Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 21 / 3 / 0
Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło :)
Dziękuję.
Chyba zacznę od 8 sztuk.
Gdzieś nie hypie czytałem że wysokomorfinowych trzeba właśnie ok. 10, a nisko około 100, to też prawda?
Ile minimalnie przerwy robić między sesjami? Tydzień? Dwa?
P.S. To że lekarskie są to sprawdziłem.
  • 2534 / 595 / 0
Nie wiem nie znam takich danych,ale i tak samemu trzeba sprawdzić jakiej mocy jest dany mak.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 123 / 11 / 0
Makowiny uschnięte w glebie samoistnie czy ścięte zielone i suszone, tak po +2 tyg od zrzucenia kwiatów będą mieć więcej mocy ?
  • 215 / 33 / 0
Bez różnicy.
  • 3455 / 555 / 2
ja w srodku makowki mam malutkie biale kuleczki zero mleczka co jest kurwa nie tak z tym makiem?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 595 / 0
Tak nie otrzymasz mleczka.Z makiem jest wszystko ok.Jak chcesz mleczko to nacinasz czymś ostrym łodyge w kolanku,makowke stawiasz na stole do gory nogami na "koronce" a łodygę stawiasz na krawędzi stołu.Tak samo robisz z resztą,na makowce i lodyzce zbiera się po kropli mleczka,które wycierasz o łyżkę.Potem ostrożnie,nie za mocno podgrzewasz łyżkę,aż mleczko zrobi się lekko brązowe,potem to zdrapujesz i masz opium.

@Mefistofeles1945
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 215 / 33 / 0
Zakładając, że jest to Mak lekarski. "Białe kuleczki"- albo niedojrzała makówka albo jakiś polny kwiatek.
  • 3455 / 555 / 2
Taki oto mak:

https://files.fm/u/nqvx8cmf2

Fioletowo biały z kolankiem pod makówką. Kolanko pod makówką czyli mak narkotyczny lekarski. Zrobiłem makiware ale coś nic nie kopie. Wypiłem dopiero dwie szklanki zobaczymy jak wypiję całość.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 595 / 0
Te makowki są jeszcze za młode.Poczekaj aż podrosną,zanim zrobisz z nich makiware.A tak w ogóle to mak wschodni,czy polny również ma kolanko,nie jest to więc żadna cecha specjalna maku lekarskiego.
  • 3455 / 555 / 2
ale jak myslisz po zdjeciu to bedzie to?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Raport unijnej agencji ds. narkotyków: Polska na czele produkcji syntetycznych katynonów

Polska jest na czele europejskiej produkcji syntetycznych katynonów, jednej z najczęściej nadużywanych substancji psychoaktywnych - wynika z raportu Agencji Unii Europejskiej ds. Narkotyków (EUDA). Przy wytwarzaniu narkotyku współpracowały polskie i ukraińskie grupy przestępcze - dodano.

Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie

W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.