Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Co do proskaliny to mogę sie zgodzić , do 3C-P innych homologów juz nie , dla mnie 3C-P jest najbardziej zblizone meskalinie ze wszystkich takich rzeczy jakie probowalem , i stawiam go również wyżej niż MAL którego chcąc nie chcąc spróbówalem , niestety s&s kiepsko sie ułożył , a był to jedyny termin kiedy mogłem spróbować tej substancji , następny nadarzył by się za parę miesięcy i w sumie to moglem poczekać .Bo s&s totalnie nie nadawał się do tego co substancja miała do zaoferowania , czułem się tylko niekomfortowo i znużony choć wiem ze gdybym to w ładny słoneczny dzionek zarzucił , wziął rower i pojechał w plener było by całkowicie inaczej.Nie będe opisywac tutaj działania bo te wszystkie analogi / homologi meskaliny mają w sobie dużo podobienstw i Ci co próbowali wiedzą że ich specyfika jest bardzo podobna,. Sama substancję w moim rankingu umieściłbym gdzieś pomiędzy 3C-P a Eskaliną , moim zdaniem ma potencjał ale jak mówie w lepszym s&s. Może kiedyś powtórze zabawę z wyzsza dawką ale nie prędko .
Troszkę cięzsza fizycznie od innych analogów/homologów ale bez tragedii.Nie walcie tego w domu ani w klubach bo sie po prostu zanudzicie ;-)) No i brać za dnia jak wszystkie meskalo podobne substancje . Btw czas działania przy tej dawce zamknął się w okolicach 12 h
No i s'n's też rzecz jasna, więc myśle, że sam jeszcze poczekam troche testowaniem...
opak pisze:No moim zdaniem sie mylisz :P
Dzisiaj zapodam te 40mg MAL, to opiszę, 12godzin działania, które tu opak sugeruje, wydaje się być nieprawdopodobne, no ale się zobaczy.
pozdros
Więc po prostu zapomniał o temacie :D
lipa071 pisze:trąpka zapodał i już więcej nie napisał niezbyt zachęcające :cheesy: próbował ktoś już to?
Niestety wybaczcie, ale słaby ze mnie tester
"When I put a spike into my vein
And I'll tell ya, things aren't quite the same
When I'm rushing on my run
And I feel just like Jesus' son
And I guess that I just don't know"
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.