Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 0 / / 0
Brałam ten syf z 10razy(?) po dwie saszetki ale dziś sobie wmowilam ze wezme 4 i z tym kończe xDD wcześniej łączyłam 500mg z mocna kawa chamskim energolem raz z pol litrem zubrowki(popijalam czystą cytrynowka)
pozniej w domu wzielam dwie saszety popilam dwoma kielichami wsm to nie było tak źle
ale wracając wzięłam pierwszy raz niedawno od towarzystwa(💀) i mialam straszne schizy dwa dni były koszmarne ale później juz spoko no i zaczelam brac coraz częściej w międzyczasie zapalilam ziolo i mniejsza dawke jakiegoś kryształu
doświadczam coraz to gorszych paranoi nawet jak nie biore słyszę dziwne dźwięki nw np szpilki albo kaczki XDD widzę robaki i moj pies to skinwalker bo zabil tego realnego zjadł go i sie zmienil w niego(?) widzę pełno ludzi wsm już w lutym zaczęłam słyszeć czasowniki randomowo i mieć zwidy xD w wakacje przestało i kilka dni przed tym cipaczem znowu się zaczęło później już było tylko gorzej
ogl jestem dosyć młoda(stuu by brał?) może to pogarszać moją sytuacje czy cos ale ogólnie mam straszną paranoje wierze ze rodzina na mnie spiskuje jak dla mnie to nie są już ludzie oni zauważyli ze sie zmienilam i ze jakas dziwna jestem ale mi sie tak odkleja jakbym była w innej rzeczywistości jakiś typ mnie straszy że mam psychoze ale średnio wierze wsm to raczej nie istnieje
nie ma co u rodziny szukać wsparcia serio już próbowałam ja mam im ochote powiedzieć ze schizy mam iwgl albo wejsc w jakis atak tylko żeby zobaczyli
literki mi się rozmazuja strasznie i czasami nie mam pojęcia co pisze
ja niewiem serio co mam robić czuje sie odklejona wszędzie widzę twarze patrzące sie we mnie
myślicie że po tym gramie będzie jeszcze gorzej? nie wiem co robić
  • 507 / 194 / 1
Ciężko się to czyta.
Z tego co zrozumiałem masz po prostu objawy schizopodobne.Teoretycznie benzydamina mogła uaktywnić schizofrenie.Objawy też mogą po prostu minąć na dniach.Jak dalej bedą schizy to pscyhiatra.
Ps.Forum 18+ ,ale liczę iż stuu brał by nie tylko 13ki ^^
Uwaga! Użytkownik SerioSergio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2535 / 594 / 0
Twarze na róźnych powierzchniach to akurat nic aż tak strasznego i powinno minąć po czasie,jeśli przestaniesz ćpać i będziesz się dobrze prowadzić.Ale te intensywne halucynacje wzrokowe i słuchowe,jeżeli faktycznie mają miejsce przy abstynencji,to jest to niepokojące.Jeśli po kilku dniach na czysto nie minie to idź do lekarza.W najgorszym wypadku istnieją leki przeciwpsychotyczne,które Ci pomogą.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 555 / 2
cipacza schizki potrafią trzymać nawet kilka tygodni a mroczki i postacie na ścianach nawet cały czas...

Olej cipacza, uzupełnij białko w organiźmie i idź na basen ew. Siłka zacznij żyć a nie ćpać cpajac zabijasz siebie wiem coś o tym.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.