osób również była zachwycona zabawą jak i działaniem substancji. Na następny dzień bardzo przyjemny afterglow. Ogólnie bardzo gorąco polecam, tylko bania była naprawde mocna, na następny raz zmiejsze chyba jednak trochę dawki....
  • 8 / / 0
Co myślicie o miksie 5mapb + pentedron + etylofenidat? Jakie proporcje? Metoda podania tylko sniff. Innej nie preferuje.
  • 4 / / 0
Witam co uważacie o mixie: 1mg-25c + 1mg-25I i tu mam problem.... myśle o 100-150mg 5-MAPB(oral) i na peaku 3-FA 50-100mg. Co wy na to?
  • 766 / 133 / 6
@Up
Wyrzuć 3-FA, niepotrzebnie podbijesz ciśnienie i obciążysz organizm. Spodziewaj się raczej mocnej jazdy, zjedz 100-120mg 5-MAPB.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 4 / / 0
Właśnie o to się martwiłem, a gdyby tak dorzycic dicla lub flubro? Myśle, że wtedy bym wytrzymał.
  • 40 / / 0
Polecam miksik 5mapb + 2-FMA. Zarzuciłem 125 5mapb i 50-60 mg 2-FMA w jednej bombce. Akurat miałem u siebie domówke i spisało się to niesamowicie. Po samym 5mapb mam zamule jednak 2fma mnie orzezwilo elegancko. 1 dorzutka po 3-4h w postaci 100mapb i 50-60 2-FMA. Generalnie do około 9 rano dobra zabawa :) dopalałem mieszanką ur144 + bb22 i piękna kompozycja. Zasnąć wiadomo ciężko było jednak eti zrobił swoje + buszki. 0 zjazdu ale to u mnie normalne :)
  • 189 / / 0
powiedz na koniec w jakich dawkach i ile od ostatniej dorzuty bombki z 5mapb brales eti ?? i kiedy zaczelo dzialac ze faktycznie zasnales??bo wiadomo ze po abb zasnac to ciezka misja.. jeszcze eti nie bralem a zamowilem w tabs na imprezy wlasnie z 5mapb i bede wdzieczny za rady jak dobrze spozytkowac te male tableteczki by zrobily swoja robote :)
ODPOWIEDZ
Newsy
1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.