Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Moje życie - moja własność.
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Zebralismy 300 slicznych makowek :D Zrobilismy opium :) a reszte (slome) zostawiamy na makiware :).
Dodam niedlugo(moze dzisiaj) zdjecia z tego poletka, i jak sie oswiadczam kumplowi trzymajac bukiet makowek na lodygach :D
i tez zdjecia jak robilem opium :D ale makowki naprawde gigantyczne :D bylo troche takich co mialy srednice 4-5 cm :D
a ze kumpel nowicjusz, to odstal troche slomy odemnie i zrobil sobie zupe ze swiezysz, bardzo drobno pokrojonych makowek i lodyg :) Myslicie ze zadziala :D Gotowal na mocnym ogniu z 15-20 minut :D i sie zabarwilo :) Powiedzial mu zeby sie neiwkurwial jak nieadziala bo niejestem pewny czy da sie tak. Myslicie ze mozna robic zupe ze swiezych makowek?
Dzialki, dzialki jeszcze raz dzialki! Wczoraj spotkalem kumpla i zalozylem sie o piwo ze na pierwszej dzialce z brzegu bedzie mak lekarski i co? Na brzegu dzialki rosnal :)
Tam naprawde jest ich w chuj, ale to prezentuje loty rzedu opium na rano opium na wieczor, a tak nie mozna.
[ external image ]
Drugie :) niezbieralem go pierwszy raz :) a pozatym wiem jak mak wyglada i nie w jednym miejscu byl, tlyko wiem w ktorych okolicach rosna w tym roku jest poprostu duzo ich :) zrobilem sobie makiware z tych zielonych :) z garsci i pol :) dziala w hoooj dobrze. Poprostu mam peirdolniete szczescie :)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.