Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 43 / / 0
okolice szczecina. jakas stara gwardia i nie szukaja nowych odbiorcow.
  • 71 / 1 / 0
Zawsze dla mnie to dziwne było, że akurat w szczecinie nie było. Wszędzie przy Odrze, na dole jest a w szczecinie niet. Przecież do berlina rzut beretem...
  • 840 / 26 / 0
Właśnie tak jak piszesz ... kiedyś jak byłem na detoksie wpadło kilku typów z pod granicy Niemieckiej na oddział ...
I opowiadali ze im lepiej się opłaca jeździć do Niemiec i kupują tam nie na ćwiary tylko na uncje czy coś ... nie pamiętam dokladnie wiec nie chce popierdolić czegoś bo to dość dawno było a oni i tak posiedzili tylko z 2 dni i wyjebali z Radomia z typem z Warszawy zeby im ogarnął tam..
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Hej, mam pytanko... siedzie w H od jakiś 11 lat, ostatnie 3 lata udało mi się z tego wyjść i biorę jakoś raz na miesiąc. Pamiętam, że ćw zawsze była po 40zł, ale teraz taki jeden mój koleżka mówi, że po wielkiej suszy ćw teraz chodzą po 70zł. Powiedzcie mi, czy to prawda czy robi ze mnie idiotkę? Jestem z Wawy.
Uwaga! Użytkownik shirley nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 840 / 26 / 0
Zmień dilera .. Susza to była jakiś półtorej roku temu (na oko tak pisze bo juz nie pamiętam i nie chce pamiętać tego) %-D
Ja osobiście kupywałem po 60 zł zaraz jak się skonczyła posucha przez jakieś pół roku ... ale przez jakiś rok czasu (cos takiego) kupuje juz po 50zł i towar kozak jest (serio nie przechwalam bo ja na tym i tak nic nie mam nie latam z towarem czy cos ) pisze jako degustator hehe %-D
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Nie wyobrazam sobie miasta bez helu. Jakby w Wawie nie bylo to by bylo dosc... smutno ;)
Uwaga! Użytkownik shirley nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / / 0
ja wyjeżdżam na calutki lipiec do zachodniopomorskiego, jakas godzina drogi do Szczecina. Nie znam tam ludzi ani okolicy, nic. Myslicie ze da rade cos ogarnąć?
Panie Boże, nie udało mi się wyjść za nałogu

Trzymaj fason mała :heart:
- Jak tu trzymać fason jak temat na głowę siada ?
  • 1615 / 28 / 0
Nie siedzę w temacie H, ale wiem że jest ciężko ją dostać komuś z poza środowiska.

Przy o drobinie szczęścia, to ledwo co trawkę może kupisz nie mając znajomości. W dodatku pewnie nie najlepszej jakości a co dopiero hel.
  • 840 / 26 / 0
No mi tez się wydaje tak jak 0202122 napisał ... Raczej ciezko bedziesz miał bez kontaktu ..
Brąz to najłatwiej jedynie w Warszawie załatwić , w żadnym innym mieście w Polsce nie załatwisz bez kontaktów .. Jedynie w Wawie moze Ci się udać ale i tak lepiej mieć kontakt i wtedy masz pewność 99% ze nie zostaniesz wyjebany ...

Oo tak tak shirley dobrze piszesz %-D Też sobie nie wyobrażam Wawy bez brązu .. aby teraz żadnej posuchy nigdy nie było %-D
  • 29 / 2 / 0
czarny, okolice piotra skargi moze? :D
Warto było po to na świat przyjść?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.

Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.